header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bezorgrobots zal tegen 2030 30 miljard dollar bereiken met een CAGR van 25,00%.

Oct 27, 2023 5:00 PM ET

Bezorgingsrobots marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor bezorgrobots tegen 2030 30 miljard dollar bereiken met een CAGR van 25,00%.

Drivers

Toenemende toepassing in de gezondheidszorg zal de marktgroei stimuleren

De toenemende toepassing van leveringsrobots in de gezondheidszorg zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. In vergelijking met reguliere leveringen biedt de autonome leveringsrobot die in de gezondheidszorg wordt gebruikt verschillende functies, zoals soepeler navigeren, hygiënische omstandigheden en geluidsarme motoren. Eerder werden robots al gebruikt in sommige zorginstellingen voor de behandeling van kinderen. Ze vergemakkelijken de snelle verwerving van benodigdheden voor medisch personeel.

Kansen

Booming e-commerce sector biedt enorme kansen

De bloeiende e-commerce sector zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt van bezorgrobots in de voorspellingsperiode. De groeiende e-commerce-industrie heeft de behoefte aan bezorgrobots gestimuleerd vanwege de stijgende koopkracht van de consument, de grotere neiging van consumenten om online te winkelen, tijdige bezorging, traceerbaarheid en andere factoren.

Beperkingen en uitdagingen

Beperkt werkingsbereik als marktbeperking

Het beperkte werkingsbereik van grondbestellingsrobots, veiligheidsrisico’s en strikte regelgeving met betrekking tot het gebruik van de bestellingsrobot kunnen een rem vormen op de markt tijdens de prognoseperiode.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7551

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het rapport over de wereldwijde bezorgingsrobotmarkt zijn onder andere

  • Amazon Robotics,
  • Robby Technologies,
  • Robomart,
  • Boston Dynamics,
  • Eliport,
  • Starship Technologies,
  • Panasonic,
  • Com,
  • Nuro,
  • Savioke,
  • Knikker,
  • Verzending,
  • Piaggio Fast Forward,
  • Teleretail en

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om met kop en schouders boven anderen uit te steken, zoals de lancering van nieuwe producten, fusies en overnames en geografische uitbreidingen.

Markt segmentatie

De markt voor bestelrobots is onderverdeeld op basis van draagvermogen, type en & component.

Op basis van component zal hardware deze markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van type zal volledig autonoom de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van draagvermogen zal tot 10 kg de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie heeft een positieve impact op de markt voor bezorgrobots vanwege de groeiende behoefte aan contactloze bezorgoplossingen. De meeste consumenten en bedrijven schakelden over op de autonome bezorgingsrobot om het menselijke contact te minimaliseren & en te zorgen voor een efficiënte en veilige levering van goederen. De trend versnelde de inzet en ontwikkeling van bezorgrobots in verschillende sectoren, zoals voedselbezorging, gezondheidszorg, luchthavens en de detailhandel.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7551

Regionale analyse

APAC aan het hoofd van de markt voor bezorgrobots

De APAC-regio zal de markt voor bezorgrobots aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van een grote bevolking en de aanwezigheid van snel verstedelijkende steden die de behoefte aan efficiënte bezorgoplossingen & stimuleren, dragen bij aan de groei van de markt. De regio heeft een snelgroeiende en grote technologische industrie met Japan en China als belangrijke spelers op het gebied van automatisering en robotica. Deze regio beschikt ook over een ondersteunende regelgeving en er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van bezorgrobots, wat de groei van de markt in deze regio verder stimuleert.

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportLineaire Bewegingssystemen – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overkabelmanagementaccessoires – Wereldwijde voorspelling tot 2027

5G marktonderzoeksrapport voor vaste draadloze toegang — voorspelling tot 2030

Smart Factory-marktonderzoeksrapport — voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor slimme thermostaten – Verwachting voor 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Delivery Robots Market,Delivery Robots Market Size,Delivery Robots Market Share