header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang van de boorpijpmarkt, vraag, toekomst, inzicht, industriële trends, voorspelling voor 2030

Oct 20, 2023 11:54 PM ET

Analyse van de boorpijpmarkt:

De boorpijpmarkt wordt aangedreven door een snel evoluerende vraag naar olie- en gasexploratie en productieactiviteiten met een gezonde CAGR van ~3,8% tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030.

Toekomstig marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de boorpijpmarkt van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~3,8% registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 1,1 miljard vertegenwoordigen.

De boorpijpmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van boorpijpen, die essentiële onderdelen zijn van boorapparatuur die wordt gebruikt in de olie- en gasindustrie, maar ook in mijnbouw- en bouwtoepassingen. De boorpijpenmarkt omvat verschillende soorten boorpijpen, zoals standaard, zware en zure boorpijpen, en wordt gedreven door de vraag van olie- en gasexploratie- en productieactiviteiten, evenals infrastructuur- en bouwontwikkelingsprojecten.

Krijg gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3154

De pandemie heeft ook de toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de levering van apparatuur en materialen en tot hogere kosten als gevolg van transportbeperkingen en bevoorradingstekorten. Dit heeft de markt voor boorpijpen verder beïnvloed en fabrikanten worden geconfronteerd met uitdagingen bij het voldoen aan de vraag en het beheren van hun activiteiten.

Drivers van de boorpijpmarkt:

Groeiende olie- en gasexploratie: De voortdurende wereldwijde vraag naar olie en gas heeft geleid tot meer exploratieactiviteiten, waarvoor boorpijpen nodig zijn om putten te boren. De uitbreiding van boorprojecten, vooral in offshore en onconventionele reserves, is een belangrijke aanjager van de boorpijpenmarkt.

Technologische vooruitgang: Innovaties in boorpijpmaterialen, zoals de ontwikkeling van corrosiebestendige legeringen met hoge sterkte en verbeterde productietechnieken, hebben de duurzaamheid en prestaties van boorpijpen verbeterd. Deze technologische vooruitgang heeft de efficiëntie van de markt vergroot.

Ontvang een rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3154

Stijgend energieverbruik: Omdat het energieverbruik blijft stijgen, is er behoefte aan diepere en complexere boorwerkzaamheden. Dit stimuleert de vraag naar gespecialiseerde boorpijpen die bestand zijn tegen de uitdagingen van boren in extreme omstandigheden, zoals hoge druk en temperatuur.

Heropleving van de olieprijzen: Het herstel van de olieprijzen na perioden van volatiliteit heeft investeringen in de olie- en gassector gestimuleerd. Dit stimuleert op zijn beurt de vraag naar boorpijpen ter ondersteuning van booractiviteiten.

Regionale analyse

De grootste regio voor de boorpijpenmarkt is Noord-Amerika. Noord-Amerika is van oudsher een dominante markt voor de olie- en gasindustrie, met aanzienlijke koolwaterstofreserves en een goed ontwikkelde boorinfrastructuur. De regio is de thuisbasis van verschillende grote olie- en gasbedrijven, die de vraag naar boorapparatuur, waaronder boorpijpen, stimuleren.

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van schaliegas en -olie in Noord-Amerika de vraag naar boorapparatuur verder gestimuleerd, omdat de onconventionele aard van deze bronnen gespecialiseerde boortechnieken en -apparatuur vereist. Als gevolg hiervan heeft Noord-Amerika een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor boorpijpen.

Koop Premium boorpijp marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3154

Markt segmentatie

De boorpijpmarkt is onderverdeeld in kwaliteit en toepassing.

Op basis van de rang, is de markt onderverdeeld in Amerikaanse petroleum instituut rang en premium rang.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in onshore en offshore.

Blader door de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/drill-pipe-market-3154

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Drill Pipe International LLC. (VS)
  • DP Master Manufacturing Pvt. Ltd. (Singapore)
  • Hilong Groep (China)
  • Jiangyin Long Bright Drill Pipe Manufacture Co. Ltd. Ltd. (China)
  • Interdril Asia Ltd. (India)
  • National Oilwell Varco (VS)
  • R K Pipe LLC (Verenigde Staten)
  • Oil Country Tubular Limited (India)
  • Superior Drill Pipe Manufacturing Inc (Verenigde Staten)
  • Tenaris SA (Luxemburg)
  • Tejas Tubular Products Inc (VS)
  • Texas Steel Conversion Inc. (Verenigde Staten)

Toonaangevende rapporten:

Zonne-energiesystemen

Zonnepaneelfabrikanten

Koolstofopvang en -opslag (CCS)

Opslag van hernieuwbare energie

Apparaat voor warmteoverdracht

HVAC-warmtewisselaar

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Drill Pipe Market,Drill Pipe Market Size,Drill Pipe Market Scope,Drill Pipe Market Share,Drill Pipe Market Growth,Drill Pipe Market Trends,Drill Pipe Market Demand