header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Amerikaanse markt voor stormwaterbeheer zal tegen 2030 meer dan USD 10558,83 miljard bedragen door de toenemende vernieuwing en modernisering van de infrastructuur

Oct 27, 2023 9:00 AM ET

Uit onderzoek van SNS Insider blijkt dat de markt voor stormwaterbeheer in de VS een robuuste groei doormaakt, gedreven door druk van regelgeving, technologische innovaties, verstedelijkingstrends, bezorgdheid over het milieu, inspanningen om de infrastructuur te vernieuwen en samenwerkingsinitiatieven.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de Amerikaanse markt voor stormwaterbeheer in 2022 werd gewaardeerd op 5409,29 miljard USD. Verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van USD 10558,83 miljard zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,72% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

  • Contech Engineered Solutions LLC
  • Stormtrap
  • Advanced drainage systems Inc.
  • Suez Groep
  • Hydro UK Ltd.
  • AquaShield Inc.
  • Triton hemelwaterafvoersystemen
  • Apex Bedrijven LLC
  • Stormtank
  • Forterra
  • Andere belangrijke spelers

Ontvang een voorbeeldrapport van Stormwaterbeheer in de VS Marktgrootte 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3051

Reikwijdte van het marktrapport

Stormwater, of regenwater, kan aanzienlijke schade veroorzaken als het niet goed wordt beheerd. In stedelijke gebieden verhinderen ondoordringbare oppervlakken zoals wegen en gebouwen dat water in de grond wordt opgenomen, wat leidt tot meer afvloeiing. Deze afvloeiing kan drainagesystemen overweldigen, natuurlijke habitats eroderen en vervuilende stoffen in waterlichamen brengen. Efficiënt stormwaterbeheer vermindert deze problemen en zorgt voor een duurzame ontwikkeling van gemeenschappen. Geavanceerde technologieën, zoals geografische informatiesystemen (GIS) en teledetectie, worden gebruikt om gegevens te verzamelen over neerslagpatronen en landgebruik. Deze gegevens helpen stedelijke planners om weloverwogen beslissingen te nemen, wat leidt tot effectievere strategieën voor stormwaterbeheer.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/stormwater-management-market-3051

Marktanalyse

Een belangrijke katalysator voor de groei van de Amerikaanse markt voor stormwaterbeheer is de strenge regelgeving. Federale en staatsreguleringen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van de toepassing van geavanceerde oplossingen voor stormwaterbeheer. Naleving van deze regelgeving zorgt niet alleen voor milieubehoud, maar stimuleert ook de ontwikkeling en implementatie van innovatieve technologieën voor stormwaterbeheer. De snelle vooruitgang van de technologie heeft een nieuw tijdperk voor stormwaterbeheer ingeluid. Innovatieve oplossingen zoals slimme stormwatersystemen, waterdoorlatende verhardingen en groene daken worden steeds populairder. Deze technologieën verbeteren niet alleen de efficiëntie van stormwaterbeheer, maar dragen ook bij aan duurzame stedelijke ontwikkeling. De integratie van IoT-apparaten (Internet of Things) en realtime monitoringsystemen verhoogt de operationele effectiviteit van de infrastructuur voor stormwaterbeheer nog verder. Naarmate stedelijke gebieden zich uitbreiden, wordt de behoefte aan robuuste systemen voor stormwaterbeheer van het grootste belang. Verstedelijking leidt tot een toename van ondoordringbare oppervlakken, waardoor de natuurlijke afwatering afneemt en het risico op overstromingen toeneemt. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, investeren gemeenten en stedenbouwkundigen in uitgebreide oplossingen voor stormwaterbeheer, wat een vruchtbare bodem creëert voor marktgroei.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar type dienst

Installatiediensten

Reparatiediensten

Jaarlijks onderhoud

Overige

Per type oplossing

Detentie & infiltratie

Biofiltratie

Scheiding

Filtratie

Speciale filters

Per eindgebruiker

Gemeenschap, Overheid & Militair

Commercieel

Industrieel

Medisch en onderwijs

Overige

Impact van Recessie

De Amerikaanse markt voor stormwaterbeheer staat voor grote uitdagingen als gevolg van de aanhoudende recessie. Ondanks deze uitdagingen zorgen innovatie, beleidsondersteuning en een focus op duurzaamheid ervoor dat de industrie vooruitgaat. Bedrijven die zich aanpassen aan het veranderende economische landschap door kosteneffectieve, technologisch geavanceerde en duurzame oplossingen aan te bieden, zullen waarschijnlijk gedijen. Daarnaast heeft de integratie van geavanceerde technologieën zoals IoT-sensoren en gegevensanalyse de efficiëntie van stormwaterbeheersystemen verbeterd. Deze integratie optimaliseert niet alleen het gebruik van hulpbronnen, maar minimaliseert ook de operationele kosten, wat aansluit bij de economische realiteit van bedrijven en gemeenten die in een recessie verkeren.

Ontvang kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https://www.snsinsider.com/enquiry/3051

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Een van de onmiddellijke gevolgen van het conflict tussen Rusland en Oekraïne op de Amerikaanse markt voor stormwaterbeheer is de schommeling in materiaalkosten. Veel bouwmaterialen, waaronder staal en beton, zijn cruciaal voor stormwaterinfrastructuurprojecten. Het is essentieel voor belanghebbenden uit de sector om in gesprek te gaan met beleidsmakers en te pleiten voor duurzame financiering en ondersteunend beleid om de veerkracht van de markt voor stormwaterbeheer te garanderen. Publiek-private partnerschappen kunnen ook een cruciale rol spelen bij het stimuleren van investeringen en innovatie ondanks uitdagende geopolitieke scenario’s.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

De staten aan de oostkust, doordrenkt van traditie maar open voor innovatie, laten een unieke benadering van stormwaterbeheer zien. Stedelijke centra zoals New York en Boston investeren zwaar in groene infrastructuurprojecten. Groene daken, waterdoorlatende bestratingen en regentuinen komen steeds vaker voor en weerspiegelen de toewijding aan duurzame stedelijke ontwikkeling. In het Middenwesten vormt de combinatie van stormwaterbeheer en landbouw een bijzondere uitdaging. Staten als Illinois, Ohio en Indiana, die bekend staan om hun landbouwcapaciteit, pakken de problemen rond afvloeiing aan met innovatieve technieken. Conserverende grondbewerking, bufferstroken en aangelegde wetlands worden steeds populairder en maken een effectief beheer van regenwater mogelijk zonder de productiviteit van de landbouw in gevaar te brengen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar stormwaterbeheer in de VS

  • Het segment installatiediensten onderscheidt zich als een game-changer en biedt innovatieve oplossingen en deskundige diensten om de complexe uitdagingen van stormwaterafvoer aan te pakken. Het segment beschikt over een pool van bekwame professionals en ingenieurs die goed bekend zijn met de fijne kneepjes van stormwaterbeheer. Hun technische bekwaamheid maakt een naadloze implementatie van stormwaterinfrastructuur mogelijk, waardoor een optimale functionaliteit en naleving van de regelgeving wordt gegarandeerd.
  • Het detentie & infiltratie segment heeft zich ontpopt als een revolutionaire kracht, die de manier waarop stormwaterafvoer wordt behandeld in de Verenigde Staten heeft veranderd. Door de toenemende bezorgdheid over overstromingen, watervervuiling en het behoud van natuurlijke ecosystemen is de vraag naar innovatieve oplossingen voor opvang en infiltratie nog nooit zo groot geweest.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Amerikaanse markt voor stormwaterbeheer

  • Oldcastle Infrastructure heeft onlangs de overname aangekondigd van Hydro International, een gerenommeerde naam op het gebied van innovatieve waterbeheertechnologieën. Met deze overname is Oldcastle Infrastructure klaar om zijn portfolio van waterbeheerproducten en -diensten uit te breiden, waardoor het beter kan inspelen op de veranderende behoeften van gemeenschappen en industrieën wereldwijd.
  • Shawcor, een wereldwijde leider in producten en diensten voor de energie-, infrastructuur- en transportsector, heeft onlangs de overname van Triton Stormwater Solutions aangekondigd. Deze overname markeert een belangrijke stap in de expansie van Shawcor, waardoor het bedrijf zijn oplossingen voor stormwaterbeheer verticaal kan integreren.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse
  5. Waardeketenanalyse
  6. Porter’s 5 Krachten Model
  7. PEST Analyse
  8. Segmentatie van de Stormwaterbeheer Markt, naar Type Dienst
  9. Stormwaterbeheer marktsegmentatie, naar type oplossing
  10. Stormwaterbeheer marktsegmentatie, per eindgebruiker
  11. Regionale analyse
  12. Bedrijfsprofiel
  13. Landschap van concurrenten
  14. Gebruikersgevallen en beste praktijken
  15. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Stormwaterbeheer in de VS Marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/3051

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Stormwater Management,Stormwater Management Market,Stormwater Management Market Size,Stormwater Management Market Share,Stormwater Management Market Growth,Stormwater Management Market Trends,SNS Insider