header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mobile Augmented Reality Market to Touch USD 29.2 Billion at 17.76% CAGR by 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 19, 2023 11:00 PM ET

Marktanalyse:

Volgens MRFR “Global Mobile Augmented Reality Market, By Component, Applications, End-User – Forecast Till 2030″. Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor mobiele augmented reality tegen 2030 29,2 miljard dollar bedragen met een CAGR van 17,76%.

Belangrijkste spelers:

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde mobiele augmented reality-markt worden geprofileerd, zijn onder andere:

  • Qualcomm Inc. (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Samsung Electronics Ltd. (Zuid-Korea)
  • Catchoom Technologies (Spanje)
  • HCL Technologies Limited (India)
  • Apple Inc. (VS)
  • Intel Corporation (VS)
  • DAQRI (VS)
  • Google Inc. (VS)

Omvang van het rapport – Mobile Augmented Reality Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 29,2 miljard

CAGR tijdens 2020-2030

17.76%

Basisjaar

2019

Prognose

2020-2030

Klik hier voor het Premiumrapport

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor mobiele augmented reality is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, toepassingen en component.

Op basis van componenten wordt deze markt onderverdeeld in software en hardware.

Op basis van toepassingen is de markt onderverdeeld in tablets, slimme brillen en wearables, en smartphones.

Naar eindgebruiker is de markt onderverdeeld in telecommunicatie, gaming & entertainment.

Drijfveren voor de markt:

Toenemende penetratie van smartphones stimuleert de marktgroei

De stijgende penetratie van smartphones zal de marktgroei in de voorspellingsperiode stimuleren. Met de stijgende penetratie van smartphones is er een hogere gebruikersbasis voor AR-apps. Nu veel mensen toegang hebben tot smartphones, stijgt het potentiële publiek voor AR-apps. Tegenwoordig worden mobiele telefoons geleverd met geavanceerde functies zoals sensoren, processors en camera’s die de beste AR-ervaring kunnen leveren. Gebruikers zijn tegenwoordig op grote schaal op zoek naar meeslepende ervaringen die een betere betrokkenheid bieden dan traditionele media.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Marktkansen

Toenemend gebruik in consumententoepassingen biedt robuuste kansen

Het toenemende gebruik van AR in consumententoepassingen zal robuuste kansen bieden voor de mobiele augmented reality-markt in de voorspellingsperiode. De groeiende behoefte aan augmented reality om de ervaring van de consument te verbeteren is gunstig voor de groei van de markt. AR kan worden gebruikt voor interactieve productdemonstraties, meeslepende winkelervaringen en virtueel uitproberen. Daarnaast kan augmented reality ook worden gebruikt in sociale media filters en mobiele games.

Beperkingen en uitdagingen:

Beperkte consumenten als marktbeperking

Beperkte consumenten, beperkte opslagcapaciteit en verwerkingskracht, sociale & privacy-gerelateerde kwesties en een beperkte gebruikersinterface kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

COVID-19 Analyse:

De mobiele augmented reality-markt kende groei ten tijde van de COVID-19 epidemie. Omdat mensen veel tijd thuis doorbrachten en op zoek waren naar digitaal entertainment, werden augmented reality games en apps steeds populairder. Daarnaast maakten ook bedrijven gebruik van augmented reality voor samenwerking op afstand en virtuele try-ons.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Mobile Augmented Reality Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-augmented-reality-market-1048

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal de markt voor mobiele augmented reality domineren in de voorspellingsperiode. Dit komt door de steeds verder ontwikkelde technologie-infrastructuur in de regio, die heeft geleid tot het wijdverbreide gebruik van smartphones & andere mobiele apparaten. Daarnaast bestaat er een sterk ecosysteem van augmented reality technologiebedrijven, content creators en softwareontwikkelaars in de regio, wat een goed voorteken is voor de groei van de markt. Verschillende belangrijke spelers in de regio zijn early adopters van augmented reality-technologie en gebruiken deze in verschillende sectoren, waaronder marketing, onderwijs, gezondheidszorg en gaming, waardoor de groei van de markt wordt gestimuleerd.

Gerelateerde rapporten:

Hosting Infrastructure Services Market – De Hosting Infrastructure Services Market zal naar verwachting 31,8 miljard USD groeien tegen 2032, met een CAGR van 8,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Extended Detection and Response-markt – De Extended Detection and Response-markt zal tegen 2032 naar verwachting groeien met USD 31,3 miljard, met een CAGR van 39,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Markt voor synthetische gegevensgeneratie – De markt voor synthetische gegevensgeneratie zal naar verwachting groeien met USD 7,67 miljard tegen 2032, met een CAGR van 46,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mobile Augmented Reality Market,Mobile Augmented Reality Market Size,Mobile Augmented Reality Market Overview,Mobile Augmented Reality Market Trends,Mobile Augmented Reality Market Outlook,Mobile Augmented Reality Market Insights,Mobile Augmented Reality Market Demand