header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zakelijk inzicht in de markt voor zonneboilers, groei, vraag en prognose voor 2032

Oct 20, 2023 11:54 AM ET

Overzicht van de markt voor zonneboilers:

Hetmarktaandeel vanzonneboilers zal naar verwachting 7,71 miljard dollar overtreffen in 2032, met een CAGR van 8,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Toekomstig marktonderzoek

Zonneboilers worden gebruikt in commerciële, residentiële en industriële omgevingen en leveren warm water. Een assortiment aan collectoren wordt gebruikt in zonneboilers om zonne-energie op te vangen en op te slaan. In residentiële toepassingen zijn er voornamelijk drie soorten zonnecollectoren: vlakke plaatcollectoren, vacuümbuiscollectoren en ongeglazuurde watercollectoren. Het belangrijkste doel van een zonneboiler is om de energiekosten te verlagen. Daarnaast kunnen consumenten die warmte-energie gebruiken voor hun huis of bedrijf aanspraak maken op een stimulans voor hernieuwbare warmte.

Voor het geval er niet genoeg warmte is, heeft deze technologie ook een back-up stroombron. De zonneboiler is een energie-efficiënt en redelijk geprijsd apparaat. De huishoudelijke, commerciële en industriële sectoren maken allemaal uitgebreid gebruik van zonneboilers. De belangrijkste marktfactor is de stijgende behoefte aan betaalbare verwarmingsoplossingen. Bovendien lijken de markttrends voor de verwachte periode veelbelovend. Bovendien wordt voorspeld dat de marktwaarde voor zonneboilers 28,44 miljard zal bedragen tijdens de projectieperiode.

Download gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7132

Covid-19 Impact op de Zonneboiler Markt

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens en veroorzaakte vertragingen in de productie en levering van zonneboileronderdelen. Veel fabrikanten zijn afhankelijk van materialen en onderdelen uit verschillende delen van de wereld, en lockdowns en beperkingen belemmerden de vlotte doorstroming van goederen.

Vertragingen bij de installatie: Sociale afstandsmaatregelen en lockdowns leidden tot een afname van de bouwactiviteiten, waaronder de installatie van zonneboilers. Hierdoor daalde de vraag naar nieuwe installaties, wat de groei van de markt beïnvloedde.

Nadruk op hernieuwbare energie: De pandemie benadrukte het belang van veerkrachtige en duurzame energiebronnen. Overheden en particulieren zijn zich meer bewust geworden van het verkleinen van hun ecologische voetafdruk, wat heeft geleid tot meer interesse in hernieuwbare energieoplossingen zoals zonneboilers.

Stimulansen en subsidies: Veel regeringen hebben stimulansen en subsidies voor hernieuwbare energieprojecten, waaronder zonneboilers, geïntroduceerd of uitgebreid als onderdeel van hun economische herstelplannen. Deze stimulansen hebben investeringen in zonneboilersystemen aangemoedigd.

Ontvang een rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7132

Zonneboiler markt Drivers:

Energie-efficiëntie: Zonneboilers zijn zeer energie-efficiënt omdat ze de overvloedige en hernieuwbare energie van de zon gebruiken om water te verwarmen. Dit vermindert de afhankelijkheid van elektriciteit of gas, wat resulteert in lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

Duurzaamheid voor het milieu: De toenemende bezorgdheid over het milieu en de groeiende nadruk op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen hebben de overstap naar zonneboilers gestimuleerd. Ze helpen de milieu-impact van conventionele waterverwarmingsmethoden te verminderen.

Stimuleringsmaatregelen van de overheid: Veel regeringen wereldwijd bieden financiële stimulansen, belastingkredieten en kortingen om de installatie van zonneboilers aan te moedigen. Deze stimulansen kunnen de initiële kosten aanzienlijk verlagen en zonneboilers betaalbaarder maken.

Besparingen op energiekosten: Zonneboilers zorgen voor kostenbesparingen op lange termijn, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor huiseigenaren en bedrijven. Als de energiekosten stijgen, wordt de aantrekkingskracht van een systeem dat gratis warm water genereert steeds duidelijker.

Koop het Premium Solar Water Heater Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7132

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: residentieel, commercieel en industrieel. Door de stijgende investeringen in bouwactiviteiten en de stijgende vraag naar energiezuinige boilers, zal het residentiële segment naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Europa, Noord-Amerika en de regio Azië-Pacific zijn de gebieden waar de installatie voornamelijk plaatsvindt. De markt is verdeeld in twee categorieën op basis van type, namelijk gepompte en thermosyfon. Thermosyfon heeft het grootste marktaandeel voor zonneboilers vanwege de lage kosten en het eenvoudige gebruik.

Regionale analyse:

De markt voor zonneboilers in Azië-Pacific is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. Het gebied Azië-Pacific heeft een beter groeipercentage voor de wereldwijde markt. Deze regio maakt een aanzienlijke stijging door als gevolg van de toenemende behoefte aan energie-efficiëntie. Overheidssteun is ook sterk in de regio Azië-Pacific. De overheid stimuleert de zonne-energiesector ook agressiever. Deze elementen blijven de markt voor langzame boilers in Azië-Pacific ondersteunen.

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-water-heater-market-7132

Een andere belangrijke markt is Noord-Amerika. In deze markt zijn de koopkracht en investeringen van consumenten hoger. Bovendien is er veel ruimte voor uitbreiding en groei van de markt. Zonne-energie voor water wordt echter alleen gebruikt in gebieden met meer zonlicht. De markt wordt aanzienlijk beperkt door het weer. De grote spelers in Noord-Amerika laten de markt echter ook in andere continenten groeien. Europese technologie staat bekend om haar energie-efficiëntie. In deze sector is er veel overheidsfinanciering voor deze technologieën. Bovendien drijft de populariteit van zonne-energietechnologie kopers in de richting van inefficiënte boilers.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor zonneboilers zijn:

  • Rheem Manufacturing (VS)
  • O.Smith (VS)
  • SunTank (Zuid-Afrika)
  • Bradford White Corporation (VS)
  • Bosch (Duitsland), Honeywell Corporation (VS)
  • Racold (India)
  • Alternate Energy Technologies (VS)
  • Viessmann Manufacturing (VS)
  • Wagner Solar (VK)

Toonaangevende rapporten:

Zonnepaneelfabrikanten

Niet aan het net gekoppelde zonnesystemen

Geavanceerde verbrandingstechnieken

Technologieën met lage emissies

Energieopslag op netwerkschaal

Lithium-ion batterijen

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Water Heaters Market,Solar Water Heaters Market Size,Solar Water Heaters Market Scope,Solar Water Heaters Market Share