header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor papieren rietjes: Sustainable Sip to Success with Impressive CAGR of 13.80% Growth By 2030| Hoffmaster Group, Inc., Bygreen, ECOPRO2.

Oct 26, 2023 11:00 AM ET

Marktoverzicht papieren stro

De wereldwijde markt voor papieren rietjes zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei doormaken. Het toenemende bewustzijn van de schadelijke effecten van plastic materialen op het milieu zal de groei van de markt voor papieren rietjes stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor papieren rietjes zal stijgen van USD 1,54 miljard in 2022 tot USD 3,80 miljard in 2030, met een groei van 13,80% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Bovendien versnelt de groeiende voorkeur voor biologisch afbreekbare producten de marktaandelen van papieren rietjes. Onlangs hebben biologisch afbreekbare rietjes enorm aan populariteit gewonnen vanwege de dreigende vervuiling van land en water door giftige stoffen in plastic. Dit zorgt voor een enorme vraag naar papieren rietjes als niet-giftig, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8510

De snelgroeiende foodservice-industrie en de verschuiving in de voorkeur van de consument voor duurzame verpakkingsoplossingen zijn belangrijke drijfveren voor de markt. Daarnaast hebben de toenemende overheidsinitiatieven & en financieringsprogramma’s om het gebruik van papieren rietjes te stimuleren een positieve invloed op de marktgroei.

Ook de beschikbaarheid van verschillende kleuren en patronen trekt consumenten aan, waardoor de voorkeur voor papieren rietjes toeneemt. Aan de andere kant heeft een groep mensen nog steeds een hekel aan het gevoel van nat karton in de mond dat door het papieren rietje wordt veroorzaakt. Dit beperkt deze groep om terug te gaan naar plastic rietjes. Dit soort consumentisme leidt tot een toenemend gebruik van plastic rietjes.

Markt voor papieren rietjes – Analyse van de concurrentie

De markt voor papieren rietjes is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers nemen strategische initiatieven zoals partnerschappen, fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en technologische lanceringen om een groter marktaandeel te verwerven. Door de beschikbaarheid van vergelijkbare producten met weinig productdifferentiatie richten fabrikanten zich steeds meer op effectieve marketingcommunicatie.

Grote spelers

Tot de belangrijkste spelers op de markt voor papierstro zijn Huhtamäki Oyj (Finland), Hoffmaster Group, Inc. (VS), Biopac Ltd (VK), ECOPRO2 (VS), The Paper Straw Co. (VK), Bygreen (Eco-Straw) (Australië), Footprint, LLC (VAE), OkStraw Paper Straws (VS), Transcend Packaging Ltd (VK), Strawland (Indonesië), TIPI Straws (VK), Canada Brown Eco Products Ltd (Canada), Tetra Pak International SA (Zwitserland) en Sharp Serviettes (Nieuw-Zeeland), onder andere.

Papieren rietjes markt- segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, eindgebruiken en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in flexibel en niet-flexibel. Het eindgebruik is onderverdeeld in huishoudelijk en commercieel. Per regio is de markt voor papieren rietjes onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Markt voor papierstro – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor papieren rietjes. De grote vraag naar papieren rietjes als gevolg van het groeiende aantal restaurants in de VS en Canada onderbouwt de marktgrootte. Daarnaast wordt de toenemende populariteit van papieren rietjes gestimuleerd door de toenemende negatieve effecten van plastic rietjes op het milieu, wat de regionale marktgroei beïnvloedt. Gedurende de beoordelingsperiode zal de Noord-Amerikaanse markt voor papieren rietjes naar verwachting zijn dominante positie op de wereldmarkt behouden.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-straw-market-8510

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

Aug. 24, 2023 — Transcend Packaging kondigde de ontwikkeling aan van een nieuw koolwaterstofvrij papieren rietje. Deze nieuwe papieren rietjes zijn ontwikkeld met behulp van plantaardig smeermiddel om koolwaterstoffen te verwijderen. Transcend Packaging werkte samen met Klüber, een toonaangevende producent van smeermiddelen, om het nieuwe papieren rietje zonder koolwaterstoffen te ontwikkelen. Klüber leverde zijn Klüberfood 4DC (direct contact) technische verwerkingstechnologie op plantaardige basis, waarmee Transcend Packaging alle sporen van aromatische koolwaterstoffen uit minerale oliën (MOAH) en verzadigde koolwaterstoffen uit minerale oliën (MOSH) kon verwijderen.

Gerelateerd rapport

Onderzoeksrapport Vloerreinigers per type vorm (Vloeistof, Poeder), per type product (Keramische Vloerreinigers, Houten Vloerreinigers, Marmeren Vloerreinigers, Vloerreinigers met Meerdere Oppervlakken), type distributiekanaal (Winkelgebaseerd, Supermarkten en Hypermarkten, Buurtwinkels en andere, Niet Winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Alfalfa Market Research Report Information per producttype (pellets, hooibalen, kubussen en andere), vee (herkauwers, paarden en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Paper Straw Market Growth,Paper Straw Market Overview,Paper Straw Market Forecasts,Paper Straw Market Share,Paper Straw Market Trends