header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor plenoptische camera’s zal tegen 2032 USD 2,743573326 miljard bereiken met een CAGR van 18,40%.

Oct 27, 2023 3:00 PM ET

Analyse van de markt voor plenoptische camera’s

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor plenoptische camera’s tegen 2032 USD 2,743573326 miljard bereiken met een CAGR van 18,40%.

Drivers

Toenemende toepassing in de gezondheidszorg zal de marktgroei stimuleren

De toenemende toepassing van plenoptische camera’s in de gezondheidszorg zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Dit komt door de toenemende behoefte aan hogeresolutiecamera’s die visuele helderheid bieden in klinieken en ziekenhuizen tijdens medische procedures. Daarnaast worden deze camera’s ook gebruikt bij wondbeoordeling en -beheer omdat ze chirurgen een vogelperspectief bieden als het gaat om de wond van een patiënt, waardoor het eenvoudiger wordt om deze visueel te beoordelen. Deze camera’s worden ook gebruikt door chirurgen tijdens minimaal invasieve operaties omdat ze een meeslepende ervaring bieden waardoor de patiënttevredenheid toeneemt.

Mogelijkheden

Behoefte aan High Focus foto’s om robuuste mogelijkheden te bieden

De behoefte aan foto’s met een hoge scherpstelling zal robuuste kansen bieden voor de markt voor plenoptische camera’s tijdens de prognoseperiode vanwege de bloeiende toeristische sector in combinatie met de groeiende wereldwijde populariteit van avontuurlijke sporten. Het gebruik van plenoptische en herfocuseerbare camera’s voor het vastleggen van foto’s van topkwaliteit neemt dus toe.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge initiële kosten als marktbeperking

De hoge initiële kosten van plenoptische camera’s in combinatie met de proliferatie van mobiele gadgets en smartphones met geavanceerde beeldverwerkingsfuncties kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldwijde plenoptische cameramarkt worden genoemd, zijn onder andere

  • Lytro Inc (VS),
  • Pelican Imaging Corp. (VS),
  • Apple Inc. (VS),
  • Rebellion Photonics Inc. (VS),
  • Panasonic Corporation (Japan),
  • Raytrix GmbH (Duitsland),
  • Canon Inc (Japan),
  • Sony Corporation (Japan),
  • OTOY Inc. (VS), &
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea). (Zuid-Korea).

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7518

Markt segmentatie

De wereldwijde markt voor plenoptische camera’s is onderverdeeld op basis van product en toepassing.

Per product zal de standaard plenoptische camera de markt leiden tijdens de prognoseperiode, omdat deze camera’s veelzijdig zijn en kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen zoals computationele beeldvorming, augmented reality en 3D.

Wat de toepassing betreft, zullen consumenten de markt domineren tijdens de prognoseperiode omdat deze camera’s op grote schaal worden gebruikt in consumententoepassingen zoals computationele fotografie, augmented reality en 3D-beeldvorming.

COVID-19 Analyse

De toename in het gebruik van breedbanddiensten en de groeiende behoefte aan videostreaming & clouddiensten ten tijde van de epidemie had een positief effect op de wereldwijde markt voor plenoptische camera’s. Hoewel een handvol fabrikanten van plenoptische camera’s tijdens de eerste fase tijdelijk vertraging opliep in de productie, heeft de markt deze verliezen al snel weer goedgemaakt.

Regionale analyse

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7518

Noord-Amerika aan kop van markt voor plenoptische camera’s

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege het toenemende gebruik van lichtveldcamera’s en het stijgende besteedbare inkomen van de bevolking. Daarnaast zijn er andere factoren die de marktgroei in de regio bevorderen, zoals de aanwezigheid van veel belangrijke bedrijven, het toenemende gebruik van dergelijke camera’s in de gezondheidszorg, defensie en media, en de toenemende investeringen van bedrijven in technologische vooruitgang en onderzoek & ontwikkeling.

Lees meer artikel-

Videobewaking marktonderzoeksrapport – Prognose 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor optische communicatie – Wereldwijde prognose 2027

Hyper-geconvergeerde infrastructuur marktonderzoeksrapport — voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Plenoptic Camera Market,Plenoptic Camera Market Size,Plenoptic Camera Market Share