header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme huizen en kantoren zal tegen 2030 meer dan USD 186,61 miljard bedragen als gevolg van de toenemende cultuur van werken op afstand en de stijgende vraag naar energie-efficiëntie

Oct 20, 2023 9:00 AM ET

Smart Home and Office Market Scope & Overzicht

Het rapport van SNS Insider stelt dat de Smart Home and Office Market in 2022 67,75 miljard dollar waard was en naar verwachting 186,61 miljard dollar zal bedragen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Een slim huis of kantoor verwijst naar een intelligente opstelling waar verschillende apparaten en systemen met elkaar verbonden zijn via het internet, wat naadloze controle, automatisering en gegevensuitwisseling mogelijk maakt. Slimme huizen zijn uitgerust met een reeks onderling verbonden apparaten zoals thermostaten, verlichtingssystemen, beveiligingscamera’s en keukenapparatuur. Deze apparaten kunnen op afstand worden bediend via smartphones of spraakopdrachten, waardoor huiseigenaren hun huizen moeiteloos kunnen beheren. Een van de belangrijkste voordelen van slimme huizen is de focus op energiebesparing. Slimme thermostaten optimaliseren verwarming en koeling op basis van bezetting en slimme verlichtingssystemen passen de helderheid aan op basis van natuurlijk licht, waardoor energie wordt verspild en de energierekening daalt.

Ontvang een gratis voorbeeld van de Smart Home and Office Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2592

De belangrijkste spelers in het Smart Home and Office-marktrapport zijn:

Johnson Controls International
United Technologies Corporation
Schneider Electric
Robert Bosch GmbH
Sony Corporation
Siemens
Honeywell
Samsung Electronics
Legrand SA
Eaton Corporation PLC.

Marktanalyse

De wereldwijde drang naar duurzaamheid heeft de vraag naar energie-efficiënte oplossingen aangewakkerd. Slimme thuis- en kantoortechnologieën optimaliseren het energieverbruik door verlichting, verwarming en koelsystemen te regelen op basis van real-time gegevens. Dit verlaagt niet alleen de energierekening, maar sluit ook aan bij milieubewuste initiatieven, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor milieubewuste consumenten en bedrijven. Nu consumenten steeds technischer worden, is er een groeiend bewustzijn van de voordelen die slimme thuis- en kantooroplossingen bieden. Fabrikanten en dienstverleners investeren in educatieve initiatieven om consumenten te informeren over de verschillende toepassingen en voordelen van deze technologieën. Dit toegenomen bewustzijn werkt als een katalysator en stimuleert de vraag op de markt voor slimme thuis- en kantooroplossingen. De paradigmaverschuiving naar werken op afstand, versneld door wereldwijde gebeurtenissen, heeft de behoefte aan efficiënte thuiskantooroplossingen vergroot. Slimme technologieën maken naadloze samenwerking, effectief tijdbeheer en verbeterde productiviteit mogelijk, waardoor ze onmisbaar worden voor telewerkers en bedrijven die hun activiteiten in het digitale domein willen optimaliseren.

De segmentatie van de markt voor slimme thuis- en kantooroplossingen is als volgt:

NAAR PRODUCT
Bedieningselementen voor verlichting
Hvac Regelaars
Bewakingsproducten
Toegangscontrole

DOOR STANDAARD
Wi Fi en Infrarood
En Ocean
Bac Net
Z-golf
Zigbee
Dali
Knx

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2592

Impact van Recessie

De huidige recessie zorgt voor uitdagingen, maar heeft ook een paradigmaverschuiving teweeggebracht in de smart home en office markt. Bedrijven met aanpassingsvermogen die gebruik maken van innovatie, anticiperen op de behoeften van de consument en investeren in duurzame praktijken bevinden zich in een goede positie om door deze turbulente tijden te navigeren. Naarmate de sector zich verder ontwikkelt, zullen samenwerking, flexibiliteit en een goed begrip van de veranderende voorkeuren van de consument de belangrijkste drijfveren voor succes zijn. Door deze principes te omarmen, kunnen bedrijven niet alleen de storm doorstaan, maar er ook sterker uit tevoorschijn komen en de toekomst van de markt vormgeven.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel het conflict tussen Rusland en Oekraïne de smart home en office markt voor grote uitdagingen stelt, opent het ook deuren naar innovatie, veerkracht en marktdiversificatie. Bedrijven die zich snel aanpassen aan de veranderende dynamiek, investeren in onderzoek en ontwikkeling en prioriteit geven aan cyberbeveiliging zullen beter gepositioneerd zijn om deze uitdagingen met succes aan te gaan. Naarmate de sector zich ontwikkelt te midden van geopolitieke onzekerheden, zullen strategische besluitvorming en aanpassingsvermogen de sleutel vormen tot duurzame groei en winstgevendheid in de markt.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is leider in de markt voor slimme huizen en kantoren. De vroege integratie van IoT- en AI-technologieën in de regio, in combinatie met een technisch onderlegde consumentenbasis, heeft geleid tot een aanzienlijke groei van de markt. Hoge besteedbare inkomens, in combinatie met een voorkeur voor gemak en energie-efficiëntie, blijven de vraag naar slimme huishoudelijke apparaten en kantoorautomatiseringssystemen stimuleren. De Europese markten worden gekenmerkt door een sterke nadruk op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met strenge milieuregelgeving en een groeiend bewustzijn van klimaatverandering geven consumenten in Europa de voorkeur aan slimme oplossingen die bijdragen aan energiebesparing en milieuvriendelijke praktijken. De regio Azië-Pacific kent een snelle verstedelijking en een ontluikende middenklasse, wat leidt tot een grotere vraag naar slimme thuis- en kantooroplossingen. De toenemende verstedelijking, in combinatie met de verspreiding van smartphones en snel internet, heeft een gunstige omgeving gecreëerd voor de adoptie van verbonden apparaten.

Belangrijkste resultaten van deSmart Home and Office Market Study

Onder de ontelbare innovaties springt het segment van de verlichtingscontroles eruit als een koploper, die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we onze omgeving verlichten. Verlichtingscontrolesystemen integreren naadloos met het ecosysteem van Internet of Things (IoT). Door deze integratie kunnen gebruikers hun verlichting op afstand bedienen met smartphones of stemcommando’s, waardoor een verbonden en intelligente woon- en werkomgeving ontstaat.

Het Wi-Fi- en infraroodsegment komt naar voren als een game-changer, die robuuste communicatie en bediening binnen slimme ruimtes mogelijk maakt. Zowel Wi-Fi- als infraroodtechnologieën vereenvoudigen het koppelen van apparaten. Met gebruiksvriendelijke installatieprocedures en intuïtieve interfaces kunnen gebruikers hun slimme apparaten moeiteloos aansluiten en configureren, wat de gebruikerservaring verbetert.

Recente ontwikkelingen in de markt voor slimme huizen en kantoren

– ABB, een wereldwijde leider in elektrificatie, industriële automatisering en robotica, heeft onlangs Eve Systems overgenomen, een prominente fabrikant van slimme thuisapparaten. Verwacht wordt dat het partnerschap tussen ABB en Eve Systems de innovatie zal bevorderen en het tempo van de technologische vooruitgang in de smart home-industrie zal versnellen. Door Eve Systems onder zijn paraplu te brengen, wil ABB zijn positie in de snelgroeiende markt versterken.

– onsemi heeft zijn nieuwste innovatie onthuld: de Lowest Power Image Sensor Family, speciaal ontworpen voor Smart Home en Office toepassingen. Een van de belangrijkste voordelen van de Lowest Power Image Sensor Family van onsemi is de veelzijdigheid. Deze sensoren zijn ontworpen om uit te blinken in verschillende lichtomstandigheden en leggen heldere en levendige beelden vast, zelfs in omgevingen met weinig licht.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor slimme huizen en kantoren, per product
9. Segmentatie van de Smart Home and Office-markt, per standaard
10. Regionale analyse
11. Bedrijfsprofielen
12. Concurrentielandschap
13. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/2592

Over ons:
SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevens en analyses. Het vertrouwen van onze klanten en zakelijke partners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Smart Home and Office Market,Smart Home and Office Market Size,Smart Home and Office Market Share,Smart Home and Office Market Growth,Smart Home and Office Market Trends,Smart Home and Office Market Analysis,Smart Home and Office Industry