header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor RTD alcoholische dranken tegen 2030 een geschatte waarde van USD 50.199,3 MN zal bereiken met een CAGR van 6,53%.

Oct 20, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht

De markt van RTD alcoholische dranken zal waarschijnlijk voortdurend groeien. De algemene stijging van de drankenindustrie zal de markt van RTD alcoholische dranken beïnvloeden. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde RTD-markt voor alcoholische dranken zal groeien van USD 30.320,75 miljoen in 2022 tot USD 50.199,3 miljoen in 2030, met een CAGR van 6,53% in de prognoseperiode (2022-2030).

De stijging van de wereldwijde gemiddelde alcoholconsumptie per hoofd van de bevolking per jaar, naast de veranderende levensstijl en het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking, onderbouwt de omvang van de markt voor RTD alcoholische dranken. Daarnaast versnellen de veranderende consumentenvraag en de beschikbaarheid van eindeloze assortimenten kant-en-klare dranken de marktaandelen. Er is een toename in de vraag van consumenten naar handige en draagbare alcoholische dranken die klaar zijn om te consumeren zonder extra mixen of voorbereiding.

Fabrikanten van RTD-alcoholische dranken spelen in op deze vraag door een assortiment vooraf gemengde cocktails, sterke dranken en alcoholische dranken met een smaakje aan te bieden in een handige verpakking. Daarnaast kan de groeiende populariteit van RTD-dranken worden toegeschreven aan veranderende consumentenvoorkeuren, een verschuiving naar alcoholarme opties en de wens naar innovatieve en unieke smaakprofielen.

Markt voor RTD alcoholische dranken – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, aard, verpakkingstypes, eindgebruikers, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in alcopop, harde seltzers, gebottelde cocktails en andere. Het aardsegment is onderverdeeld in gedistilleerd, mout, wijn en andere. Het segment verpakkingstype is onderverdeeld in flessen, blikjes, kartonnen dozen en zakjes.

Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in woningen/detailhandel, commerciële horeca en andere. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in horeca en food. Per regio is de markt voor RTD alcoholische dranken onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Markt van RTD alcoholische dranken – Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde markt van RTD alcoholische dranken met het grootste marktaandeel. De toenemende consumentenpopulatie die op zoek is naar alcoholarme alternatieven voor traditionele alcoholische dranken is een belangrijke drijvende kracht. Daarnaast is het marktaandeel van de regio gebaseerd op het grote aantal fabrikanten van RTD alcoholische dranken die zich richten op het uitbreiden van hun productportfolio. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn de leidende markten voor RTD alcoholische dranken in Europa, gevolgd door Italië en Spanje.

Markt van RTD alcoholische dranken – Analyse van de concurrentie

De markt van RTD alcoholische dranken is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van een groot aantal spelers. Deze markt wordt gekenmerkt door voortdurend veranderende eisen en voorkeuren van consumenten, wat spelers aanmoedigt om hun marktpenetratie te vergroten door verschillende smaken in hun productportfolio op te nemen. Spelers zetten strategische benaderingen in zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen om een groter marktaandeel te verwerven.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7920

Grote spelers

Tot de belangrijkste spelers op de markt van RTD alcoholische dranken behoren Halewood International Limited (VK), Asahi Group Holdings, Ltd. (Japan), Mike’s Hard Lemonade Co. (Japan), Mike’s Hard Lemonade Co. (VS), The Brown-Forman Corporation (Frankrijk), Pernod Ricard SA (Frankrijk), Bacardi Limited (Bermuda) en Anheuser-Busch InBev SA/NV (België).

Industrie/ Innovatie/ Aanverwant nieuws

24 mei 2023 — Sapporo Breweries (Japan), een toonaangevende leverancier van RTD alcoholische dranken, kondigde aan dat het samen met IBM Japan een AI-systeem heeft opgezet. De samenwerking heeft de tijd en kosten van de ontwikkeling van nieuwe producten aanzienlijk verminderd en speelt een sleutelrol in de toekomstige innovaties van het alcoholbedrijf. Het AI-systeem, dat de naam N-Wing Star heeft gekregen, is klaar om de verkoop te stimuleren van het nieuwste product van Sapporo, Otoko Ume Sour Salty Plum, dat in juli in Japan op de markt komt.

Drivers

De markt van RTD (Ready-to-Drink) alcoholische dranken wordt gedreven door de vraag van de consument naar gemak, verschillende smaken en draagbaarheid. Daarnaast dragen de groeiende trend van sociale bijeenkomsten en de voorkeur voor consumptie onderweg bij aan de groei van de markt. Innovaties in verpakkingen, marketingstrategieën en de populariteit van alcoholarme en ambachtelijke producten stimuleren deze markt verder.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rtd-alcoholic-beverages-market-7920

Kansen

De markt van RTD (Ready-to-Drink) alcoholische dranken biedt aanzienlijke groeikansen vanwege het gemak en de populariteit onder consumenten. De toenemende vraag naar vooraf gemengde cocktails, de uitbreiding van productvariëteiten en de focus op premium en innovatieve ingrediënten zijn belangrijke drijfveren. Verwacht wordt dat de markt zijn opwaartse trend zal voortzetten.

Beperkingen en uitdagingen

De markt van RTD alcoholische dranken wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals strikte naleving van de regelgeving, gezondheidsbewuste consumententrends, hevige concurrentie, verstoringen van de toeleveringsketen, complexe distributie, seizoensgebonden schommelingen in de vraag, economische neergang, de perceptie van de consument, zorgen over milieuduurzaamheid, belastingimpact en prijsdruk. Aanpassen aan deze obstakels is essentieel voor duurzame groei in deze concurrerende industrie.

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Processed Eggs Market Research Report Information by Product Type (Eipoeder {Heel Ei, Eigeel, Eiwit}, Vloeibaar Ei {Heel Ei, Eigeel, Eiwit}, en Bevroren Ei), Toepassing (Voedingsmiddelen & Dranken {Bakkerij & Snoepgoed, Sauzen, Dressings & Spreads, Zoete & Hartige Snacks, en Andere}, Persoonlijke Verzorging, en Andere), en Regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, en de Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2028

Organic Eggs Market Research Report Information Per Toepassing (Detailhandel, Voedselverwerking, Food Service, en anderen), Distributiekanaal (Supermarkt en Hypermarkt, E-Commerce, Gemakswinkels, Bulkleveranciers, en anderen), Grootte (Extra Groot en Jumbo, Middelgroot en Groot, en Klein), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Middle East and Africa Perfusion Imaging Market By Modality Forecast (2016-2024)South America Hydrogen Generation Market By Storage Forecast (2017-2025)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:


Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  RTD Alcoholic Beverages Market Trends,RTD Alcoholic Beverages Market Forecast,RTD Alcoholic Beverages Market Share,RTD Alcoholic Beverages Research