header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoogtepunten van de esthetiekmarkt, industriële dynamiek, bedrijfsoverzicht, iconische inkomsten tegen 2030

Oct 25, 2023 1:05 PM ET

Inleiding

De esthetische markt is een snelgroeiende industrie die een breed scala aan producten en diensten omvat die ontworpen zijn om het uiterlijk van mensen te verbeteren. De markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder een toenemende vraag van consumenten naar niet-invasieve procedures, stijgende besteedbare inkomens en een groeiend bewustzijn van esthetische behandelingen.

Drivers van de markt

De belangrijkste drijfveren voor de esthetische markt zijn:

Toenemende vraag naar niet-invasieve procedures: Niet-invasieve procedures worden steeds populairder omdat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele chirurgie, zoals kortere downtime, minder risico op complicaties en lagere kosten.

Toenemend besteedbaar inkomen: De stijging van het besteedbaar inkomen is een andere belangrijke drijfveer voor de esthetische markt. Omdat consumenten meer geld te besteden hebben, zijn ze eerder geneigd te investeren in esthetische behandelingen.

Groeiend bewustzijn van esthetische behandelingen: Het toenemende bewustzijn van esthetische behandelingen is ook een drijvende kracht achter de groei van de markt. Dit komt door de toenemende beschikbaarheid van informatie over esthetische behandelingen via internet, sociale media en andere bronnen.

Meld u aan voor uitgebreide gegevensinzichten:

Markt Segmentatie

De esthetische markt kan worden gesegmenteerd naar producttype, proceduretype, toepassing en eindgebruiker.

Naar producttype:

Injectables

Op energie gebaseerde apparaten

Huidverzorgingsproducten

Haarverzorgingsproducten

Apparaten voor lichaamscontouren

Per type procedure:

Minimaal invasieve procedures

Niet-invasieve procedures

Per toepassing:

Esthetiek van het gezicht

Lichaams-esthetica

Haarherstel

Naar eindgebruiker:

Mannen

Vrouwen

Regionale analyse

De wereldwijde esthetische markt wordt gedomineerd door Noord-Amerika en Europa. Er wordt echter verwacht dat de regio Azië-Pacific de hoogste CAGR zal registreren tijdens de prognoseperiode. Dit is te danken aan de groeiende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en de toenemende bewustwording van esthetische behandelingen in de regio.

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor esthetica, goed voor meer dan 35% van het wereldwijde marktaandeel in 2022. De markt wordt gedreven door de grote vraag naar niet-invasieve procedures en het stijgende besteedbare inkomen van consumenten.

Europa: Europa is de op één na grootste markt voor esthetica, goed voor meer dan 25% van het wereldwijde marktaandeel in 2022. De markt wordt gedreven door de vergrijzing en de toenemende vraag naar minimaal invasieve procedures.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor esthetica, met een CAGR van meer dan 20% tijdens de prognoseperiode. De markt wordt gedreven door de groeiende bevolking, stijgende besteedbare inkomens en een toenemend bewustzijn van esthetische behandelingen.

Andere regio’s: Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn ook groeiende markten voor esthetica. Deze regio’s hebben echter een kleiner aandeel in de wereldmarkt.

Belangrijkste trends

Enkele van de belangrijkste trends in de markt voor esthetica zijn:

Toenemende vraag naar gepersonaliseerde behandelingen: Consumenten vragen steeds meer om gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften en voorkeuren.

Groeiende populariteit van minimaal invasieve en niet-invasieve procedures: Minimaal invasieve en niet-invasieve procedures worden steeds populairder omdat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele chirurgie.

Toenemend gebruik van technologie: Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in de esthetische markt. Laser- en ultrasone technologieën worden bijvoorbeeld gebruikt om nieuwe en innovatieve behandelingen te ontwikkelen.

Conclusie

De esthetische markt is een snelgroeiende industrie die gedreven wordt door een aantal factoren, waaronder een toenemende vraag van consumenten naar niet-invasieve procedures, stijgende besteedbare inkomens en een groeiend bewustzijn van esthetische behandelingen. Verwacht wordt dat de markt de komende jaren zal blijven groeien, waarbij de regio Azië-Pacific naar verwachting de hoogste CAGR zal registreren.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde behandeling van dyslexie — wereldwijde prognose tot 2027

CAR T Cell Therapy-marktonderzoeksrapport — Wereldwijde prognose tot 2027

Biosensoren markt onderzoeksrapport — Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapportmedische hulpmiddelen markt — Wereldwijde prognose tot 2030

Over ons

Wantstats Research and Media Pvt Ltd is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. WRMPLs aanpak combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Ons snelgroeiende onderzoeksbureau wordt ondersteund door een deskundig team van onderzoeksanalisten dat waardevolle analyses en gegevens biedt met betrekking tot technologische en economische ontwikkelingen. Onze analisten voeren industriële bezoeken uit en verkrijgen de relevante informatie van prominente marktspelers. Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten op de hoogte te houden van de potentiële kansen en uitdagingen in verschillende markten. We bieden onze gerespecteerde klanten stapsgewijze ondersteuning via strategische en adviesdiensten om tot een bestuurlijke en uitvoerbare beslissing te komen.

Contactgegevens Hoofdkantoor (India) WantStats Research and Media Pvt. Ltd. Kantoornr. 104, Pentagon 4, Magarpatta City, Pune – 411028 Maharashtra, India. Verkoop: 1 (855) 661-4441 (VS) 44 1720 412 167(VK)

Contactgegevens:

Contact Details

Corporate Office (India)

WantStats Research and Media Pvt. Ltd.

Office No 104, Pentagon 4,

Magarpatta City, Pune - 411028

Maharashtra, India.

Sales: +1 (855) 661-4441 (US) +44 1720 412 167(UK)
Keywords:  Aesthetics Market,Aesthetics Market Size,Aesthetics Market Share,Aesthetics Market Trend,Aesthetics Market Growth