header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) zal 82,55 miljard dollar overschrijden tegen 2030 als gevolg van de stijgende vraag in commerciële toepassingen

Oct 26, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV):

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) klaar voor een opmerkelijke groei, gedreven door technologische vooruitgang, toenemende commerciële toepassingen, ondersteunende overheidsinitiatieven, uitbreiding van militair gebruik en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

De waarde van de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV), zoals gerapporteerd door SNS Insider, werd in 2022 geschat op USD 32,17 miljard. Er wordt verwacht dat de markt 82,55 miljard USD zal bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,5% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Vraag een voorbeeldverslag aan van de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1172

Reikwijdte van het marktrapport

Onbemande luchtvaartuigen (UAV’s), beter bekend als drones, hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop industrieën werken en gegevens verzamelen. UAV’s zijn autonome of op afstand bestuurde vliegtuigen die kunnen navigeren zonder menselijke tussenkomst. Ze zijn er in verschillende maten, van kleine quadcopters voor recreatief gebruik tot grote drones voor industriële en militaire doeleinden. Uitgerust met hoge-resolutiecamera’s, sensoren en geavanceerde GPS-systemen kunnen UAV’s real-time gegevens, afbeeldingen en video’s vastleggen vanuit hooggelegen perspectieven. UAV’s uitgerust met multispectrale camera’s en infraroodsensoren worden gebruikt in precisielandbouw. Ze bewaken de gezondheid van gewassen, beoordelen de bodemgesteldheid en optimaliseren irrigatie, wat leidt tot een hogere landbouwproductiviteit.

Belangrijke spelers zijn
– General Atomics
– Northrop Grumman Corporation
– EHang
– Papegaai
– PrecisieHavik
– Israël Lucht- en Ruimtevaartindustrie Ltd
– DJI Technology Co. Ltd
– AeroVironment Inc.
– Lockheed Martin Corporation, en andere spelers.

Marktanalyse

Overheden over de hele wereld erkennen de potentiële voordelen van UAV technologie en implementeren regelgeving om het veilige en verantwoorde gebruik ervan te vergemakkelijken. Er worden regelgevende kaders opgezet om UAV-operaties te besturen, om naleving van veiligheidsnormen en privacy te garanderen. Deze initiatieven scheppen duidelijkheid voor bedrijven en individuen, wat de wijdverspreide toepassing van UAV’s in verschillende sectoren aanmoedigt. Bovendien zetten overheidsinstellingen UAV’s in voor toepassingen zoals wetshandhaving, grensbewaking en rampenbestrijding, wat de groei van de UAV-markt verder stimuleert. De militaire en defensiesector blijft een belangrijke motor voor de UAV markt. UAVs worden steeds meer gebruikt voor inlichtingen-, surveillance-, verkennings- (ISR) en gevechtsmissies. De ontwikkeling van geavanceerde militaire UAV’s met een lang uithoudingsvermogen, mogelijkheden op grote hoogte en geavanceerde wapensystemen is een belangrijk aandachtsgebied voor defensieagentschappen wereldwijd. Toenemende geopolitieke spanningen en de behoefte aan effectieve defensiestrategieën stimuleren investeringen in militaire UAV-technologie, wat de groei van de markt bevordert. De commerciële sector heeft zich ontpopt als een belangrijke drijvende kracht voor de UAV markt. Industrieën zoals de landbouw, de bouw, de mijnbouw en de olie-industrie maken steeds meer gebruik van UAV’s voor taken zoals gewasbewaking, terreininspectie en inspectie.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:
Naar klasse:
– Kleine UAV’s
– tactische UAV’s
– strategische UAV’s

Op Systeem:
– UAV Laadvermogen
– UAV Vliegtuigelektronica
– UAV Voortstuwing
– UAV software
– UAV casco

Per technologie:
– Semi-autonoom.
– Op afstand bediend.
– Volledig autonoom.

Op toepassing:
– Commercieel
– Recreatief
– Militair

Impact van Recessie

Consumenten in de markt van onbemande luchtvaartuigen (UAV) geven steeds meer de voorkeur aan kostenefficiëntie en bruikbaarheid boven geavanceerde functies. Door de financiële beperkingen als gevolg van de recessie zijn bedrijven op zoek gegaan naar UAV-oplossingen die waar voor hun geld bieden. Als gevolg hiervan is er een groeiende vraag naar eenvoudige, utilitaire UAV-modellen, in tegenstelling tot high-end, geavanceerde varianten. Fabrikanten reageren hierop door zich te richten op het produceren van betaalbare, betrouwbare UAVs die voldoen aan deze veranderende consumentenvoorkeuren. Ondanks de uitdagingen ervaren bepaalde segmenten binnen de UAV-markt groeikansen, zelfs tijdens de recessie. De bewakingsindustrie, bijvoorbeeld, ziet een toenemende vraag naar UAV’s in beveiligings- en bewakingstoepassingen. Ook de landbouwsector omarmt UAV technologie voor precisielandbouw, het optimaliseren van gewasbeheer en het verhogen van de productiviteit.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1172

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft ongetwijfeld het landschap van de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) veranderd. Hoewel uitdagingen zoals verstoorde toeleveringsketens en complexe regelgeving blijven bestaan, ziet de sector ongekende mogelijkheden voor groei, innovatie en samenwerking. Aanpassingsvermogen en strategische partnerschappen zullen cruciaal zijn voor UAV fabrikanten om deze turbulente tijden succesvol te doorstaan. Terwijl het conflict zich blijft ontvouwen, zal het essentieel zijn voor bedrijven die actief zijn in de UAV-sector om op de hoogte te blijven van markttrends en geopolitieke ontwikkelingen, om veerkracht en duurzame groei te garanderen in het licht van de veranderende uitdagingen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika bevindt zich in de voorhoede van de UAV-technologie, met de Verenigde Staten als centrum voor innovatie en onderzoek. De dominantie van de regio in de markt kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van grote spelers in de industrie, aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en gunstige regelgevende kaders. Europa heeft een toename gezien in commerciële toepassingen van UAV’s, met name in sectoren zoals landbouw, milieumonitoring en transport. De nadruk van de regio op precisielandbouw en ecologische duurzaamheid heeft de toepassing van UAV’s voor gewasbewaking, ongediertebestrijding en het in kaart brengen van land gestimuleerd. De regio Azië-Pacific maakt een snelle industrialisatie en verstedelijking door, wat de vraag naar UAV’s in sectoren als de bouw, mijnbouw en rampenbestrijding stimuleert. Opkomende economieën zoals China en India investeren zwaar in UAV-technologie voor defensie- en bewakingsdoeleinden, wat leidt tot een aanzienlijke groei van de UAV-markt.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt van onbemande luchtvaartuigen (UAV)
– Binnen deze bloeiende industrie onderscheidt het segment van kleine UAV’s zich als een prominente kracht die het marktlandschap zal domineren. Kleine UAV’s, ook bekend als drones, hebben enorm aan populariteit gewonnen vanwege hun wendbaarheid, kosteneffectiviteit en veelzijdigheid, waardoor ze onmisbaar zijn in tal van sectoren.
– Het segment van de nuttige lading van UAV’s, gekenmerkt door zijn baanbrekende vooruitgang en diverse toepassingen, loopt voorop in de industrie van onbemande luchtvaartuigen. Naarmate de technologie blijft evolueren en industrieën de waarde van gegevens vanuit de lucht erkennen, zullen UAV-beladingen een steeds belangrijkere rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van gegevensverzameling, analyse en besluitvormingsprocessen.

Recente ontwikkelingen in de markt van onbemande luchtvaartuigen (UAV)
– Omega Seiki, een prominente speler in de sector, heeft onlangs plannen aangekondigd om een aanzienlijk bedrag van 200 miljoen dollar op te halen. Met dit kapitaal wil het bedrijf zijn bestaande portfolio van geavanceerde elektrische voertuigen en geavanceerde drone-systemen verder uitbreiden, waardoor de industrie een groenere en technologisch meer geavanceerde toekomst tegemoet gaat.
– General Atomics en Bharat Forge hebben onlangs hun krachten gebundeld in een strategisch partnerschap voor de productie van geavanceerde luchtvaartonderdelen en assemblages voor onbemande luchtvaartuigen (UAV’s). Volgens de overeenkomst zullen General Atomics en Bharat Forge hun technische bekwaamheid en productiecapaciteiten combineren om hoogwaardige luchtvaartonderdelen en assemblages te produceren die cruciaal zijn voor de assemblage van UAV’s.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Wereldwijde markt voor onbemande luchtvaartuigen, per klasse
9. Wereldwijde markt voor onbemande luchtvaartuigen, per systeem
10. Wereldwijde markt voor onbemande luchtvaartuigen, per technologie
11. Wereldwijde markt voor onbemande luchtvaartuigen, per toepassing
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Koop de volledige PDF van het verslag over de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) @ https://www.snsinsider.com/checkout/1172

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Lees ons gerelateerde rapport:

Aircraft MRO Market Outlook Report 2023-2030

Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market Size,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market Share,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market Growth,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market Trends,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market Forecast,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market Report,Global Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Market,Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Industry,SNS Insider