header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het draadloos opladen van elektrische voertuigen zal exponentieel groeien door het toenemende gebruik van elektrische voertuigen en overheidsinitiatieven en -stimulansen

Oct 23, 2023 8:00 AM ET

Marktbereik & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor draadloos opladen van EV’s in de auto-industrie in 2022 een waarde van 17 miljoen USD. De markt zal naar verwachting tegen 2030 een waarde bereiken van 1,01 miljard USD, met een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 66,7% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Draadloos opladen van elektrische voertuigen, ook wel draadloos opladen van elektrische voertuigen of inductief opladen genoemd, is een innovatieve en handige methode om de batterij van een elektrisch voertuig op te laden zonder kabels of stekkers. Deze technologie betekent een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van duurzaam transport en biedt een oplossing voor een aantal veelvoorkomende problemen die gepaard gaan met traditionele EV-oplaadmethoden.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.snsinsider.com/sample-request/1078

Marktanalyse

De markt voor het draadloos opladen van EV’s in de auto-industrie is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren. Naarmate de wereldwijde overgang naar elektrische mobiliteit aan kracht wint, kiezen steeds meer consumenten voor EV. De groeiende EV-markt is een natuurlijke drijfveer voor draadloze oplaadoplossingen, omdat ze het gemak bieden van moeiteloos opladen zonder de noodzaak van fysieke stekkers en kabels. Draadloze EV-oplaadsystemen bieden ongeëvenaard gemak. Bestuurders kunnen hun voertuig gewoon parkeren boven een draadloos oplaadpad en het systeem begint automatisch met opladen. Dit gebruiksgemak is een aantrekkelijke factor voor zowel particuliere EV-eigenaars als wagenparkbeheerders. Dankzij de vooruitgang in draadloze oplaadtechnologie kunnen EV’s sneller worden opgeladen, waardoor het minder tijd kost om de batterij weer op te laden. Deze verbeterde efficiëntie is een belangrijk verkoopargument voor draadloze laadsystemen. Veel overheden wereldwijd bieden stimulansen en subsidies aan om het gebruik van EV en de ontwikkeling van laadinfrastructuur te promoten. Dit omvat ook steun voor draadloze oplaadprojecten, wat de groei van de markt kan stimuleren.

Impact van recessie

De impact van een aanhoudende recessie op de markt van draadloze EV-oplaadsystemen voor auto’s is een complex samenspel van economische, technologische en consumentengedragsfactoren. Hoewel de onmiddellijke uitdagingen lagere consumentenbestedingen en financieringsmoeilijkheden kunnen zijn, kunnen er ook kansen zijn voor innovatie en groei gedreven door milieubewustzijn en veranderende mobiliteitstrends. De omvang en duur van de recessie, evenals het overheidsbeleid en de reacties van de industrie, zullen uiteindelijk bepalen hoe veerkrachtig de markt zal zijn en hoe hij zich zal aanpassen aan economische recessies.

Nu kopen: https://www.snsinsider.com/checkout/1078

Segmentatie analyse

Het segment van de commerciële oplaadsystemen is klaar om de markt voor draadloze EV-oplaadsystemen voor auto’s te domineren dankzij het aanpassingsvermogen, de schaalbaarheid en de cruciale rol in de elektrificatie van wagenparken. Omdat bedrijven wereldwijd het belang inzien van duurzame transportoplossingen, zullen commerciële laadsystemen een cruciale rol blijven spelen in het stimuleren van de overstap naar elektrische voertuigen. Het OEM-segment is gepositioneerd om de markt te domineren vanwege zijn unieke vermogen om oplaadtechnologie naadloos te integreren in het voertuigontwerp, vertrouwen op te bouwen bij consumenten, te innoveren, een superieure gebruikerservaring te bieden en gebruik te maken van zijn wereldwijde bereik. Omdat elektrische voertuigen steeds populairder worden, zullen OEM’s een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van EV-laadtechnologie.

Regionale statusanalyse &

In Noord-Amerika kent de markt voor het draadloos opladen van EV’s voor auto’s een snelle expansie, voornamelijk in de Verenigde Staten en Canada. Deze groei wordt aangedreven door de sterke focus van de regio op het gebruik van elektrische voertuigen, stimuleringsmaatregelen van de overheid en bezorgdheid om het milieu. Europa loopt voorop bij het invoeren van draadloos opladen van EV’s, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland die zwaar investeren in infrastructuur. De strenge emissievoorschriften van de Europese Unie en de ambitieuze doelstellingen voor de marktpenetratie van elektrische voertuigen zetten autofabrikanten ertoe aan om draadloos opladen te integreren als een handige optie. In Azië-Pacific zijn landen als China en Japan getuige van een aanzienlijke groei van de markt. China, wereldwijd de grootste markt voor elektrische voertuigen, investeert fors in draadloze laadinfrastructuur, met een focus op stedelijke gebieden.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.snsinsider.com/reports/automotive-wireless-ev-charging-market-1078

Conclusie

De toekomstvooruitzichten voor de markt zijn optimistisch. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en consumenten, bedrijven en overheden prioriteit geven aan duurzame transportoplossingen, zal draadloos opladen van EV’s waarschijnlijk een belangrijk onderdeel worden van het ecosysteem voor elektrische mobiliteit. Deze markt is klaar voor aanzienlijke groei en innovatie in de komende jaren, waardoor het een opwindende ruimte is om in te kijken en te investeren.

Vaak gestelde vragen

  • Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor draadloze EV-oplaadsystemen voor auto’s?
  • De wereldwijde markt zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 1,01 miljard, met een opmerkelijke CAGR van 66,7% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.
  • Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor het draadloos opladen van EV’s voor auto’s beïnvloeden?
  • De markt zit in een opwaartse spiraal door een samenloop van factoren, waaronder de snelle groei van de EV-markt, verbeterde technologie, gemak, duurzaamheid en ondersteunend overheidsbeleid.
  • Wie zijn de toonaangevende spelers op de markt voor draadloze EV-oplaadsystemen voor auto’s?
  • TOYOTA MOTOR CORPORATION, HELLA GmbH & Co. KGaA, WiTricity Corporation, Qualcomm Technologies Inc., Bombardier, TOSHIBA CORPORATION, LIX Wireless, HEVO Power, ZTE Corporation, ABB, Alfen N.V.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie van SNS Insider:

Marktgrootte, marktaandeel en segmentatie vande infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen per oplaadniveau (niveau 1, niveau 2, niveau 3), per toepassing (residentieel, commercieel, overige), per oplaadtype (langzaam, snel), per regio en wereldwijde marktvoorspelling 2023-2030

Grootte, aandeel en segmentatie van demarkt voor elektrische boordladers per voertuigtype (personenwagens, bestelwagens, bussen, middelzware & zware voertuigen, boten, andere), per uitgangsvermogen (minder dan 11 kW, 11 kW tot 22 kW, meer dan 22 kW), per aandrijvingstype (BEV, PHEV), per regio en wereldwijde marktvoorspelling 2023-2030

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op:

Akash Anand – Hoofd Strategie Bedrijfsontwikkeling

E-mail: [email protected]

Telefoon: 14152300044 (VS) | 917798602273 (IND)

Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Automotive Wireless EV Charging Market,Automotive Wireless EV Charging Industry,Automotive Wireless EV Charging Market Size,Automotive Wireless EV Charging Market Share,Automotive Wireless EV Charging Market Demand,Automotive Wireless EV Charging Market Growth,Automotive Wireless EV Charging Market Trends,Global Automotive Wireless EV Charging Market