header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van draagbare medische apparatuur zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 195,08 miljard als gevolg van toenemende chronische ziekten en een toenemende focus op preventieve gezondheidszorg

Oct 27, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor draagbare medische apparaten klaar voor een opmerkelijke groei, gedreven door technologische innovaties, de prevalentie van chronische ziekten, initiatieven op het gebied van preventieve gezondheidszorg en ondersteunende regelgeving, de vergrijzende bevolking en samenwerkingsverbanden.

Volgens het rapport van SNS Insider zal de markt voor draagbare medische apparatuur in 2030 naar verwachting een waarde hebben bereikt van 195,08 miljard dollar. In 2022 bedroeg de marktomvang 27,24 miljard USD, wat een opmerkelijke groei weerspiegelt met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 27,9% dat wordt verwacht tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Draagbare medische apparaten zijn compacte elektronische hulpmiddelen die geïntegreerd zijn in voorwerpen die op het lichaam gedragen kunnen worden, zoals horloges, polsbandjes, kleding en zelfs slimme brillen. Deze apparaten zijn uitgerust met een reeks sensoren en geavanceerde technologie, waardoor real-time monitoring van vitale functies, fysieke activiteit, slaappatronen en andere gezondheidsgerelateerde gegevens mogelijk is. Door deze informatie naadloos te verzamelen en door te geven, bieden draagbare medische apparaten inzichten van onschatbare waarde aan zowel patiënten als professionals in de gezondheidszorg. Wearables zijn uitgerust met sensoren zoals versnellingsmeters, hartslagmeters en gyroscopen, waardoor continue monitoring van vitale functies mogelijk is. Deze gegevens zijn cruciaal voor patiënten met chronische aandoeningen, zodat ze hun gezondheid effectief kunnen beheren.

Vraag hier een proefexemplaar aan: https://www.snsinsider.com/sample-request/1084

Marktanalyse

De markt van draagbare medische apparaten floreert dankzij de voortdurende technologische vooruitgang. Innovaties zoals geminiaturiseerde sensoren, draadloze connectiviteit en geavanceerde materialen hebben de ontwikkeling mogelijk gemaakt van draagbare apparaten die vitale functies kunnen controleren, fysieke activiteit kunnen bijhouden en zelfs medicatie kunnen toedienen. Deze doorbraken verbeteren de nauwkeurigheid van diagnoses en behandelplannen, waardoor de groei van de markt wordt gestimuleerd. De toenemende prevalentie van chronische ziekten, waaronder diabetes, hart- en vaatziekten en aandoeningen aan de luchtwegen, heeft de vraag naar oplossingen voor continue monitoring versterkt. Draagbare medische apparaten leveren real-time gegevens, waardoor professionals in de gezondheidszorg patiënten op afstand kunnen monitoren. Deze proactieve benadering van gezondheidszorgbeheer is cruciaal om de impact van chronische ziekten te beperken, waardoor de marktgroei van draagbare medische apparaten wordt gestimuleerd. Overheden en regelgevende instanties over de hele wereld erkennen het potentieel van draagbare medische apparaten voor het verbeteren van de resultaten in de gezondheidszorg. Gunstige regelgeving en richtlijnen vergemakkelijken de ontwikkeling en commercialisering van deze apparaten.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende:

Apple Inc, Garmin Ltd., Fitbit, Inc, Kokinkliji Philips N.V., GE Healthcare, Medtronic plcBiotelemetry Inc., Dexcom Inc., Abbott Laboratories, OMRON Corporation en andere spelers.

De segmentatie van de markt voor draagbare medische apparatuur is als volgt:

Naar toepassing

  • Sport& Fitness
  • Patiëntbewaking op afstand
  • Gezondheidszorg thuis

Op Type

  • Activiteitenmonitoren
  • Smartwatches
  • Slimme kleding
  • Andere

Naar distributiekanaal

  • Apotheken
  • Online kanaal
  • Hypermarkten

Naar type apparaat

  • Diagnostische & Bewakingsapparaten
  • Therapeutische apparaten

Impact van recessie

De aanhoudende recessie heeft onmiskenbaar een schaduw geworpen op de markt van draagbare medische hulpmiddelen. Van verminderde consumentenbestedingen tot verstoorde toeleveringsketens, de uitdagingen zijn talrijk. Met strategische planning, innovatie en een focus op het voldoen aan veranderende consumentenbehoeften kunnen bedrijven in deze sector echter door deze turbulente tijden navigeren en er op de lange termijn sterker uitkomen. Nu de wereldeconomie zich geleidelijk herstelt, is de markt klaar voor een opleving en biedt veelbelovende kansen voor zowel bedrijven als consumenten.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft onmiskenbaar uitdagingen met zich meegebracht voor de markt van draagbare medische apparaten. Van verstoringen in de toeleveringsketen tot economische onzekerheden, fabrikanten navigeren door een complex landschap. Te midden van deze uitdagingen zijn er echter ook kansen voor innovatie, aanpassing en marktexpansie ontstaan. De industrie is veerkrachtig en maakt gebruik van technologische vooruitgang en wereldwijde samenwerking om tegenslagen te overwinnen. Terwijl het conflict zich blijft ontvouwen, zal de markt zich blijven ontwikkelen en de toekomst van de gezondheidszorgtechnologie op onvoorziene manieren vormgeven.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https: //www.snsinsider.com/enquiry/1084

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika loopt voorop in de adoptie van draagbare medische apparaten, gedreven door een technisch onderlegde bevolking en een robuuste infrastructuur in de gezondheidszorg. De regio heeft een bloeiend ecosysteem van startups en gevestigde spelers, die voortdurende innovatie stimuleren. Toenemende chronische ziekten, in combinatie met stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, stimuleren de vraag naar draagbare apparaten. In Europa groeit de acceptatie van draagbare medische apparaten, waarbij de nadruk ligt op preventieve gezondheidszorg. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk leiden de markt, met een sterke nadruk op patiëntenbetrokkenheid en ziektebeheer. De regio Azië-Pacific biedt enorme kansen voor de markt van draagbare medische apparaten, gedreven door een ontluikende middenklasse en een toenemend bewustzijn van de gezondheidszorg. Landen als China, Japan en India zien een toename in het gebruik van wearables als gevolg van toenemende levensstijlziektes en een vergrijzende bevolking.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor draagbare medische apparatuur

Het segment van de activiteitsmonitoren zal de markt de komende jaren domineren. Activiteitsmonitoren worden steeds geavanceerder en bevatten geavanceerde sensoren en algoritmen om real-time nauwkeurige gegevens te leveren over verschillende gezondheidsgegevens. Van het tellen van basisstappen tot het monitoren van hartslag, slaappatronen en zelfs stressniveaus, deze apparaten stellen gebruikers in staat om hun welzijn proactief te beheren.

Het segment diagnostische & bewakingsapparatuur is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg. Deze apparaten, variërend van draagbare ECG-monitoren tot systemen voor continue glucosemonitoring, zullen de markt domineren vanwege hun transformerende impact op patiëntenzorg en ziektebeheer.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor draagbare medische apparatuur

Medtronic, een wereldleider in medische technologie, heeft de overname aangekondigd van EOFlow, een baanbrekend bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve draagbare insulinepleistertechnologie. De overname komt op een cruciaal moment, nu de vraag naar gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen voor diabetesbeheer groter is dan ooit.

QMS MAS, een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie, heeft zijn krachten gebundeld met Varanium Cloud, een pionier op het gebied van cloud-gebaseerde oplossingen, om Vyana te introduceren – een geavanceerde medische wearable die is ontworpen voor direct-to-consumer gezondheidszorg. Het apparaat biedt persoonlijke inzichten en bruikbare aanbevelingen, zodat gebruikers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun levensstijl en gezondheidszorgroutines.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1084

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Dynamica van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen, naar toepassing

Hoofdstuk 9 Segmentatie van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen, naar type

Hoofdstuk 10 Segmentatie van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen, naar distributiekanaal

Hoofdstuk 11 Segmentatie van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen, naar type hulpmiddel

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Ander Rapport

Leukemie therapeutica markt

Spijsverteringsgezondheid

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  wearable medical devices market,wearable medical devices market size,wearable medical devices market share,wearable medical devices market competition,wearable medical devices market trends,wearable medical devices market growth