header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt van geprefabriceerde gebouwen op weg naar explosieve groei tegen 2030

Oct 26, 2023 6:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De wereldwijde markt voor geprefabriceerde gebouwen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 13,90% tijdens de voorspellingsperiode 2022 tot 2030. Volgens het onderzoeksrapport over de markt voor geprefabriceerde gebouwen zal de wereldwijde markt voor geprefabriceerde gebouwen naar verwachting snel groeien met US$ 30019,92548 miljoen tegen 2030. Volgens analisten zal het brede gebruik voor industriële en residentiële gebouwen en de toenemende vraag naar magazijnen de marktgroei stimuleren tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030. Het onderzoeksrapport over de markt voor geprefabriceerde gebouwen biedt een uitgebreide analyse van de wereldwijde markt voor geprefabriceerde gebouwen en de segmenten voor toepassingen, producten en materialen. De vraag-aanbod zorgen samen met fluctuerende grondstofprijzen zijn de elementen die de pre-engineered gebouwen markt vooruitgang kunnen beïnvloeden in de prognoseperiode 2022 tot 2030. Het pre-engineered gebouwen marktonderzoeksrapport door deskundige analisten is ontwikkeld om organisaties te helpen in de pre-engineered gebouwen markt.

Krijg het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1304

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld regionale markt voor prefab gebouwen worden voornamelijk behandeld in het wereldwijde pre-engineered gebouwen marktonderzoeksrapport. De nationale markten voor geprefabriceerde gebouwen in Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico – worden ook in het rapport behandeld. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere markten op landenniveau voor geprefabriceerde gebouwen worden in het rapport behandeld. In de regio Azië-Pacific (APAC) worden de markten voor geprefabriceerde gebouwen per land bestreken: Japan, India, China en andere. Het pre-engineered gebouwen marktonderzoeksrapport verkent ook de regionale markt voor pre-engineered gebouwen aanwezig in Europa in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, en Duitsland, enz. Het pre-engineered gebouwen marktonderzoeksrapport heeft ook betrekking op regionale markten van de rest van de wereld, naast pre-engineered gebouwen markten van Afrika en het Midden-Oosten.

Marktsegmentatie:

Staal, aluminium en andere materialen maken deel uit van de marktsegmentatie voor prefab gebouwen, afhankelijk van het materiaal. In 2021 was de staalcategorie goed voor een groot deel van de verkoop van geprefabriceerde constructies. Een verbetering van 50% in bouwsnelheid, een hoge mate van kwaliteitscontrole en minder afval zijn slechts enkele voordelen van prefabricage van staal voor de bouw.

Staal is een materiaal dat in een fabriek kan worden geproduceerd, waardoor het perfect is voor het bouwen van uitbreidingen zoals nieuwe daken. De vraag naar staal als materiaal wordt ook aangewakkerd door eigenschappen zoals weerstand tegen slecht weer, vocht, termieten en vuur, wat duurzaamheid, veiligheid en goedkoop onderhoud oplevert.

Een belangrijk deel van de markt voor geprefabriceerde constructies bestaat uit aluminium, de op één na snelst groeiende marktsector. Afhankelijk van de omvang en reikwijdte van het aluminium producerende bedrijf, biedt het gebruik van een vooraf ontworpen metalen bouwpakket verschillende voordelen. Het is mogelijk om een groot, expansief, ingewikkeld, meerlaags bouwwerk te bouwen of een bescheiden, eenlaags instelling. Een metalen bouwpakket kan aan al hun behoeften voldoen.

Wanden, kolommen en balken, daken en vloeren, evenals andere producten, zijn opgenomen in de productgebaseerde marktsegmentatie voor prefab structuren. In 2021 waren daken en vloeren de categorieën die het meest bijdroegen aan de marktstatistieken voor geprefabriceerde constructies. Vloeren en daken zijn belangrijke onderdelen van prefab constructies over de hele wereld in termen van waarde. Het dak van de constructie is de bovenste bedekking en is onderhevig aan de grootste hoeveelheid zonnestraling. Om het gewicht te dragen dat de menselijke activiteit erop heeft gelegd, moet het veilig en stevig zijn. Daken moeten ook geluiddempend en warmte-isolerend zijn. Bovendien zijn vloeren cruciale elementen voor de flexibiliteit en het ontwerp van architectuur. De scheidingswanden en andere structurele elementen van een PEB worden rechtstreeks beïnvloed door het draagvermogen van de vloer. Een aanzienlijk deel van de industrie van de geprefabriceerde bouw bestaat uit wanden, die de op één na snelst groeiende categorie vormen. Geprefabriceerde componenten maken het mogelijk om constructies aan te passen. Ze kunnen worden aangepast met verschillende soorten boeiboorden voor een verfijnde look luifels, glazen wanden, enz. die het gebouw een mooi aspect geven. Op andere structurele componenten zoals gebogen dakranden kunnen prefab betonnen muurpanelen, gordijngevels, blokgevels en andere gevelsystemen worden geplaatst.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1304

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Geotechnical Engineering Market – Size and Share In 2023 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2032)

Light Gauge Steel Framing Market – Omvang en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Vliesgevels MarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

TegelvoegenmarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

KraanmarktOmvang en Aandeel In 2022 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2022 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Pre-engineered Buildings,Pre-engineered Buildings Market,Pre-engineered Buildings Market Types