header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor realtime-locatiesystemen zal tegen 2030 een waarde bereiken van 61,72 miljard USD met een CAGR van 27,19%.

Oct 23, 2023 6:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor realtime-locatiesystemen tegen 2030 uitkomen op 61,72 miljard USD met een CAGR van 27,19%.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor realtime-locatiesystemen zijn onder andere

  • IBM Corporation
  • Zebra Technologies Corporation
  • STANLEY Gezondheidszorg
  • General Electric Company
  • Siemens AG
  • Airista Flow, Inc.
  • Sonitor Technologies Inc.
  • RF Technologies, Inc.
  • IDENTEC SOLUTIONS
  • PLUS Locatiesystemen USA
  • LLC
  • PINC-oplossingen
  • Radianse
  • Essensium
  • CenTrak
  • TeleTracking Technologies Inc.

Download gratis PDF-bestand :
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8046

Reikwijdte van het verslag:

Rapportkenmerk

Details

Marktomvang 2030

61,72 miljard dollar

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

27.19 % (2023-2030)

Basisjaar

2019

Markt Voorspellingsperiode

2020-2030

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor realtime-locatiesystemen is onderverdeeld op basis van verkoopkanaal, toepassing en type.

Per type zal RFID de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zullen transport en logistiek de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua verkoopkanaal zal het directe kanaal de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Koop dit hoogwaardige rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8046

Drivers

Toenemend gebruik in het traceren van bedrijfsmiddelen om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van het volgen van activa zal de marktgroei in de voorspellingsperiode stimuleren vanwege de groeiende behoefte aan een beter gebruik van activa, betere voorspelling van de vraag, de geoptimaliseerde voorraadniveaus & overbevoorrading of verminderde voorraaduitval. Daarnaast wordt de marktgroei ook gestimuleerd door de groeiende behoefte om de veiligheid te verbeteren en waardevolle activa te beschermen om kosten te besparen en financiële risico’s te beperken.

Kansen

Groeiende toepassing in de gezondheidszorg biedt robuuste kansen

De groeiende toepassing van real-time locatie systeem in de gezondheidszorg zal robuuste kansen bieden voor de real-time locatie systeem markt in de prognose periode. De gezondheidszorg probeert de ervaringen van patiënten te verbeteren, doorlooptijden te verkorten en zorg van hoge kwaliteit te bieden. De zorgverleners gebruiken RTLS voor het identificeren, lokaliseren en controleren van middelen en activa, wat leidt tot een veilige, efficiënte en meer productieve omgeving.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge kosten van realtime-locatiesystemen, zorgen over privacy en veiligheid en strenge overheidsregels & kunnen tijdens de prognoseperiode fungeren als marktrestricties.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een gemengde impact op de markt voor realtime-locatiesystemen. Enerzijds was er een verminderde vraag naar RTLS-oplossingen in veel sectoren zoals productie, logistiek en gezondheidszorg, verstoringen van de toeleveringsketen en budgetbeperkingen die een negatieve impact hadden. Anderzijds werd RTLS op grote schaal gebruikt voor het beheer van werknemers op afstand, voor het traceren van contacten en sociale distantiëring, en voor het real-time volgen van patiënten en apparatuur, wat een positieve impact had.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/real-time-location-system-market-8046

Regionale analyse

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor realtimelocatiesystemen

Noord-Amerika zal de markt voor realtime-locatiesystemen in de prognoseperiode leiden vanwege de snelle ontwikkeling van IT-diensten en KMO’s in de regio. Daarnaast vormen factoren zoals enorme investeringen in nieuwe technologieën door particuliere organisaties en de overheid, samen met de aanwezigheid van een goed gevestigde economie, ook een goed voorteken voor de groei van de markt in de regio.

Europa zal een gunstige groei hebben in de markt voor Real-Time Locatiesystemen

Europa zal een gunstige groei in de markt kennen vanwege de groeiende vraag in de gezondheidszorg en productiesectoren in combinatie met strenge regelgeving in de regio.

Gerelateerde artikelen:

Data Center Power Market Research Report – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport Blockchain in Telecommunicatie- en Postdienstenmarkt – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over LTE-markt voor openbare veiligheid – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over videobewakingsopslag – Voorspelling voor 2030

Toepassingsgateway markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Real-Time Location System Market,Real-Time Location System Market Size,Real-Time Location System Market Share,Real-Time Location System Market Demand,Real-Time Location System Market Growth,Real-Time Location System Market 2030,Real-Time Location System Market Scope,Real-Time Location System Market Overview