header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De dronesmarkt ziet een opmerkelijke groei als gevolg van technologische vooruitgang en zal tegen 2030 66,012 miljard dollar bereiken met een CAGR van 14,30%.

Oct 20, 2023 6:00 PM ET

Overzicht van de dronesmarkt:

Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor drones tegen 2030 66,012 miljard dollar bereiken met een CAGR van 14,30%.

Drivers:

Toenemende toepassing in onroerend goed en de bouw stimuleert de marktgroei

De toenemende toepassing van drones in de vastgoed- en bouwsector zal de groei van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren vanwege hun vermogen om een eigendom in kaart te brengen, exacte en constante projectwaarschuwingen te geven, de veiligheid te vergroten en schadelijke ongelukken op bouwplaatsen te voorkomen. Daarnaast hebben hun conventionele toepassingen zoals beveiliging, bewaking en monitoring de vraag naar producten voor reddings- en zoekoperaties gestimuleerd.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1124

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers in de sector die in het drones-marktrapport worden geprofileerd zijn Microdrones (Duitsland), DJI (China), Aibotix GmbH Limited (VK), Drone America (VS), Draganfly Innovations Inc. (VS), ING Robotic Aviation (Canada), Aeryon Labs Plc. (VK), AeroVironment Inc. (VS), Ascending Technologies Inc. (Canada) en Univision. (Canada).

Mogelijkheden:

Technologische vooruitgang biedt sterke kansen

Organisaties maken voortdurend gebruik van ML- en AI-oplossingen om nauwkeurige bevindingen te halen uit stapels gegevens. De integratie van dergelijke moderne technologieën biedt volop kansen voor de industrie, omdat deze helpen bij het faciliteren van datagestuurde, realtime besluitvorming door middel van het met hoge snelheid vastleggen, overbrengen en verwerken van gegevens. De AI-drones stellen gebruikers ook in staat om in realtime te communiceren met andere drones en hun vliegpaden te volgen.

Beperkingen en uitdagingen:

Technologische beperkingen die de markt beperken

Technologische beperkingen, zorgen over privacy, veiligheid, hoge initiële kosten en een beperkte levensduur van de batterij kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/drones-market-1124

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor drones is onderverdeeld op basis van type, capaciteit, vermogen, industrie, toepassing en component.

Per type zal het type met vaste vleugels de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van capaciteit is de markt onderverdeeld in vrachtdrones & passagiersdrones

Op basis van de toepassing zal inspectie de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

Naar capaciteit is de markt onderverdeeld in tot 100 kg & meer dan 100 kg

Per component is de markt onderverdeeld in laadvermogen, aandrijfsysteem, navigatiegeleiding en casco.

In de voorspellingsperiode zullen olie en gas de markt aanvoeren.

Qua technologie zal software de markt beheersen tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Tijdens de COVID-19 uitbraak was er een toename in het gebruik van drones in verschillende contexten waarbij de drone in dergelijke scenario’s enorm nuttig werd. Voor het versnellen van de doorlooptijden van het transport en het verminderen van het risico op infecties werden drones op grote schaal gebruikt in de gezondheidszorg voor het afleveren en ophalen van COVID-19 testmonsters en voor het vervoer van medische benodigdheden.

Regionale analyse:

APAC aan kop Drones Markt

De APAC-markt zal de dronesmarkt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Factoren zoals de groeiende behoefte aan drones in e-commerce, surveillance, bouw en landbouw stimuleren de groei van de markt. Zuid-Korea, Japan en China hebben zich ontpopt als de belangrijkste spelers in de ontwikkeling van technologie voor de productie van drones & . Daarnaast ontwikkelt de regelgeving zich om het toenemende gebruik van drones in de regio te accommoderen.

Gerelateerde rapporten:

Speelgoeddrones Marktanalyse per Type (Quadcopters en Andere), Toepassing (Recreatieve Fotografie Videografie en Drone Racing & Sport), Verkoopkanaal (Distributiekanaal en Direct Kanaal), en Regionale Prognose tot 2030

Smart Commercial Drone Market Research Report Information per Type (vaste vleugels, Multi-Rotor en andere), Toepassing (Bezorgingsdrones, Landbouwmonitoring, Olie & Gas, Wetshandhaving, Rampenbeheersing, Entertainment, Media en Mapping, Netwerken voor afgelegen gebieden, Milieudrones, Onroerend goed en bouw en andere), Component (casco, laadvermogen, geleiding, navigatie en besturing {GNC} en voortstuwingssysteem) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor militaire bewakingsdrone-informatie per type drone, lading, technologie en regio – marktvoorspelling tot 2032

Smartphone Controlled Drone Market Research Report Informatie per Component, Toepassing, Bereik en Regio – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Drones Market,Drones industry,Global drones market,Drones Market size,Drones Market share,Drones Market analysis,Drones Market by key players,Drones Industry trends,Drones Market Research Report