header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Educatieve robots markt groeiende handel onder opkomende economieën openen nieuwe kansen tegen 2032

Oct 19, 2023 4:00 PM ET

Onderwijsrobots marktinzichten:

De marktomvang voor educatieve robots werd in 2022 geschat op USD 1,9 miljard en zal naar verwachting toenemen tot USD 8,6 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030). Een van de belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen, is de stijgende vraag naar de volgende generatie robotworteltechnologie.

De onderwijssector heeft technologie snel omarmd en educatieve robots zijn al een veelgebruikt hulpmiddel om de leerervaringen van leerlingen te verbeteren. Deze robots kunnen worden geprogrammeerd om een verscheidenheid aan educatieve taken uit te voeren, van het instrueren van leerlingen in moeilijkere disciplines zoals coderen en robotica tot het aanleren van fundamentele ideeën in wiskunde en wetenschap. Ze kunnen ook worden gebruikt voor simulaties, spelletjes en interactief leren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6686

Hoofdrolspelers:

  • SoftBank
  • BLUE FROG ROBOTICS
  • Aisoy Robotics
  • QIHAN Technology Co.
  • FANUC
  • ST Robot Co.
  • Hanson Robotics
  • PAL Robotics
  • Probotics Amerika
  • Wonder Werkplaats
  • Ozobot & Evollve, Inc.
  • Makeblock, Co. Ltd
  • Modulaire Robotica,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van educatieve robots.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/educational-robots-market-6686

Regionale analyse van de markt voor onderwijsrobots:

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Met het op een na grootste marktaandeel wereldwijd is Azië-Pacific een van de markten voor educatieve robots die het snelst groeit.

Door hun aanzienlijke economieën en snelle economische groei, stijgende investeringen in onderzoek en onderwijs en een toenemend gebruik van technologie in de onderwijssector, leiden naties als China, Japan, Zuid-Korea en India de markt in de regio Azië-Stille Oceaan. Bovendien heeft de regio een aanzienlijke en groeiende studentenpopulatie, wat de vraag naar hoogontwikkelde en geavanceerde onderwijsrobots stimuleert.

Het op twee na grootste marktaandeel voor educatieve robots is in handen van de Europese regio. De regio is de thuisbasis van enkele van de beste universiteiten ter wereld en een aanzienlijk aantal technologische bedrijven, die samen de wereldwijde vraag naar hoogontwikkelde en geavanceerde educatieve robots stimuleren. Een van de grootste markten voor educatieve robots is Noord-Amerika, dat ook een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor zijn rekening neemt. Dit kan worden toegeschreven aan een aantal zaken, waaronder de belangrijke aanwezigheid van de technologische industrie in de regio, de hoge investeringen in onderzoek en onderwijs en het groeiende gebruik van technologie in de onderwijssector.

Segmentatie van de markt voor onderwijsrobots:

Hardware en software zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor educatieve robots op basis van componenten. In 2022 had de hardwaresector het leeuwendeel van de markt in handen.

Humanoïde en niet-humanoïde robots maken deel uit van de marktsegmentatie voor educatieve robots op basis van soort. In 2022 was de humanoïde markt goed voor het grootste deel van de verkoop.

Formeel en informeel onderwijs zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor educatieve robots op basis van toepassing. In 2022 leidde het segment voor formeel onderwijs de markt. Van 2023 tot 2030 zal het naar verwachting sneller toenemen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6686

Humanoïde robots zijn ook beschikbaar op de markt voor educatieve robots. Hoewel dit het kleinste marktsegment is, wordt verwacht dat het een groot potentieel zal hebben en aanzienlijk zal bijdragen aan de transformatie van de industrie. Deze robots tonen verder hun expertise en vaardigheid op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg. Dit stelt niet-coders in staat om te assisteren bij en les te geven in robotbewegingen en -taken door basisinformatie te geven over de dingen die gemanipuleerd worden.

Lees meer artikel-

Bluetooth Smart en Smart Ready marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor kogelkranen – Prognose tot 2032

CMOS en sCMOS beeldsensor marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

CNC Controller markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Aangesloten auto marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Educational Robots Market,Educational Robots Market Size,Educational Robots Market Share,Educational Robots Market Trend,Educational Robots Market Growth,Educational Robots Market Outlook