header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor toegangsoplossingen voor patiënten zal tegen 2030 USD 3,60 miljard bereiken door de toenemende vraag van patiënten en grote hervormingen in de regelgeving

Oct 20, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor patiënttoegangsoplossingen klaar voor substantiële groei, gedreven door technologische vooruitgang, ondersteuning door regelgeving, veranderende verwachtingen van patiënten, door pandemieën veroorzaakte verschuivingen, verbeterde gegevensbeveiliging, operationele efficiëntie en de drang naar waarde-gebaseerde zorg.

De markt voor patiënttoegangsoplossingen was in 2022 USD 1,84 miljard waard en zal naar verwachting USD 3,60 miljard bereiken in 2030, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 8,7% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, volgens het rapport van SNS Insider.

Reikwijdte van het marktrapport

Toegangsoplossingen voor patiënten omvatten een breed scala aan technologieën, processen en strategieën die zijn ontworpen om de interactie tussen patiënten tijdens hun hele zorgtraject te optimaliseren. Deze oplossingen zijn ontworpen om naadloze toegang tot gezondheidszorgdiensten te faciliteren, van het maken van afspraken en het verifiëren of patiënten in aanmerking komen voor een verzekering tot het beheren van facturen en het faciliteren van nazorg. Ze dienen als brug tussen patiënten en zorgverleners en maken een efficiëntere en patiëntgerichte benadering van gezondheidszorg mogelijk. Zorgverleners profiteren van gestroomlijnde processen, minder administratieve taken en minder planningsconflicten. Dit vertaalt zich in verbeterde efficiëntie en kostenbesparingen.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1823

Marktanalyse

Een van de belangrijkste drijfveren voor groei in de markt voor patiënttoegangsoplossingen is de snelle vooruitgang in technologie. De integratie van geavanceerde software, zoals elektronische patiëntendossiers (EHR) en telegezondheidszorgtoepassingen, heeft de toegang van patiënten tot de gezondheidszorg verbeterd. Deze oplossingen verbeteren de communicatie tussen patiënten en zorgverleners, verkorten de wachttijden en verbeteren de algehele ervaringen van patiënten. Overheidsbeleid en regelgeving spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de markt. Initiatieven zoals de Health Information Technology for Economic and Clinical Health (HITECH) Act in de Verenigde Staten hebben zorgverleners gestimuleerd om EHR-systemen en toegangstechnologieën voor patiënten te implementeren, waardoor de markt een impuls heeft gekregen. Patiënten zijn tegenwoordig beter geïnformeerd en proactiever in het beheren van hun gezondheidszorg. Ze eisen naadloze toegang tot hun medische dossiers, het maken van afspraken, opties voor telegeneeskunde en het online bijvullen van recepten. Om aan deze stijgende eisen te voldoen, kiezen zorgverleners steeds vaker voor patiënttoegangsoplossingen, wat de markt stimuleert.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

MEDHOST, TeleTracking Technologies, Inc, PokitDok, Inc, KYRUUS, UNITED BIOSOURCE LLC, Optum, Experian Information Solutions, Inc, Genentech USA, Inc, TransUnion LLC, GAFFEY Healthcare en andere spelers.

De marktsegmentatie van oplossingen voor patiëntentoegang is als volgt:

Naar product- en servicetype

  • Diensten
    • Ondersteuning & Onderhoud
    • Opleiding &
    • Implementatie
  • Software
    • Subsidiabiliteit verificatie
    • Beheer medische noodzaak
    • Pre-certificering & Autorisatie
    • Schadeafwijzing & Beheer van beroepen
    • Software voor het schatten van betalingen
    • Software voor claimbeoordeling

Op leveringswijze

  • Web & Cloud-gebaseerd
  • Op locatie

Per eindgebruiker

  • Zorgaanbieders
  • HCIT bedrijven

Impact van Recessie

Noord-Amerika is een belangrijke speler in de markt voor patiënttoegangsoplossingen. De recessie in de regio heeft geleid tot een opmerkelijke verschuiving in de uitgaven en prioriteiten van de gezondheidszorg. Veel zorgverleners heroverwegen nu hun investeringen in patiënt-toegangsoplossingen en richten zich op kosteneffectieve en efficiënte hulpmiddelen die een snel rendement op investering (ROI) bieden. Europa heeft ook veranderingen in de markt gezien als gevolg van de economische neergang. In de regio is meer nadruk komen te liggen op kostenbeheersing, vooral in landen met door de overheid gefinancierde gezondheidszorg. De regio Azië-Pacific ervaart verschuivingen in patiënttoegangsoplossingen als gevolg van de unieke uitdagingen in de gezondheidszorg. De aanhoudende recessie heeft de behoefte aan innovatieve, schaalbare en betaalbare oplossingen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar gezondheidszorg benadrukt. Bedrijven richten zich op het ontwikkelen van aanpasbare oplossingen die zowel de landelijke als de stedelijke bevolking kunnen bedienen.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1823

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De Europese markt voor patiënttoegangsoplossingen kan te maken krijgen met uitdagingen als gevolg van de nabijheid van Rusland. Economische instabiliteit en geopolitieke spanningen kunnen van invloed zijn op investeringen en samenwerkingen, waardoor technologische vooruitgang in de regio wordt vertraagd. Noord-Amerika blijft een robuuste markt voor patiënttoegangsoplossingen. De toegenomen vraag naar beveiligingsmaatregelen en noodplannen heeft echter geleid tot stijgende kosten voor zorgverleners. Deze kosten kunnen worden doorberekend aan patiënten, waardoor hun toegang tot zorg wordt beïnvloed. De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting blijven groeien, maar fabrikanten en verkopers kunnen op zoek gaan naar alternatieve bronnen voor de toeleveringsketen als gevolg van verstoringen in Europa. Deze regio zou kunnen profiteren van verhoogde investeringen in gezondheidszorgtechnologie.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika, met zijn gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg, is een prominente speler in de markt voor patiënttoegangsoplossingen. De hoge uitgaven voor gezondheidszorg in de regio, in combinatie met een focus op het verbeteren van patiëntgerichte zorg, heeft de toepassing van geavanceerde technologieën voor patiënttoegang gestimuleerd. Regelgevende mandaten, zoals HIPAA in de Verenigde Staten, stimuleren de groei van elektronische patiëntendossiers (EHR’s) en patiëntportalen. Europa kent een aanzienlijke groei in de markt, gedreven door factoren zoals toenemende verwachtingen van patiënten, digitalisering van gezondheidszorgsystemen en een groeiende oudere bevolking. De regio Azië-Pacific kent een opmerkelijke groei in de markt vanwege de grote en diverse bevolking, toenemende investeringen in de gezondheidszorg en digitaliseringsinitiatieven.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar oplossingen voor patiënttoegang

De markt bevindt zich op een cruciaal punt en het segment voor het verifiëren van de geschiktheid van patiënten is klaar om naar voren te komen als een dominante kracht. Dit segment wint aanzienlijk aan populariteit vanwege de cruciale rol die het speelt in het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van patiënttoegangsprocessen. Met de integratie van geavanceerde technologieën, waaronder AI en machine learning, worden platforms voor geschiktheidsverificatie steeds nauwkeuriger en efficiënter.

Het segment van zorgverleners speelt een cruciale rol in de markt. Het is een hoeksteen in de zoektocht naar naadloze en efficiënte toegang tot gezondheidszorg voor patiënten. Een van de cruciale factoren die zorgaanbieders tot dominante spelers op de markt maken, is hun vermogen om gebruik te maken van geïntegreerde datasystemen. Deze systemen faciliteren een naadloze informatiestroom en zorgen ervoor dat patiënten toegang hebben tot hun medische dossiers, afspraken en factuurgegevens.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor toegangsoplossingen voor patiënten

Health Gorilla heeft onlangs een geavanceerde oplossing voor patiënttoegang onthuld, waarmee het zijn missie om naadloze toegang tot gezondheidsgegevens via gezondheidsinformatienetwerken te vergemakkelijken, voortzet. De integratie van deze oplossing binnen gezondheidsinformatienetwerken heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg door het verminderen van administratieve overhead, het elimineren van redundanties en het verbeteren van de interoperabiliteit van gezondheidsgegevens.

AGS, een vooraanstaande aanbieder van outsourcing-oplossingen, heeft met succes de offshore Business Process Outsourcing (BPO) van Patient Access van Availity overgenomen. Door de overname van Availity’s offshore Patient Access BPO unit wil AGS haar positie in de gezondheidszorgsector versterken en uitgebreide oplossingen bieden aan organisaties in de gezondheidszorg, om uiteindelijk de ervaringen van patiënten en de algehele operationele effectiviteit te verbeteren.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1823

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 De dynamiek van de markt voor toegangsoplossingen voor patiënten

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor toegangsoplossingen voor patiënten, per type product en dienst

Hoofdstuk 9 Marktsegmentatie Toegangsoplossingen voor Patiënten, Naar Leveringsvorm

Hoofdstuk 10 Marktsegmentatie Toegangsoplossingen voor Patiënten, Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Ander Rapport

Software voor patiëntveiligheid en risicobeheer

Markt voor neurovasculaire hulpmiddelen

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  patient access solutions market,patient access solutions market size,patient access solutions market share,patient access solutions market trends,patient access solutions market growth,patient access solutions market outlook,patient access solutions market analysis