header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstmatige intelligentie robots zal 119,69 miljard dollar overschrijden tegen 2030 als gevolg van de stijgende vraag naar gepersonaliseerde klantervaringen

Oct 27, 2023 9:00 AM ET

Kunstmatige Intelligentie Robots Markt Toepassingsgebied & Overzicht

De markt voor kunstmatige intelligentie robots, zoals vermeld in het rapport van SNS Insider, werd in 2022 gewaardeerd op 9,96 miljard USD. De markt zal naar verwachting een waarde bereiken van 119,69 miljard USD in 2030, met een aanzienlijke samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 36,45% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

AI-robots zijn autonome machines die zijn geïntegreerd met geavanceerde AI-algoritmen, waardoor ze hun omgeving kunnen waarnemen, kunnen leren van ervaringen en beslissingen kunnen nemen op basis van gegevensanalyse. In tegenstelling tot traditionele robots hebben AI-robots het vermogen om zich aan te passen aan nieuwe situaties, te leren van interacties en taken uit te voeren met een intelligentieniveau dat vergelijkbaar is met dat van mensen. Deze samensmelting van AI en robotica heeft geleid tot een breed scala aan robots, elk ontworpen voor specifieke taken en industrieën. AI-robots hebben een revolutie teweeggebracht in productieprocessen door productielijnen te stroomlijnen, fouten te verminderen en het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Deze robots blinken uit in taken die precisie en snelheid vereisen, waardoor de algehele efficiëntie van productiefabrieken wordt verbeterd.

Ontvang een gratis monsterrapport van de markt voor kunstmatige intelligentie robots @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1752

De belangrijkste spelers in het Kunstmatige Intelligentie Robots marktrapport zijn:

ABB
Anki
Robotics Hanson Inc.
Blue Frog Robotics
CloudMinds
Mayfield Robotics
Nvidia Corporation
Promobot LLC
UBTech Robotics Limited
Brain Corporation.

Marktanalyse

Vooruitgang in AI-technologie heeft de weg vrijgemaakt voor intelligentere en efficiëntere robots. Doorbraken op het gebied van natuurlijke taalverwerking, computervisie en neurale netwerken hebben de capaciteiten van AI-robots verbeterd, waardoor ze menselijke interacties beter begrijpen en erop reageren. Deze technologische vooruitgang is een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de markt voor robots met kunstmatige intelligentie. AI-robots vinden toepassingen in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, productie, auto’s en logistiek. In de gezondheidszorg helpen AI-robots bij operaties en patiëntenzorg, terwijl ze in de productie de productieprocessen optimaliseren. De veelzijdigheid van AI-robots en hun vermogen om taken met precisie en snelheid uit te voeren, zorgen ervoor dat ze in verschillende sectoren worden gebruikt, wat aanzienlijk bijdraagt aan de groei van de markt. De vraag naar gepersonaliseerde klantervaringen stijgt in alle sectoren. AI-robots, uitgerust met geavanceerde algoritmen, kunnen voorkeuren en gedragspatronen van klanten in realtime analyseren.

De marktsegmentatie van kunstmatige intelligentie robots is als volgt:

Op basis van product
Diensten
Instrument & Accessoires

Op basis van toepassingen
Militaire & Defensie
Publieke relaties
Gezondheidszorg assistenten
Industrieel
Voorraadbeheer
Onderzoek en ruimteverkenning

Op basis van technologie
Machine learning
Computer Visie
Bewustzijn

Op basis van aanbod
Software
Hardware

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1752

Impact van Recessie

De recessie heeft geleid tot een verschuiving in de prioriteiten van de consument, waardoor de vraag naar AI-robots in nieuwe richtingen wordt gestuwd. Terwijl industriële automatisering een hoeksteen van de markt blijft, is er een merkbare toename in de toepassing van AI-robots in de gezondheidszorg, logistiek en de dienstensector. Overheden wereldwijd hebben het potentieel van de markt voor robots met kunstmatige intelligentie erkend als katalysator voor economisch herstel. Aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, gekoppeld aan stimuleringsmaatregelen voor bedrijven om AI-technologieën te gebruiken, hebben de veerkracht van de markt versterkt. Deze initiatieven stimuleren niet alleen innovatie, maar creëren ook een gunstig klimaat voor startende en kleine bedrijven, waardoor het concurrentievermogen en de duurzaamheid van de markt worden bevorderd.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De geopolitieke situatie heeft het potentieel om de wereldwijde marktdynamiek voor AI-robots te veranderen. Nu bepaalde regio’s minder toegankelijk of politiek instabiel worden, kunnen fabrikanten nieuwe markten en distributiekanalen verkennen. Opkomende economieën zouden getuige kunnen zijn van meer investeringen omdat bedrijven op zoek zijn naar stabiele omgevingen voor hun activiteiten. Deze geografische verschuiving kan het concurrentielandschap van de markt voor robots met kunstmatige intelligentie opnieuw vormgeven. Naarmate AI-robots meer geïntegreerd raken in verschillende sectoren, wordt het van het grootste belang om de veiligheid van deze systemen te garanderen. Het conflict heeft het belang benadrukt van robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen om AI-robots te beschermen tegen potentiële cyberbedreigingen, wat leidt tot meer investeringen in cyberbeveiligingstechnologieën en -oplossingen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika staat bekend als een baken van innovatie en loopt voorop in de ontwikkeling van geavanceerde AI-gestuurde robots. Met techgiganten en startups die naadloos samenwerken, is de regio getuige van een continue toestroom van investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De aanwezigheid van robuuste infrastructuren, geschoolde arbeidskrachten en ondersteunend overheidsbeleid stimuleert de groei van AI-robots. Europa, dat bekend staat om zijn nadruk op samenwerkingstechnologieën, floreert in de markt voor robots met kunstmatige intelligentie. De productiesector in de regio profiteert aanzienlijk van collaboratieve robots, waarbij de samenwerking tussen mens en robot de productiviteit en veiligheid verbetert. Azië-Pacific komt naar voren als een broeinest van AI-robots, gedreven door de bloeiende economieën in de regio en het niet aflatende streven naar technologische uitmuntendheid. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop in de productie en inzet van AI-robots.

Belangrijkste resultaten van de studie over de markt voor kunstmatige intelligentie robots

– Het militaire & defensiesegment onderscheidt zich als een significante kracht, klaar om de markt te domineren. Met baanbrekende technologische ontwikkelingen zorgt deze sector voor een revolutie in de manier waarop we AI-gestuurde robotica waarnemen en gebruiken. Militaire en defensietoepassingen zijn van oudsher koplopers op het gebied van innovatie en vragen om zeer geavanceerde en nauwkeurige AI-robots voor verschillende taken, van verkenning tot gevechtsscenario’s.

– Het segment machinaal leren maakt aanzienlijke vooruitgang op de markt. Algoritmen voor machinaal leren vormen de kern van AI-robots, waardoor deze machines kunnen leren van gegevens, hun prestaties in de loop van de tijd kunnen verbeteren en autonoom kunnen werken met minimale menselijke tussenkomst. Algoritmen voor machinaal leren dragen bij aan de ontwikkeling van AI-robots met geavanceerde veiligheidsfuncties, die zorgen voor veilige interacties met mensen en hun omgeving.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor kunstmatige intelligentie robots

– Electric Sheep, een baanbrekend bedrijf op het gebied van AI-robots, heeft met succes Phenix Landscape en Complete Landscaping overgenomen, twee prominente spelers in de landscaping business. Deze stap zal naar verwachting hun capaciteiten vergroten, waardoor ze een uitgebreid pakket landschapsarchitectonische oplossingen kunnen bieden die zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van hun klanten.

– Ati Motors, een baanbrekend bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde robottechnologieën, heeft met succes een aanzienlijke financiering van $10,85 miljoen binnengehaald in zijn Serie A-financieringsronde. De toevloed van $10,85 miljoen aan fondsen zal het bedrijf in staat stellen om zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen te versnellen, zijn technologische capaciteiten uit te breiden en zijn ambitieuze plannen voor marktexpansie te voeden.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor kunstmatige intelligentie robots, per product
9. Kunstmatige intelligentie robots marktsegmentatie, per toepassing
10. Kunstmatige intelligentie robots marktsegmentatie, per technologie
11. Segmentatie van de markt voor kunstmatige intelligentie robots, per aanbod
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/1752

Over ons:
SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevens en analyses. Het vertrouwen van onze klanten en zakelijke partners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Artificial Intelligence Robots Market,Artificial Intelligence Robots Market Size,Artificial Intelligence Robots Market Share,Artificial Intelligence Robots Market Growth,Artificial Intelligence Robots Market Trends,Artificial Intelligence Robots Market Analysis,Artificial Intelligence Robots Industry