header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterstof brandstofcellen markt groeikansen, zakelijk inzicht, inkomstenprognose, 2030

Oct 20, 2023 11:22 PM ET

Inzicht in waterstof brandstofcellen industrie:

Er wordt een samengestelde jaarlijkse groei van 25,09% CAGR voorspeld voor de omvang van de waterstofbrandstofcellenmarkt van 2022 tot 2030, waardoor deze 11,87 miljard USD zal bedragen.

COVID-19 Impact op de Waterstof Brandstofcellen Markt:

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat de productie en distributie van belangrijke onderdelen voor waterstofbrandstofcellen heeft beïnvloed. Vertragingen in de levering van materialen en componenten belemmerden het productieproces.

Verminderde vraag: De economische neergang als gevolg van de pandemie leidde tot een verminderde vraag naar waterstofbrandstofceltoepassingen, vooral in sectoren zoals transport, waar de invoering van brandstofcelvoertuigen vertraagde.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5947

Waterstof Brandstofcellen Markt Drivers:

Milieu: Een groeiend bewustzijn van klimaatverandering en de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen heeft geleid tot een aanzienlijke stimulans voor schonere en duurzamere energiebronnen. Waterstofbrandstofcellen produceren geen emissies op het punt van gebruik, waardoor ze een wenselijke optie zijn voor een groenere toekomst.

Energiezekerheid: Waterstof wordt beschouwd als een veelzijdige en stabiele energiedrager. Het kan worden geproduceerd uit verschillende bronnen, waaronder hernieuwbare energie, aardgas en kernenergie. Deze diversiteit in productiemethoden kan de energiezekerheid vergroten en de afhankelijkheid van één energiebron verminderen.

Waterstof- en brandstofcelmarkt – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de sterke aanwezigheid van belangrijke industriële spelers en een goed gevestigde infrastructuur in de regio, wat de snellere implementatie van geavanceerde celtechnologieën ondersteunt. Daarnaast stimuleren de toegenomen activiteiten op het gebied van hernieuwbare energie om aan de energievraag in de regio te voldoen de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse waterstof- en brandstofcelmarkt zal naar verwachting zijn dominante positie behouden en groeien met een CAGR van 24,72% gedurende de geschatte periode.

De regio Azië-Pacific neemt de tweede plaats in op de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de groeiende bevolking en het stijgende besteedbare inkomen. Daarnaast stimuleert de toenemende vraag naar vermindering van koolstofemissies de groei van de regionale markt door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen aan te moedigen om efficiënt aan de elektriciteitsbehoefte te voldoen.

Aanvragen maatwerk @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5947

Overheidsinitiatieven om de stijgende koolstofvoetafdruk als gevolg van fossiele energiebronnen te beheersen, stimuleren de groei van de regionale markt. Snelgroeiende economieën, zoals India, China, Japan en Zuid-Korea, hebben een groot aandeel in de regionale markt. Er wordt verwacht dat de waterstof- en brandstofcelmarkt in Azië en de Stille Oceaan een aanzienlijke inkomstenbron zal creëren, met een groei van 27,09% CAGR tijdens de prognoseperiode.

Europa heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt. Het Europees strategisch plan voor energietechnologie (SET-plan) beïnvloedt de groei van de markt door brandstofcel- en waterstoftechnologieën aan te duiden die cruciaal zijn voor het behalen van de geïntegreerde Europese energie- en klimaatbeleidsdoelstellingen voor 2020 en daarna. EU2020 is een strategie voorgesteld door de Europese SET om de infrastructuur te verbeteren en de kosten van brandstofcellen te verlagen. De Europese waterstof- en brandstofcelmarkt zal naar verwachting groeien met een indrukwekkende CAGR tijdens de prognoseperiode.

Koop het Premium Hydrogen Fuel Cells Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5947

Wereldwijde waterstof- en brandstofcelmarkt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in drie dynamieken;

Per type: luchtgekoeld type en watergekoeld type.

Optoepassing: stationair, transport en draagbaar.

In regio’s: Noord-Amerika, Europa, APAC en Rest van de Wereld

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt zijn onder andere:

  • FuelCell Energy, Inc. (VS)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Plug Power Inc. (VS)
  • Hyster-Yale Group (VS)
  • Intelligent Energy Holdings plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Ballard Power Systems. (Canada)
  • Nedstack brandstofceltechnologie BV. (Nederland)
  • Doosan Brandstofcel (V.S.)
  • Hydrogenics Corporation (Canada)
  • Horizon Brandstofcel Technologieën (Singapore)
  • Pearl Waterstof (China)

Toonaangevende rapporten:

Zonne-energiesystemen

Hernieuwbare energie

Geavanceerde verbrandingstechnieken

Technologieën met lage emissies

Opslag van hernieuwbare energie

Energieopslag op netwerkschaal

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Hydrogen Fuel Cells Market Size,Hydrogen Fuel Cells Market Share,Hydrogen Fuel Cells Market Scope,Hydrogen Fuel Cells Market Trends