header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Unified Facility Management-markt zal tegen 2030 USD 168,6 miljard bereiken met een CAGR van 8,30% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 19, 2023 10:00 PM ET

Marktanalyse:

Volgens MRFR “Global Unified Facility Management Market, By Components, By Deployment Type, By Applications – Forecast 2030.” Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde unified facility management-markt tegen 2030 168,6 miljard USD bereiken met een CAGR van 8,30%.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers in het unified facility management-marktrapport zijn onder andere:

  • Oracle Corporation (VS)
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • Archibus Inc (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Technologies (V.S.)
  • Trimble Navigation Ltd. (V.S.)
  • iOffice Corporation (V.S.)
  • Accruent LLC. (V.S.)
  • Planon Corporation (Nederland)
  • Systems Inc. (Verenigde Staten)

Omvang van het rapport – Unified Facility Management Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

168,6 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

8.30%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Klik hier voor het Premiumrapport

Marktsegmentatie:

De wereldwijde unified facility management is onderverdeeld op basis van toepassingen, implementatietype en componenten.

Per component is de markt onderverdeeld in oplossing, service en software.

Op basis van het implementatietype is de markt onderverdeeld in on-premises en on-cloud.

In toepassingen is de markt onderverdeeld in detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg, IT, telecom en BFSI.

Drijfveren voor de markt:

Toenemende focus op duurzaamheid stimuleert de marktgroei

De toenemende aandacht voor duurzaamheid zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Met UFM-diensten kunnen eigenaars van gebouwen duurzame praktijken implementeren, zoals waterverbruik, afvalbeheer en energie-efficiënte verlichtingssystemen, waardoor de impact op het milieu sterk wordt verminderd.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Verkrijg Uitgebreid marktinzicht.

Marktkansen:

Trend naar IoT-gestuurde slimme gebouwen biedt grote kansen

De groeiende trend naar IoT-aangedreven slimme gebouwen zal robuuste kansen bieden voor de unified facility management-markt in de prognoseperiode. De UFM dienstverleners bieden geavanceerde monitoring, energiebeheeroplossingen en voorspellend onderhoud.

Beperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan bewustzijn als marktbeperking

Het gebrek aan bewustzijn over UFM-oplossingen, zorgen over gegevensbeveiliging en hoge initiële investeringskosten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

COVID-19 Analyse:

De COVID-19-epidemie versnelde de focus op netheid en veiligheid, wat resulteerde in een groeiende behoefte aan diensten zoals contactloze toegangscontrole en verbeterde sanitaire voorzieningen. UFM-aanbieders moesten zich aanpassen aan deze nieuwe behoeften door strikte veiligheids- en gezondheidsprotocollen te implementeren. Daarnaast hebben automatiseringsoplossingen en bewaking op afstand aan belang gewonnen om de efficiëntie te verbeteren en het menselijke contact te verminderen. Hoewel COVID-19 aanvankelijk uitdagingen met zich meebracht, heeft dit ook geresulteerd in groei en innovatie in de unified facility management sector.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Unified Facility Management Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/unified-facility-management-market-4248

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop in Unified Facility Management-markt

Noord-Amerika zal de markt voor Unified Facility Management in de prognoseperiode aanvoeren vanwege de aanwezigheid van technologisch en economisch sterke landen als Canada en de VS. De nieuwste technologieën en de sterke financiële situatie voorspellen veel goeds voor de groei van de markt. Deze regio beschikt over een reeks ontwikkelde landen met een gevestigde infrastructuur die een grote vraag naar oplossingen voor Unified Facility Management genereren. Een andere reden is het groeiende aantal IoT-gadgets in het unified facility management. Het toenemende bewustzijn onder consumenten over de vele voordelen van de IoT-technologie in combinatie met de bereidheid om grote bedragen uit te geven aan de installatie van IoT-tools en technologie bevordert de expansie van de UFM-markt in Noord-Amerika.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor Unified Facility Management

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt kennen vanwege de groeiende bevolking, de toenemende verstedelijking, de toepassing van slimme stadsinitiatieven en de ontwikkeling van infrastructuur. India, gevolgd door Japan en China, hebben het grootste marktaandeel.

Gerelateerde rapporten:

Wholesale Telecom Market – De Wholesale Telecom markt zal naar verwachting 913,6 miljard USD groeien tegen 2032, met een CAGR van 9,3% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Super High Frequency Communication Market – De markt voor superhogefrequentiecommunicatie zal tegen 2032 naar verwachting 9,2 miljard dollar groeien, met een CAGR van 17,30% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Tablet PC-markt – De markt voor tablet-pc’s zal tegen 2030 naar verwachting 97.474,5 miljoen dollar groeien, met een CAGR van 5,5% tijdens de prognoseperiode 2023 – 203).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Unified Facility Management Market,Unified Facility Management Market Share,Unified Facility Management Market Trends,Unified Facility Management Market Insights,Unified Facility Management Market Growth,Unified Facility Management Market Research