header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gin-markt zal tegen 2030 USD 13475,4 miljoen bereiken met een CAGR van 4,51%

Oct 19, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht

De Gin-markt vertoont een voortdurend groeipotentieel, voornamelijk door de stijging van de gemiddelde alcoholconsumptie per hoofd van de bevolking per jaar. Daarnaast versnellen de veranderende vraag van consumenten en de beschikbaarheid van verschillende merken de marktaandelen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde Gin-markt zal escaleren van USD 9895,5 miljoen in 2022 tot USD 13475,4 miljoen in 2030, met een groei van 4,51% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

De afgelopen jaren is de vraag naar en consumptie van alcoholische dranken aanzienlijk gestegen door de toenemende koopkracht en bewustwording van consumenten. Veranderende levensstijlen en een beter besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking zijn de belangrijkste factoren die de vraag op de markt doen toenemen, waardoor de absorptie van alcoholische dranken wordt gestimuleerd. Veranderende consumptiepatronen en een groeiende vraag naar alcoholische dranken zijn ook belangrijke marktfactoren.

De groei van de markt wordt gestimuleerd door het toenemende aantal productlanceringen onder leiding van de aanzienlijke investeringen van de fabrikanten in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe smaken en distillatietechnologieën te ontwikkelen. In de afgelopen jaren hebben monniken en apothekers unieke & verbazingwekkende likeuren gecreëerd, die toegang geven tot redelijk geprijsde Gins.

Gin markt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in London Dry, Plymouth en Old Tom. Het distributiekanaal is onderverdeeld in supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en andere. Per regio is de gin markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Gin Markt- Regionale Analyse

Europa domineert de wereldwijde gin markt met het grootste aandeel, geleid door de aanwezigheid van grote marktspelers in de regio. De regio heeft de hoogste totale alcoholconsumptie ter wereld als gevolg van het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking en een uitgebreide consumentenbasis, die de groei van de Gin-markt stimuleren. Daarnaast dragen de versoepeling van de regelgeving voor de productie van alcoholische dranken en de snelle economische groei in deze regio bij aan de omvang van de Gin-markt.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7950

Gin markt – Analyse van de concurrentie

De Gin-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van talloze spelers. Marktspelers zien de eisen en voorkeuren van consumenten voortdurend veranderen, wat hen aanmoedigt om hun marktpenetratie te vergroten door verschillende gins in hun productportfolio op te nemen. Spelers concurreren op basis van variëteit, kwaliteit, prijs, reputatie en distributie. Spelers hanteren strategieën zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen om een groter marktaandeel te verwerven.

Grote spelers

De spelers die de wereldwijde Gin-markt leiden, zijn William Grant & Sons Ltd. (VK), The East India Company Ltd. (VK), William Grant & Sons Ltd. (VK), The East India Company Ltd. (VK), The East India Company Ltd. (VK), Ginebra San Miguel Inc. (Filippijnen), Forest Dry Gin (België), The Poshmakers Ltd. (VK), West End Drinks Ltd. (Verenigd Koninkrijk), Forest Dry Gin Ltd. (België), The Poshmakers Ltd. (Verenigd Koninkrijk), Ginebra San Miguel Inc. (UK), West End Drinks Ltd. (UK), Diageo pl. (VK), Diageo plc. (VK) en Boudier Gabriel Ets SA (Frankrijk), onder andere.

Industrie/ Innovatie/ Aanverwant nieuws

29 sep. 2023 — Himmaleh Spirits (India), een toonaangevende traceerbare distilleerderij die zich richt op ambachtelijke sterke dranken, lanceerde zijn eerste provinciale droge Gin, Kumaon & I, die het unieke terroir en de rijke smaken van het land viert. Deze 100% Himalaya Dry Gin is verkrijgbaar in Gurgaon, Goa en Uttarakhand. Himmaleh Spirits richt zich sterk op farm-to-bottle en duurzame sourcing, en het wil consumenten aanmoedigen om beter te drinken door het vormgeven van een erfenis ondersteund door sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Drivers

De gin-markt wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag van consumenten naar ambachtelijke en premium gedistilleerde dranken, de populariteit van cocktails op basis van gin, een groeiende trend naar botanische en smaakinnovatie en een heropleving van de klassieke cocktailcultuur. Daarnaast dragen marketinginspanningen en de opkomst van kleine, onafhankelijke distilleerderijen bij aan de groei.

Kansen

De gin markt biedt aanzienlijke kansen voor groei en innovatie. Met een stijgende vraag naar ambachtelijke en artisanale gins, nieuwe smaakprofielen en unieke botanische mengsels kunnen producenten een gevarieerde consumentenbasis aanboren. Daarnaast maken de groeiende populariteit van cocktails op basis van gin en het wereldwijde exportpotentieel het een lucratieve industrie om te verkennen.

Beperkingen en uitdagingen

De gin markt wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen, waaronder toenemende concurrentie van andere sterke dranken, zoals ambachtelijke bieren en gearomatiseerde wodka’s, veranderende voorkeuren van de consument en wettelijke hindernissen met betrekking tot de verkoop en distributie van alcohol. Daarnaast kunnen economische schommelingen en verstoringen in de toeleveringsketen de productie en distributie van ginproducten beïnvloeden.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gin-market-7950

Markt Segmentatie

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor plantaardig vlees per producttype (tofu & producten, worst, seitan, tempeh en andere), per bron (soja, tarwe, erwten en andere), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport overde voedselverwerkingsmarkt Informatie per type apparatuur (reinigings-, sorteer-, & sorteer-, snij-, schil-, & maal-, mixers & mengers, extrusie-, thermische, homogenisatoren en andere apparatuur), Categorie (halfautomatisch en volautomatisch), Toepassing (Bakkerijproducten & Zoetwaren, Zuivelproducten, Vlees, Gevogelte, & Zeevruchten, Fruit & Groenten, Dranken en andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Middle East and Africa Perfusion Imaging Market By Modality Forecast (2016-2024)

Zuid-Amerika Waterstofproductiemarkt per opslag voorspeld (2017-2025)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:


Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America