header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Silaan- en Siliconemarkt zal tegen 2030 USD 29,04 miljard overschrijden door de toenemende vraag in de bouw en de auto-industrie

Oct 26, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider leiden voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen tot de ontdekking van nieuwe toepassingen voor silaan en siliconen. Innovaties in chemische formules en productieprocessen vergroten het potentieel van de silaan- en siliconenmarkt.

Het rapport van SNS Insider voorspelt dat de silaan- en siliconenmarkt in 2030 een waarde van USD 29,04 miljard zal bereiken, wat een aanzienlijke stijging betekent ten opzichte van de waardering van USD 18,94 miljard in 2022, en voorziet een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,5% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Vraag een voorbeeld van dit rapport aan @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1380

Reikwijdte van het marktrapport

Silaan en silicone zijn twee verschillende, maar verwante chemische verbindingen die een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen hebben. Siliconen staan bekend om hun uitstekende thermische stabiliteit, weerstand tegen extreme temperaturen en duurzaamheid. Ze zijn ook zeer goed bestand tegen vocht, UV-straling en chemische degradatie. Silaan wordt voornamelijk gebruikt als koppelmiddel en adhesiepromotor in industrieën zoals autofabricage, bouw en elektronica. Het verbetert de hechting van coatings, afdichtmiddelen en kleefstoffen op verschillende substraten. Siliconen worden op grote schaal gebruikt in de gezondheidszorg (medische implantaten en apparatuur), elektronica (afdichtingsmiddelen en kleefstoffen), auto’s (pakkingen en smeermiddelen) en persoonlijke verzorgingsproducten (cosmetica en huidverzorging).

CONCURRENTIELANDSCHAP:

De belangrijkste spelers in de wereldwijde silaan- en siliconenmarkt zijn Evonik Industries AG, Shin-Etsu Chemical Co. Ltd., ICM Products Inc, BASF SE, Kaneka Corporation, Emerald Performance Materials, Dow Corning, Wacker Chemie AG Momentive Performance Materials Inc, China National BlueStar Co Ltd., MPM Holdings Inc, DowDupont en andere.

Marktanalyse

De silaan- en siliconenmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door verschillende factoren die de industrieën veranderen, van de bouw tot de auto-industrie en van de elektronica tot de gezondheidszorg. In de bouwsector stijgt de vraag naar geavanceerde bouwmaterialen. Silanen en siliconen zijn essentiële componenten in de productie van hoogwaardige afdichtingsmiddelen, kleefstoffen en coatings, die bijdragen aan een verbeterde duurzaamheid, weersbestendigheid en energie-efficiëntie van constructies. De automobielsector is voortdurend in ontwikkeling, met een focus op lichtgewicht en brandstofefficiëntie. Silanen en siliconen worden gebruikt bij de productie van lichtgewicht composietmaterialen, pakkingen en auto-elektronica, wat leidt tot betere voertuigprestaties en een lager brandstofverbruik. In de gezondheidszorg worden siliconen vanwege hun biocompatibiliteit en duurzaamheid veel gebruikt bij de productie van medische hulpmiddelen, zoals katheters, implantaten en slangen. Naarmate de wereldwijde gezondheidszorg blijft groeien, neemt ook de vraag naar medische producten op siliconenbasis toe. Vooruitgang in productietechnologieën, zoals 3D-printen en nanotechnologie, opent nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van silaan en siliconen op innovatieve manieren.

Impact van de recessie

De impact van een recessie op de silaan- en siliconenmarkt zal afhangen van verschillende factoren, waaronder de ernst en duur van de recessie, de specifieke industriesegmenten die erbij betrokken zijn en de strategieën van individuele bedrijven binnen de sector. Bedrijven die zich kunnen aanpassen, innovatief zijn en in staat zijn om verstoringen in de toeleveringsketen te beheren, zijn misschien beter geplaatst om de uitdagingen van een economische neergang aan te kunnen. Positief is dat sommige segmenten van de siliconenmarkt, in het bijzonder de segmenten die te maken hebben met medische toepassingen en toepassingen in de gezondheidszorg (bijv. medische hulpmiddelen, implantaten en farmaceutische verpakkingen), relatief stabiel kunnen blijven of zelfs een grotere vraag kunnen ervaren tijdens een recessie, aangezien de behoeften in de gezondheidszorg blijven bestaan.

Informeer naar dit rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1380

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft de silaan- en siliconenmarkt verstoord, voornamelijk door verstoringen in de toeleveringsketen, stijgende grondstofkosten en een verhoogd geopolitiek risico. De industrie is echter veerkrachtig en flexibel en bedrijven zijn actief op zoek naar oplossingen om deze uitdagingen te verzachten en de continue levering van essentiële materialen aan hun klanten te garanderen. Naarmate de geopolitieke situatie zich verder ontwikkelt, zal de markt zich blijven aanpassen en manieren blijven vinden om deze onzekerheden het hoofd te bieden. Geopolitieke gebeurtenissen zoals de oorlog kunnen ook leiden tot veranderingen in de regelgeving en het handelsbeleid. Bedrijven in de markt moeten deze ontwikkelingen nauwlettend volgen, omdat ze een directe impact kunnen hebben op hun activiteiten en markttoegang.

BELANGRIJKSTE MARKTSEGMENTATIE:

NAAR TYPE

  • Silaan
    • Diaminosilaan
    • Vinylgroep
    • Epoxy-groep
    • Amino groep
    • Methacrylaat
    • marcato
    • Overige
  • Silicone
    • Siliconenvloeistoffen
    • Siliconengels
    • Silicone elastomeren
    • Silicone harsen

NAAR TOEPASSING

  • Verven & Coatings
  • Lijmen & Dichtingsproducten
  • Rubber & Kunststoffen
  • Overige

NAAR EINDGEBRUIKER

  • Bouw & Bouw
  • Vervoer
  • Elektronica
  • Medisch
  • Textiel & Leer
  • Auto-industrie
  • Persoonlijke Verzorging & Consumentenproducten
  • Energie & Energie
  • Overige

Belangrijkste regionale ontwikkeling

In Noord-Amerika is de silaan- en siliconenmarkt gestaag gegroeid door toenemende toepassingen in de auto-industrie, gezondheidszorg en elektronica. Er is veel vraag naar producten op basis van siliconen, zoals afdichtmiddelen, kleefmiddelen en coatings. De focus van de regio op milieuregelgeving heeft ook de innovatie in milieuvriendelijke siliconenproducten gestimuleerd. Europa heeft strenge regelgeving met betrekking tot het gebruik van chemicaliën, waardoor de vraag naar siliconenproducten van hoge kwaliteit en die voldoen aan de regelgeving, toeneemt. De automobielsector is een belangrijke afnemer van siliconen, met een groeiende nadruk op elektrische voertuigen. Europese fabrikanten investeren in innovaties met siliconen voor auto-onderdelen. De regio Azië-Pacific kent een snelle industrialisatie, vooral in landen als China en India. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke groei van de siliconenmarkt, voornamelijk in de bouw-, elektronica- en automobielsector. De vraag naar consumentengoederen zoals elektronica en cosmetica stimuleert ook de siliconenmarkt.

Belangrijkste resultaten van destudie overde silaan- en siliconenmarkt

  • In de afgelopen jaren heeft de markt een opmerkelijke groei doorgemaakt, waarbij het Silaan-Diamino Silaan segment naar voren kwam als een dominante kracht binnen de industrie. Silaan-Diamino Silaan, een verbinding bestaande uit silicium-, waterstof- en stikstofatomen, heeft bewezen een spelbreker te zijn in verschillende industrieën, waaronder de automobiel-, elektronica- en luchtvaartindustrie. Door de uitzonderlijke lijm- en hechteigenschappen is het een favoriete keuze geworden voor het verbeteren van de prestaties van materialen en producten.
  • Het bouw- en constructiesegment is een krachtpatser binnen de markt, die consequent zijn dominantie laat gelden. De blijvende invloed van deze sector kan worden toegeschreven aan de centrale rol die het speelt bij het vormgeven van moderne infrastructuur, het waarborgen van veiligheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie in bouwprojecten wereldwijd.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de silaan- en siliconenmarkt

  • Group14 Technologies, een toonaangevende speler op het gebied van geavanceerde silicium-koolstof composietmaterialen, heeft zojuist een belangrijke mijlpaal bereikt in zijn wereldwijde expansiestrategie met de overname van Schmid Silicon, een prominente Europese fabrikant in de halfgeleiderindustrie. Deze strategische zet markeert een scharniermoment in de reis van Group14 en verstevigt zijn positie als belangrijke speler in de snel evoluerende halfgeleidermarkt.
  • Shin-Etsu Chemical Co., Ltd. heeft opnieuw zijn toewijding aan innovatie aangetoond met de introductie van een baanbrekende reeks siliconenrubberplaten met thermische interface, speciaal ontwikkeld voor de snelgroeiende industrie van elektrische voertuigen (EV). Met de snelle groei van de EV-markt stijgt de vraag naar geavanceerde oplossingen om de warmte te beheren die wordt gegenereerd door hoogspanningscomponenten.

Koop dit exclusieve rapport @ https://www.snsinsider.com/checkout/1380

Inhoudsopgave

1.Inleiding

2.Onderzoeksmethodologie

3.Markt Dynamiek

4.Impactanalyse

5.Waardeketenanalyse

6.Porter’s 5 krachten model

7.PEST-analyse

8.Wereldwijde segmentatie van de silaan- en siliconenmarkt, per type

9.Wereldwijde siliconen en silaan marktsegmentatie, per toepassing

10.Wereldwijde siliconen en silaan marktsegmentatie, per eindgebruiker

11.Regionale analyse

12.Bedrijfsprofielen

13.Concurrentielandschap

14.Conclusie

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Silane And Silicone Market,Silane And Silicone Market Size,Silane And Silicone Market Share,Silane And Silicone Market Trends,Silane And Silicone Market Growth