header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Segmentale analyse van de elektromotorenmarkt, vraag, toepassingsgebied, prognose voor 2031

Oct 20, 2023 10:51 AM ET

Analyse van de markt voor elektromotoren:

Het aandeel van de wereldwijde markt voor elektromotoren zal naar verwachting 214,96 miljard dollar bedragen in 2031, met een CAGR van 5,32% tijdens de prognoseperiode (2023-2031).

Toekomstig marktonderzoek

Het bewustzijn van milieubescherming en de focus om de ecologische voetafdruk te verkleinen zal de markt voor elektromotoren waarschijnlijk stimuleren. De markt voor eclectische motoren wordt ook direct gedreven door het radicale tempo van commercialisering en industrialisering die de geleidingsactiviteiten over de hele wereld zou stimuleren, vooral in de regio Azië-Pacific. Hierdoor is de vraag naar industriële apparatuur toegenomen, wat de vraag naar elektromotoren over de hele wereld verder zal stimuleren.

Download gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2376

Covid-19 invloed op de markt voor elektromotoren

Verstoring in toeleveringsketens: De pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens en veroorzaakte vertragingen in de productie en distributie van elektromotoren. Veel fabrikanten werden geconfronteerd met problemen bij het verkrijgen van componenten en grondstoffen, wat leidde tot productievertragingen en hogere kosten.

Verminderde vraag in bepaalde sectoren: Verschillende industrieën, zoals de auto-, lucht- en ruimtevaart- en productiesector, ondervonden een verminderde vraag naar elektromotoren als gevolg van lockdowns en verminderde consumentenbestedingen. Deze daling van de vraag leidde tot een lagere verkoop en omzet voor fabrikanten van elektromotoren.

Verschuiving in focus naar essentiële sectoren: Terwijl sommige sectoren te maken kregen met een verminderde vraag, benadrukte de pandemie het belang van bepaalde industrieën zoals gezondheidszorg en logistiek. Elektromotoren die worden gebruikt in medische apparatuur, ventilatoren en automatiseringssystemen voor de toeleveringsketen zagen de vraag tijdens de pandemie toenemen.

Werken op afstand en automatisering: De pandemie versnelde de invoering van werken op afstand en automatisering. Omdat bedrijven ernaar streefden om de efficiëntie te verbeteren en menselijke interactie te verminderen, speelden elektromotoren een cruciale rol bij het aandrijven van geautomatiseerde systemen in sectoren zoals e-commerce, robotica en telegeneeskunde.

Ontvang een rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2376

Elektrische motoren markt Drivers:

Energie-efficiëntie: Het toenemende bewustzijn van energiebesparing en de behoefte aan duurzame praktijken heeft geleid tot een groeiende vraag naar elektromotoren, die energie-efficiënter zijn dan traditionele verbrandingsmotoren.

Regelgevende normen: Overheidsvoorschriften en -normen die energie-efficiëntie en het terugdringen van koolstofemissies bevorderen, hebben de toepassing van elektromotoren in verschillende toepassingen gestimuleerd, met name in industrieën zoals de auto-industrie en de productie.

Toenemende industriële automatisering: Automatisering in de industrie vereist nauwkeurige en betrouwbare motorbesturing, die elektromotoren kunnen leveren. Omdat industriële automatisering blijft groeien, stijgt de vraag naar elektromotoren navenant.

Elektrische voertuigen (EV’s): De verschuiving naar elektrische mobiliteit, waaronder elektrische auto’s, e-bikes en elektrische bussen, is een belangrijke drijfveer voor de markt van elektromotoren. EV’s zijn voor hun aandrijving sterk afhankelijk van elektromotoren.

Koop het Premium Onderzoeksrapport van de Elektrische Motoren Markt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2376

Regionale analyse

De regionale analyse van de markt voor elektromotoren laat zien dat Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode een goede groei doormaakt vanwege de snelle industrialisatie en commercialisering in de regio.

Marktsegmentatie:

Elektromotoren Spanningsvooruitzichten: Tot 1 kV, 1 kV – 6,6 kV, Boven 6,6 kV

Elektromotoren Uitgangsvermogen Vooruitzichten: Tot 1 pk, Boven 1 pk

Elektromotoren eindgebruiker vooruitzichten: Industrieel, commercieel, woningen, landbouw, transport

Blader door de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-motors-market-2376

Belangrijkste spelers:

  • ABB Ltd (Zwitserland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • General Electric (VS)
  • Nidec Motor Corporation (Japan)
  • Denso Corporation (Japan)
  • Allied Motion Technologies Inc (VS)
  • Ametek, Inc. (VS)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Emerson Electric Co. (VS)
  • Hitachi, Ltd. (Japan)
  • Johnson Electric Holdings Limited (China)
  • Rockwell Automation, Inc. (VS)
  • WEG S.A. (Brazilië)
  • ARC Systems, Inc. (VS)
  • Toshiba Corporation (Japan)

Toonaangevende rapporten:

Warmtewisselaars

Apparaat voor warmteoverdracht

Batterijtechnologie

Opslag van hernieuwbare energie

Koolstofopvang en -opslag (CCS)

Kolenvergassing

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Motors Market,Electric Motors Market Size,Electric Motors Market Scope,Electric Motors Market Demand,Electric Motors Market Trends,Electric Motors Market Share,Electric Motors Market Growth