header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor draagbare koffiezetapparaten: Kansen creëren met USD 8,52 BN in 2032 Newell Brands, Electrolux AB, Dualit Limited.

Oct 26, 2023 12:00 PM ET

Marktoverzicht draagbare koffiezetapparaten

De wereldwijde markt voor draagbare koffiezetapparaten zal waarschijnlijk een voortdurende stijging laten zien. De belangrijkste drijvende krachten zijn de toegenomen vraag naar gemaksproducten en de stijgende koffieconsumptie in opkomende economieën. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor draagbare koffiezetapparaten zal groeien van 4,9 miljard dollar in 2022 naar 8,52 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 6,34% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Draagbare koffiezetapparaten zijn wereldwijd uitgegroeid tot de meest gebruikte apparaten in huishoudens en bedrijven. Mensen geven steeds meer de voorkeur aan draagbare koffiezetapparaten die elke koffiesoort leveren en uitblinken in vele smaken, van conventionele espresso tot filterkoffie tot mokka. Fabrikanten bieden een breed scala aan koffiezetapparaten en -oplossingen als antwoord op de groeiende vraag van consumenten naar artikelen die zijn afgestemd op hun gebruik in verschillende gebieden over de hele wereld.

De vraag naar automatische draagbare koffiezetapparaten neemt toe, wat de groei van de markt stimuleert. Een huidige trend in de wereldwijde industrie zijn slimme draagbare koffiezetapparaten met Bluetooth- of Wi-Fi-connectiviteit. Smartphones kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot deze slimme draagbare koffiezetapparaten en gebruikers kunnen ze overal in huis bedienen en opdrachten geven vanaf een smartphone.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8543

Een van de belangrijkste redenen voor de wereldwijde stijging van de vraag naar draagbare koffiezetapparaten is het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van het koffiezetproces. De behoefte aan draagbare koffiezetapparaten stijgt naarmate de koffieconsumptie wereldwijd toeneemt. Gebruikers houden van draagbare koffiezetapparaten voor kampeer- en wandelvakanties vanwege hun compacte ontwerp.

Markt voor draagbare koffiezetapparaten – Concurrentielandschap

De markt lijkt zeer concurrerend, met de aanwezigheid van Tier-1 en Tier-2 spelers. Deze spelers concentreren zich op onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Ze initiëren ook strategieën, zoals ontwikkeling, productintroductie, joint ventures en partnerschappen, om hun marktpositie te versterken en een uitgebreid klantenbestand te veroveren.

Grote spelers

Prominente spelers op de markt van draagbare koffiezetapparaten zijn onder andere Keurig Green Mountain Inc. (Verenigde Staten), Nestlé SA (Zwitserland), Newell Brands (Verenigde Staten), Electrolux AB (Zweden), Koninklijke Philips NV (Nederland), Hamilton Beach BrandsInc. (Verenigde Staten), Robert Bosch GmbH (Duitsland), illycaffèSpA (Italië), Dualit Limited (Verenigd Koninkrijk), HandpressoSas (Frankrijk) en Wacaco Company Limited (Hong Kong).

Markt voor draagbare koffiezetapparaten – segmenten

De analyse is onderverdeeld in typen, categorieën, eindgebruik, distributiekanalen en regio’s. Het type segment bestaat uit handmatig en automatisch. Het categoriesegment bestaat uit premium en massamarkt. Het segment eindgebruik bestaat uit huishoudens, buitenshuis, foodservice en bedrijven. Het distributiekanaal bestaat uit winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Per regio is de markt voor draagbare koffiezetapparaten onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld.

Markt voor draagbare koffiezetapparaten – Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde markt voor draagbare koffiezetapparaten. De verkoop van draagbare koffiezetapparaten in Europa is gestegen dankzij de uitbreidingsplannen van marktdeelnemers en hun regelmatige productlanceringen. Enkele belangrijke spelers die hebben bijgedragen aan de uitbreiding van het marktaandeel van draagbare koffiezetapparaten zijn Duitsland, Frankrijk en Italië.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-coffee-makers-market-8543

Industrie/Innovatie/Gerelateerd nieuws:

13 oktober 2022 — Wacaco Company Ltd., wereldwijd marktleider op het gebied van draagbare espressomachines, heeft de tweede generatie van zijn Minipresso NS-capsule-espressomachine gelanceerd. De nieuwe Minipresso NS2 is ontworpen om uitsluitend te werken met alle soorten Nespresso Original capsules en compatibles. Hij heeft het meest compacte ontwerp en is een capabele capsule espressomachine. De nieuwe machine van Wacaco combineert gebruiksgemak, intuïtieve ergonomie, duurzame materialen en een elegante esthetiek om gebruikers te helpen de perfecte espresso te zetten.

Gerelateerde rapporten

CBD huidverzorgingsproducten marktonderzoek rapport informatie per producttype (maskers & serums, lotion & crèmes, bad & zepen, oliën, en anderen), per bron (hennep en marihuana), en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Smart Diapers Market Research Report Information per eindgebruiker (volwassenen en baby’s), distributiekanaal (winkelbasis {Supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en anderen} en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Portable Coffee Makers Market Demand,Portable Coffee Makers Market Share,Portable Coffee Makers Market Analysis,Portable Coffee Makers Market Size,Portable Coffee Makers Market Research Report