header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor functioneel printen bereikt USD 30,258 miljard met een CAGR van 19,26% tegen 2032

Oct 27, 2023 1:15 PM ET

De Functional Printing markt zal waarschijnlijk een aanzienlijke groei van de inkomsten laten zien. De groeiende vraag naar betaalbare elektronische printoplossingen en printtechnologieën zijn belangrijke drijvende krachten. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de waarde van de wereldwijde markt voor functioneel printen groeien van USD 6,2 miljard in 2022 tot USD 30,258 miljard in 2032, met een CAGR van 19,26% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Functioneel printen is een opkomende technologie die de volgende golf in grootschalige elektronica mogelijk maakt. De groeiende vraag naar geavanceerde printtechnologieën en materialen is een van de belangrijkste factoren die de adoptie van functioneel printen stimuleren. De snelle industrialisatie wereldwijd creëert een enorme vraag naar elektronische printoplossingen in verschillende industrieën.

Groeiende bedrijven hebben behoefte aan slimme en betaalbare printtechnologie om snel en tegen lage kosten prints te maken, wat een belangrijke vooruitgang voor functioneel printen voorspelt. De groeiende vraag naar hoogwaardige, betrouwbare print-, scan- en kopieeroplossingen beïnvloedt de groei van de markt voor functioneel printen.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor functioneel printen zijn

  • Haiku Tech (VS),
  • HP Development Company, L.P.
  • Avery Dennison Corporation
  • Blue Spark Technologieën
  • BASF SE
  • Beeldschermbedrijf
  • Eastman Kodak Company Ltd
  • E Ink Holdings Inc.
  • Enfucell Oy
  • Isorg
  • GSI Technologies LLC
  • Mark Andy Inc.
  • Novaled AG
  • Nanosolar Inc.
  • Optomec Inc.
  • Toyo Ink Sc Holding Co. Ltd
  • Toppan Forms Co. Ltd
  • Vorbeck Materials Corporation
  • Xaar PLC
  • Xennia Technology Limited

Ontvang een PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7978

Markt voor functioneel printen – Segmenten

De markt voor functioneel printen wordt onderverdeeld in materialen, printtechnologie, toepassingen en regio’s. Het segment materialen is onderverdeeld in inkten, substraten en overige. Het segment druktechnologie is onderverdeeld in flexografie, zeefdruk, diepdruk, inkjetdruk en andere druktechnologieën.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in display, verlichting, sensor, fotovoltaïsche, RFID-tags, batterij en andere toepassingen. Per regio is de markt voor functioneel printen onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Markt voor functioneel printen – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor functioneel printen. De groeiende vraag naar Near Field Communication (NFC) in mobiele betaalapparaten en de vooruitgang in smartphones stimuleren de omvang van de markt voor functioneel printen. De groeiende vraag naar smartphones met een NFC-chip voor hun gemakkelijke en probleemloze betalingsmogelijkheid ondersteunt de opbrengsten van de markt voor functioneel printen.

Koop nu het Premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7978

Wereldwijde markt voor functioneel printen – Analyse van de concurrentie

De markt voor functioneel printen lijkt sterk gefragmenteerd en concurrerend, met verschillende grote en kleine spelers. Hoewel grote bedrijven zich geografisch dicht bij elkaar bevinden, zal de toetreding van verschillende nieuwe bedrijven voor stevige concurrentie zorgen. Spelers in de functionele drukindustrie richten zich op initiatieven voor de ontwikkeling van nieuwe producten en geografische expansie en nemen strategische initiatieven zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en de lancering van nieuwe technologieën.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

31 juli 2023 — HP India introduceert een nieuwe serie multifunctionele printers, LaserJet Pro MFP 4104 printers voor betaalbare hoog-volume afdrukken. De LaserJet Pro MFP 4104 printers maken printen van hoge kwaliteit en toch kosteneffectief mogelijk, waardoor Indiase bedrijven kunnen profiteren van verbeterde print-, scan- en kopieermogelijkheden. Bovendien kunnen deze betaalbare, veelzijdige en eenvoudig te onderhouden LaserJet Pro MFP 4104 printers de operationele efficiëntie van de kopieerbedrijven verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

Olie Gas SCADA Markt

Markt voor voorgevormde interconnectoren

Markt voor bio-elektronische sensoren

FSO VLC-hifi markt

Markt voor netwerk- en technologiediensten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Functional Printing Market,Functional Printing Market Size,Functional Printing Market Trends,Functional Printing Market Share,Functional Printing Market Demand