header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor videostreamingsoftware zal tegen 2032 USD 12,68 miljard bereiken met een CAGR van 11,02% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 21, 2023 2:00 AM ET

Marktanalyse:

Volgens MRFR, “Video Streaming Software Market Research Report Information by Component, By Streaming Type And By Region – Market Forecast Till 2032.” Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor videostreamingsoftware tegen 2032 USD 12,68 miljard bereiken met een CAGR van 11,02%.

Belangrijkste spelers:

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde videostreaming software markt worden geprofileerd zijn onder andere:

  • IBM (VS)
  • Kaltura (VS)
  • BrightCove (VS)
  • Panopto (VS)
  • Haivision (VS)
  • Vimeo (VS)
  • VBrick (VS)
  • Polycom (VS)
  • Qumu (VS)
  • Sonic Foundry (VS)
  • MediaPlatform (VS)
  • Akamai (VS)
  • Limelight Networks (VS)
  • Agile Content (Spanje)
  • Ramp Holdings Inc (VS)
  • Sproutvideo (VS)
  • Wowza (VS)
  • Dacast (VS)
  • Zixi (VS)
  • Kollective Technology (VS)

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Video Streaming Software Markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 12,68 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

11.02%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Markt Segmentatie:

De markt voor videostreamingsoftware wordt gecategoriseerd op basis van streamingtype en -component.

Per component zal videomanagement de markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

Per streamingtype zal live de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drijfveren voor de markt:

Groeiende behoefte aan VOD om de marktgroei te stimuleren

De groeiende behoefte aan VOD of video op streamingdiensten zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. De videostreamingdiensten zoals Disney Plus, HBO, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu en andere hebben een aanzienlijke toename van het aantal betaalde abonnees gekend. Dergelijke diensten bieden reclamevrije inhoud van hoge kwaliteit tegen voordelige abonnementstarieven.

Marktkansen:

Voorkeur voor online streamen boven conventionele televisie biedt grote kansen

De toenemende voorkeur van consumenten voor online streaming boven conventionele televisie zal robuuste kansen bieden voor de markt voor videostreamingsoftware in de voorspellingsperiode. Dit komt omdat online streaming oplossingen een betere efficiëntie bieden voor het bekijken van de inhoud in vergelijking met traditionele televisie. Dergelijke streamingdiensten zijn overal toegankelijk via een laptop, tablet of smartphone. De behoefte aan video streaming software neemt dus snel toe.

Beperkingen en uitdagingen:

Piraterijproblemen die de markt afremmen

Piraterij in videostreamingsoftware, beveiligings- en privacyproblemen en de hoge initiële prijs voor het creëren van inhoud kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

COVID-19 Analyse:

Omdat talloze mensen gedwongen waren binnen te blijven tijdens de epidemie, zagen de online entertainment- en videostreamingdiensten het aantal kijkers toenemen. Als gevolg hiervan hebben verschillende videostreamingplatforms zoals Disney Plus, Netflix, Amazon Prime Video en YouTube wereldwijd een piek in het aantal kijkers gekend, wat een positieve invloed heeft op de groei van de markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Video Streaming Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-software-market-5228

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop op de markt voor videostreaming software

Noord-Amerika zal de markt voor videostreaming software aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door opmerkelijke investeringen in offshore videostreamingdiensten en -oplossingen in combinatie met strategische allianties tussen netwerkdomeinen en overheidsorganisaties. Daarnaast stimuleren factoren zoals technologische innovaties, toenemende internetpenetratie in verschillende eindsectoren zoals de gezondheidszorg, groeiende vraag naar cloud-gebaseerde streamingdiensten, aanzienlijke investeringen in entertainment en gaming en een toename in live videostreaming ook de groei van de markt in de regio.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor videostreaming software

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt doormaken, voornamelijk door de toename in live videostreaming en de grote uitgaven aan entertainment en games. Duitsland heeft het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk het snelst groeit.

Gerelateerde rapporten:

3D Animation Market – De wereldwijde 3D Animation Market zal naar verwachting 46,89 miljard dollar groeien tegen 2030 met een CAGR van 11,7% tijdens de voorspellingsperiode, 2022-2030.

Zigbee-markt – De Zigbee-markt zal tegen 2030 naar verwachting 12,9 miljard USD groeien met een CAGR van 6,69% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

Extended Detection and Response-markt – De Extended Detection and Response-markt zal tegen 2032 naar verwachting 31,3 miljard USD groeien, met een CAGR van 39,20% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Video Streaming Software Market,Video Streaming Software Market Share,Video Streaming Software Market Size,Video Streaming Software Market Trends,Video Streaming Software Market Overview,Video Streaming Software Market Insights,Video Streaming Software Market Outlook