header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor videobewaking als een service zal tegen 2030 USD 10,88 miljard bereiken met een CAGR van 18,3% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 20, 2023 10:00 PM ET

Marktanalyse:

Volgens MRFR, “Global Video Surveillance as a Service Market, By Component, By Service and By Application – Forecast 2030″. Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor videobewaking tegen 2030 USD 10,88 miljard bedragen met een CAGR van 18,3%.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers in het Video Surveillance as a Service Market rapport zijn onder andere:

  • Bosch Security Systems (Duitsland)
  • Brivo Inc (VS)
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co, Ltd (China)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • Honeywell International Inc (VS)
  • Cloudastructure Inc (VS)
  • Genetec (Canada)
  • Neo Solutions Inc (VS)

Omvang van het rapport – Video Surveillance as a Service Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 10,88 miljard

CAGR tijdens 2020-2030

18.3%

Basisjaar

2019

Prognose

2020-2030

Klik hier voor het Premiumrapport

Marktsegmentatie:

De wereldwijde VSaaS-markt is onderverdeeld op basis van toepassing, service en component.

Op basis van component zal hardware de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van service zal hosted de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van toepassing zal commercieel de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Drijfveren voor de markt:

Toenemend gebruik in BFSI zal de marktgroei stimuleren

Het toenemende gebruik van videobewaking in de BFSI-sector zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren vanwege het stijgende besteedbare inkomen van de mensen. De toepassing van videobewaking als dienst in financiële instellingen voor het monitoren van personeelsactiviteiten en klanten is de afgelopen jaren toegenomen vanwege de voordelen die videobewaking biedt, zoals toegang op afstand tot bewakingsgegevens, flexibiliteit bij het toevoegen van oplossingen en lagere initiële investeringen. Bovendien houden dergelijke diensten overvallen en ontvoeringen tegen, helpen ze bij het opsporen van fraude en vandalisme en integreren ze veiligheid en beveiliging in bankprocessen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Marktkansen:

Technologische vooruitgang biedt grote kansen

Verschillende technologische ontwikkelingen zullen robuuste kansen bieden voor de VSaaS-markt in de voorspellingsperiode. ML en AI worden steeds vaker gebruikt in videobewakingssystemen, waardoor gedragsanalyse, gezichtsherkenning en geavanceerde analyse mogelijk worden. Een andere opkomende trend is de samenvoeging van videobewaking met andere technologieën zoals IoT-sensoren om volledige beveiligingsecosystemen te creëren.

Beperkingen en uitdagingen:

Trage internetsnelheid als marktbeperking

De trage internetsnelheid, de hogere kosten en de bezorgdheid over privacy kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

COVID-19 Analyse:

De COVID-19 epidemie had een positieve invloed op de VSaaS-markt. Als gevolg van sociale afstandsmaatregelen en lockdowns steeg de behoefte aan videobewaking in de transportsector, de detailhandel en de gezondheidszorg. De behoefte aan bewaking en handhaving van veiligheidsprotocollen, het bijhouden van de bezettingsgraad en het waarborgen van de openbare veiligheid heeft het gebruik van videobewakingsoplossingen gestimuleerd. Daarnaast hebben de WFH-trends ook de behoefte aan videobewaking als een dienst gestimuleerd, waardoor bedrijven hun activa en gebouwen op afstand kunnen bewaken.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Videobewaking als een service markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-surveillance-as-a-service-market-2329

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop Videobewaking als een Servicemarkt

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Canada en de VS komen naar voren als de veelbelovende centra binnen de regio. Daarnaast dragen de hogere penetratie van cloud computing, de toenemende invoering van omnichannelpraktijken, de sterke nadruk op technologie en innovatie, de volwassen & robuuste industrieën en de toenemende behoefte aan inzichten en analyses in meerdere sectoren ook bij aan de groei van de markt.

Gerelateerde rapporten:

Artificial Intelligence (AI) In Education Market – De Artificial Intelligence (AI) In Education Market zal tegen 2030 naar verwachting 23,82 miljard USD groeien met een CAGR van 38,00% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

AI in Transportation Market – De wereldwijde AI in Transportation Market zal tegen 2030 naar verwachting 8,4 miljard USD groeien met een CAGR van 15,3% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

Super High Frequency Communication Market – Het frequentiebereik van de Super High Frequency Communication-markt zal tegen 2032 naar verwachting 9,2 miljard dollar groeien, met een CAGR van 17,30% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Video Surveillance as a Service Market,Video Surveillance as a Service Market 2030,Video Surveillance as a Service Market Growth,Video Surveillance as a Service Market Forecast,Video Surveillance as a Service Market Insights,Video Surveillance as a Service Market Report,Video Surveillance as a Service Market Research,Video Surveillance as a Service Market Outlook,Video Surveillance as a Service Market Size