header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de warmtewisselaarmarkt, vraag, segment, toekomst, voorspelling tot 2030

Oct 20, 2023 12:10 PM ET

Analyse van de warmtewisselaarmarkt:

Tegen 2030 zal de markt voor warmtewisselaars naar verwachting 33,8 miljard USD waard zijn en groeien met een CAGR van 6,8%. (2022 – 2030).

Toekomstige marktinzichten

Apparaten die warmtewisselaars worden genoemd, worden gebruikt om warmte uit te wisselen of over te brengen van het ene medium naar het andere. Warmtewisselaars worden niet alleen gebruikt in verwarmingstoepassingen, maar ook in koeltoepassingen, zoals airconditioners en vriezers. Energiecentrales, chemische fabrieken, installaties voor de verwerking van aardgas, rioolwaterzuiveringsinstallaties en olieraffinaderijen maken er allemaal veel gebruik van. De toegenomen vraag van de chemische en aardgasverwerkende industrie naar warmtewisselaars is een belangrijke factor in de snelle groei van de markt.

Wereldwijd aangescherpte milieubeperkingen zijn de belangrijkste factor die de vraag op de markt beïnvloedt. Daarnaast heeft de ontwikkeling van warmtewisselaartechnologie een gunstige invloed op de groei van de markt. De expansie van de markt kan echter worden belemmerd door volatiele grondstofkosten en hoge synthetische kosten.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2963

Door het bestaan van een aanzienlijk aantal grote en middelgrote concurrenten die deelnemen aan regionale markten, lijkt de wereldwijde markt voor warmtewisselaars zeer gefragmenteerd en competitief te zijn. Uit de beoordeling van recente acties van de belangrijkste bedrijven kwamen de volgende belangrijke strategieën naar voren: productlancering, partnerschappen en overeenkomsten, acquisitie en groei. Tijdens de prognoseperiode zullen strategische allianties tussen grote spelers helpen bij de groei- en expansiedoelstellingen van de belangrijkste spelers. Bedrijven investeren in innovatie/Rinxdeepl68 D, merkontwikkeling en het ontwikkelen van solide klantrelaties aan de product- en verkoopkant om hun concurrentiepositie te behouden.

Covid-19 Impact op de Warmtewisselaarmarkt

Verstoring in de toeleveringsketen: De pandemie heeft de toeleveringsketens wereldwijd verstoord. Veel fabrikanten van warmtewisselaars vertrouwen op een complex netwerk van leveranciers en internationale logistiek. Afsluitingen, reisbeperkingen en fabriekssluitingen in verschillende landen verstoorden de productie van warmtewisselaarcomponenten en leidden tot vertragingen in de productie en levering.

Verminderde industriële activiteit: Door de lockdowns en beperkingen werden de industriële activiteiten in veel regio’s teruggeschroefd. Dit resulteerde in een verminderde vraag naar warmtewisselaars in industrieën zoals de verwerkende industrie, olie en gas en HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning).

Projectvertragingen en -annuleringen: Veel industriële projecten werden uitgesteld of geannuleerd als gevolg van economische onzekerheden door de pandemie. Hieronder vielen projecten in sectoren zoals de bouw, energie en infrastructuur, die anders de vraag naar warmtewisselaars zouden hebben gestimuleerd.

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2963

Werken op afstand en digitale transformatie: De pandemie versnelde de invoering van werken op afstand en digitale technologieën in verschillende industrieën. Deze verschuiving kan leiden tot een toenemend gebruik van digitale bewakings- en regelsystemen voor warmtewisselaars, waardoor ze efficiënter worden en er minder personeel op locatie nodig is.

Drivers van de warmtewisselaarmarkt:

Energie-efficiëntievereisten: De toenemende nadruk op energie-efficiëntie en duurzaamheid stimuleert de vraag naar efficiëntere oplossingen voor warmtewisseling. Warmtewisselaars spelen een cruciale rol in verschillende industrieën en helpen hen energie te besparen en operationele kosten te verlagen.

Industriële groei: Naarmate de industriële sectoren blijven groeien, groeit ook de behoefte aan warmtewisselaars in verschillende toepassingen zoals productie, petrochemie en energieopwekking. Deze industrieën hebben efficiënte warmteoverdrachtsystemen nodig om hun processen in stand te houden.

Regionale analyse:

De Europese regio domineert de wereldmarkt voor warmtewisselaars. Zowel qua vraag als qua productiecapaciteit is het een toonaangevende regio voor platen- en frame-warmtewisselaars. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de markt in Europa. De voorspellingsperiode zal naar verwachting de hoogste groei laten zien in de regio Azië-Pacific. Enkele belangrijke markten voor warmtewisselaars in het gebied Azië-Pacific zijn China, India, Japan, Australië en Indonesië. Verstedelijking en industrialisatie zijn belangrijke factoren in de expansie van de markt in deze regio. Door het toenemende gebruik van warmtewisselaars in raffinaderijen in het Midden-Oosten is de regio ook een belangrijke markt voor deze apparaten.

Koop eersteklas warmtewisselaar marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2963

Marktsegmentatie:

De markt wordt op basis van type onderverdeeld in buizenwarmtewisselaars, platenwarmtewisselaars, regeneratieve warmtewisselaars en luchtgekoelde warmtewisselaars. Het marktsegment wordt gedomineerd door buizenwarmtewisselaars. Het is een van de meest gebruikte typen warmtewisselaars wereldwijd. Olieraffinaderijen en andere grote chemische processen gebruiken deze warmtewisselaar voor toepassingen met hoge temperaturen en hoge druk. Tijdens de projectieperiode zal de sector van de platenwarmtewisselaars zich naar verwachting met de grootste CAGR ontwikkelen. De expansie van deze industrie is toe te schrijven aan de uitbreiding van de toepassingen in de verwerking van koolwaterstoffen, petroleum & chemicaliën en voedsel & dranken.

De markt is onderverdeeld in de categorieën Chemie, Olie & Gas, Energieopwekking, HVACR, Voedingsmiddelen & Dranken en Andere op basis van de toepassing. Petrochemie is de marktleider op het gebied van toepassingen, terwijl chemie op de tweede plaats komt. Tijdens de projectieperiode zal het HVACR-segment naar verwachting met de grootste CAGR stijgen.

Details van het rapport@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/heat-exchanger-market-2963

Belangrijkste spelers:

  • Alfa Laval AB (Zweden)
  • Kelvion Holdings Gmbh (Duitsland)
  • Southern Heat Exchanger (VS)
  • Danfoss A/S (Denemarken)
  • SPX Corporation (V.S.)
  • Xylem Inc (V.S.)
  • API Warmteoverdracht Inc.
  • Gunter AG & Co. KG (Duitsland)
  • Sierra S.p.A (Italië)
  • Hamon & Cie International SA (België)

Toonaangevende rapporten:

Oplossingen voor energieopslag

Energiebeheersystemen

Apparaat voor warmteoverdracht

Vloeistofkoelsysteem

Installatie zonnepanelen

Duurzame energie

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Heat Exchanger Market,Heat Exchanger Market Size,Heat Exchanger Market Scope,Heat Exchanger Market Share