header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Power Over Ethernet Lighting (POE) markt zal USD 2,51 miljard overschrijden tegen 2030 als gevolg van de vraag naar energie-efficiëntie en integratie met slimme gebouwoplossingen

Oct 25, 2023 9:00 AM ET

Power Over Ethernet Verlichting (POE) Marktbereik & Overzicht

De Power Over Ethernet-markt voor verlichting (POE) was in 2022 0,31 miljard USD waard en zal naar verwachting een marktomvang bereiken van 2,51 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 29,8% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, volgens het rapport van SNS Insider.

Power over Ethernet (PoE) verlichting, ook bekend als PoE-verlichting of verlichting met Ethernet-voeding, is een revolutionair systeem dat Ethernet-kabels gebruikt om zowel data als elektrische voeding aan armaturen te leveren, in plaats van traditionele elektrische bedrading. Deze technologie maakt gebruik van dezelfde bekabelinginfrastructuur die wordt gebruikt voor datatransmissie in lokale netwerken (LAN’s), waardoor het een kosteneffectieve en efficiënte oplossing is voor het voeden en regelen van verlichtingsarmaturen. PoE-verlichting wordt steeds populairder in kantoren, winkels en bedrijfsomgevingen, waar het een dynamische verlichtingsregeling biedt en gegevensconnectiviteit vergemakkelijkt. PoE-verlichting speelt een rol in de ontwikkeling van slimme steden door intelligente straatverlichting te ondersteunen die zich kan aanpassen aan verkeer, weer en voetgangersstromen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van Power Over Ethernet-verlichting (POE) markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2286

De belangrijkste spelers in het Power Over Ethernet-marktrapport zijn:

Wipro Lighting
Signify Holding
H.E. Williams
Siemon
Prolojik
Cisco Systems
Hubbell Inc
Herbert Waldmann
Ubiquiti Networks
Silvertel
ALLNet.

Marktanalyse

Een van de belangrijkste drijfveren voor de groei van de Power over Ethernet verlichtingsmarkt (POE) is de opmerkelijke energie-efficiëntie. PoE-systemen maken een nauwkeurige regeling van de verlichting mogelijk, waardoor gebruikers de helderheid kunnen aanpassen en de verlichting kunnen plannen op basis van de bezettingsgraad. Dit niveau van controle vertaalt zich in aanzienlijke energiebesparingen, waardoor PoE-verlichting een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die hun operationele kosten willen verlagen en zich willen houden aan duurzaamheidsdoelstellingen. Kosteneffectiviteit is een belangrijke drijfveer in de PoE verlichtingsmarkt. Door één Ethernetkabel te gebruiken voor zowel stroom- als gegevenstransmissie kunnen bedrijven de installatiekosten aanzienlijk verlagen. Bovendien maakt PoE-verlichting aparte elektrische bedrading overbodig, waardoor de materiaalkosten en arbeidskosten dalen. Deze kostenbesparingen hebben PoE-verlichting tot een voorkeur gemaakt voor zowel nieuwe installaties als retrofitprojecten. De mogelijkheid om PoE-verlichtingssystemen op afstand te controleren en te beheren is een belangrijke groeimotor. Met geavanceerde software kunnen gebruikers het energieverbruik bijhouden, storingen opsporen en zelfs de onderhoudsbehoeften voorspellen. Deze proactieve benadering van onderhoud vermindert de uitvaltijd en verlengt de levensduur van verlichtingsarmaturen, waardoor PoE-verlichtingssystemen een aantrekkelijke keuze worden voor facility managers.

Power Over Ethernet Lighting (POE) marktsegmentatie als volgt:

NAAR AANBOD
Hardware
Software
Diensten

PER WATTAGE
Tot 25 Watt
Meer dan 25 watt

NAAR TOEPASSING
Commercieel
Particulier
Industrieel
Overige

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2286

Impact van Recessie

In een recessie wordt kostenbesparing van het grootste belang. Hoewel PoE-verlichtingsoplossingen energiebesparingen op lange termijn bieden, is de initiële investering hoger dan bij traditionele verlichting. Bedrijven kunnen aarzelen om deze investering vooraf te doen tijdens economische onzekerheid. PoE-verlichtingsfabrikanten en bedrijven hebben echter de kans om zich aan te passen en te innoveren om de groei van de Power over Ethernet verlichtingsmarkt (POE) op lange termijn te garanderen. Door zich te richten op kosteneffectieve oplossingen, educatieve campagnes en integratie met bredere slimme gebouwsystemen, kan de POE-verlichtingsmarkt blijven bloeien ondanks de economische onzekerheid. Als de wereldeconomie zich herstelt, kan PoE-verlichting sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoorschijn komen en energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen bieden voor de toekomst.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Het aanhoudende conflict heeft een stijging van de energieprijzen veroorzaakt, vooral in Europa. Energiekosten zijn een kritieke factor voor de Power over Ethernet verlichtingsmarkt (POE), omdat energie-efficiëntie een van de belangrijkste voordelen is. Ondanks de uitdagingen biedt de oorlog tussen Rusland en Oekraïne kansen voor de Power over Ethernet-verlichting (POE). PoE-technologie kan helpen om de veerkracht en veiligheid van kritieke infrastructuur te verbeteren, omdat het stroom- en gegevensconnectiviteit biedt in één enkel systeem. Bedrijven en overheden kunnen investeren in PoE-verlichting voor nood- en veiligheidsdoeleinden, zoals het leveren van verlichting in tijden van stroomuitval of het verbeteren van bewakingssystemen.

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika blijft de leider in de power over ethernet verlichtingsmarkt (POE). De robuuste technologische infrastructuur van de regio, in combinatie met een groeiende vraag naar duurzame verlichtingsoplossingen, heeft geleid tot een aanzienlijke groei van de markt. Met een focus op energie-efficiëntie en initiatieven voor slimme gebouwen worden PoE-verlichtingssystemen snel geaccepteerd in commerciële en residentiële toepassingen. In Europa stimuleren duurzame verlichtingsinitiatieven en strenge milieuvoorschriften de vraag naar PoE-verlichtingssystemen. Europese landen geven prioriteit aan energie-efficiënte oplossingen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. PoE-verlichting sluit perfect aan bij deze agenda en biedt niet alleen energiebesparingen maar ook geavanceerde regel- en automatiseringsmogelijkheden. De regio Azië-Pacific kent een snelle verstedelijking en ontwikkeling van de infrastructuur, wat de vraag naar PoE-verlichtingssystemen stimuleert. Overheden investeren steeds meer in slimme stadsprojecten en energie-efficiënte technologieën.

Belangrijkste resultaten van dePower Over Ethernet-marktstudievoor verlichting (POE)

– De markt is getuige van een seismische verschuiving, waarbij het hardwaresegment zijn dominantie bevestigt. Het hardwaresegment biedt schaalbaarheid en aanpassingsopties, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen en industrieën. Het kan voldoen aan de unieke behoeften van industriële, commerciële en residentiële omgevingen.

– In het PoE-verlichtingslandschap ontpopt het industriële segment zich als een krachtcentrale van innovatie en toepassing. PoE-verlichtingssystemen bieden verbeterde veiligheid in industriële omgevingen. Deze systemen kunnen worden geïntegreerd met sensoren en noodverlichting, zodat kritieke gebieden goed verlicht zijn tijdens noodsituaties of stroomuitval.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Power Over Ethernet verlichtingsmarkt (POE)

– Kinzie Capital Partners, een vooraanstaande investeringsmaatschappij gespecialiseerd in technologie en innovatie, heeft onlangs de overname afgerond van Chelsea Lighting, een toonaangevend bedrijf in de verlichtings- en technologiesector. De overname door Kinzie Capital Partners zal Chelsea Lighting naar verwachting voorzien van de middelen en ondersteuning die nodig zijn om haar groei en innovatie voort te zetten.

– Acuity, een baanbrekende speler op het gebied van onderwijstechnologie, heeft zopas zijn nieuwste innovatie onthuld, een geavanceerd DC-systeem dat speciaal werd ontwikkeld voor naadloze integratie in klaslokalen. Het Acuity DC-systeem beschikt over een reeks opmerkelijke eigenschappen waarmee het zich onderscheidt van andere oplossingen op de markt. Een van de opvallende kenmerken is het gebruiksvriendelijke ontwerp, waardoor docenten het moeiteloos kunnen integreren in hun bestaande klaslokaalinfrastructuur.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Power Over Ethernet Lighting (POE) marktsegmentatie, per aanbod
9. Power Over Ethernet-marktsegmentatie, per wattage
10. Power Over Ethernet Verlichting (POE) marktsegmentatie, per toepassing
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/2286

Over ons:
SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevens en analyses. Het vertrouwen van onze klanten en zakelijke partners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Power Over Ethernet Lighting (POE) Market,Power Over Ethernet Lighting (POE) Market Size,Power Over Ethernet Lighting (POE) Market Share,Power Over Ethernet Lighting (POE) Market Growth,Power Over Ethernet Lighting (POE) Market Trends,Power Over Ethernet Lighting (POE) Market Analysis,Power Over Ethernet Lighting (POE) Industry