header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen zal tegen 2030 15,62 miljard dollar bereiken als gevolg van milieuduurzaamheid en wettelijke verplichtingen

Oct 30, 2023 9:00 AM ET

Overzicht vande markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen:

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen aangedreven door een combinatie van milieubewustzijn, technologische innovatie, kostenefficiëntie, nationale veiligheidseisen, onderzoeksinvesteringen en geopolitieke overwegingen.

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen in 2022 gewaardeerd op 5,67 miljard USD. Er wordt verwacht dat de markt in 2030 15,62 miljard USD zal bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,5% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een voorbeeldrapport van demarkt voor elektrificatie van militaire voertuigen @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1236

Reikwijdte van het marktrapport

Elektrificatie van militaire voertuigen is het proces waarbij elektrische aandrijflijnen en geavanceerde energieopslagsystemen worden ingebouwd in militaire voertuigen. Deze transformatie vervangt traditionele, op fossiele brandstoffen gebaseerde motoren door elektromotoren die worden aangedreven door batterijen met een hoge capaciteit. Deze geavanceerde systemen zijn ontworpen om de operationele efficiëntie te verbeteren, de impact op het milieu te verminderen en de algehele gevechtscapaciteit van strijdkrachten te vergroten. Elektrische militaire voertuigen bieden een onmiddellijk koppel, waardoor ze snel kunnen accelereren en beter kunnen manoeuvreren. Bovendien vergen ze minder onderhoud omdat er minder bewegende onderdelen zijn, wat leidt tot minder stilstand en een grotere operationele paraatheid.

Belangrijke spelers zijn:

– BAE Systems plc

– Krauss-Maffei Wegmann GmbH

– Textron Inc

– Algemeen Motors Bedrijf

– Nikola Corporation

– Qinetiq Group Plc

– General Dynamics Corporation

– Arquus

– Nexter Groep

– Leonardo S.p.A. en andere spelers.

Marktanalyse

Een van de belangrijkste drijfveren die de groei van de markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen katalyseren, is de wereldwijde focus op milieuduurzaamheid. Strengere milieuvoorschriften en internationale overeenkomsten hebben de strijdkrachten gedwongen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Elektrificatie biedt een levensvatbare oplossing door emissies te minimaliseren en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen, in overeenstemming met deze mandaten. De voortdurende vooruitgang in elektrische voertuigtechnologie (EV) heeft aanzienlijk bijgedragen aan de militaire sector. Innovaties in batterijtechnologie, elektrische aandrijflijnen en energiebeheersystemen hebben de efficiëntie en operationele mogelijkheden van militaire voertuigen verbeterd. Deze vooruitgang zorgt voor een groter operationeel bereik, snelle oplaadmogelijkheden en betere algemene prestaties, waardoor geëlektrificeerde militaire voertuigen betrouwbaarder en meer klaar voor missies zijn. Landen erkennen steeds meer het belang van energieonafhankelijkheid om de nationale veiligheid te versterken. Door te investeren in de elektrificatie van militaire voertuigen kunnen landen hun afhankelijkheid van geïmporteerde fossiele brandstoffen verminderen en de risico’s van onderbrekingen in de toeleveringsketen beperken.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn:

naar operatie

– Bemannen

– Autonoom

– Semi-autonoom

Technologie

– Hybride

– Volledig elektrisch

Door systeem

– Stroomopwekking

– Koelsysteem

– Energieopslag

– Tractie-aandrijfsysteem

– Stroomomzetting

Per Platform

– Gevechtsvoertuigen

– Ondersteunende voertuigen

– Onbemande pantservoertuigen

Impact van Recessie

In het midden van de aanhoudende recessie staat de markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen op een kruispunt van uitdagingen en opportuniteiten. Het vermogen van de sector om te innoveren, samen te werken en zich aan te passen aan veranderende economische landschappen zal het traject van de komende jaren bepalen. Als overheden, industrieën en onderzoeksinstellingen samenkomen om de uitdagingen te overwinnen, ziet de toekomst van de elektrificatie van militaire voertuigen er veelbelovend uit. Door innovatie te omarmen, strategische allianties te smeden en beleidsondersteuning te benutten, is de industrie klaar om veerkrachtig, duurzaam en sterker dan ooit tevoorschijn te komen.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1236

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Het conflict heeft de kwetsbaarheid benadrukt die gepaard gaat met de afhankelijkheid van traditionele fossiele brandstoffen, wat landen ertoe aanzet om hun overgang naar hernieuwbare energiebronnen te versnellen. Als reactie op de crisis besteden overheden en defensieaannemers veel geld aan onderzoek en ontwikkeling binnen de sector van de elektrificatie van militaire voertuigen. Deze toename in investeringen is bedoeld om de prestaties, duurzaamheid en aanpasbaarheid van elektrische militaire voertuigen te verbeteren, zodat ze voldoen aan de strenge eisen van moderne oorlogvoering. Innovaties in batterijtechnologie, elektrische aandrijflijnen en autonome systemen worden speerpunten van deze onderzoeksinspanningen.

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika loopt voorop in de markt voor de elektrificatie van militaire voertuigen, gedreven door aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De aanwezigheid van grote defensieaannemers en een robuuste infrastructuur voor de ontwikkeling van elektrische voertuigtechnologieën hebben de groei van de markt in deze regio gestimuleerd. Europese landen zijn snel geweest met het invoeren van geëlektrificeerde militaire voertuigen om de koolstofuitstoot te verminderen en duurzaamheidsdoelen te bereiken. Verschillende Europese landen hebben aanzienlijke budgetten vrijgemaakt voor de ontwikkeling en aanschaf van elektrische militaire platforms. In de regio Azië-Pacific stijgen de defensie-uitgaven, wat leidt tot een aanzienlijke focus op de elektrificatie van militaire voertuigen. Landen als China, India en Zuid-Korea investeren zwaar in geavanceerde elektrische militaire voertuigen om hun defensiecapaciteit te verbeteren.

Belangrijkste resultaten van de studie over demarkt voor de elektrificatie van militaire voertuigen

– Het energieopwekkingssegment binnen de elektrificatie van militaire voertuigen staat in de voorhoede van de revolutie in de moderne oorlogvoering. De efficiëntie, duurzaamheid, verbeterde vermogensafgifte, aanpassingsopties, kostenefficiëntie en rol in het stimuleren van technologische innovatie positioneren het als de dominante kracht in de markt.

– Het hybride elektrische segment geeft een nieuwe vorm aan de elektrificatie van militaire voertuigen door een veelzijdige, efficiënte en milieubewuste oplossing te bieden. Het vermogen om de brandstofefficiëntie te verbeteren, stille werking te bieden, de impact op het milieu te verminderen, de wendbaarheid te verbeteren en zich aan te passen aan verschillende terreinen positioneert het als een transformerende kracht binnen de militaire sector.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot demarkt voor elektrificatie van militaire voertuigen

– Volcon, een pionier op het gebied van elektrificatie, heeft de overgang van defensiesystemen naar elektrische energie versneld met zijn geavanceerde eTHOR-demonstratie. In een recente showcase onthulde Volcon zijn geavanceerde eTHOR-technologie, die een revolutie belooft teweeg te brengen in defensiesystemen door traditionele energiebronnen op basis van fossiele brandstoffen te vervangen door zeer efficiënte en milieuvriendelijke elektrische aandrijving.

– General Motors (GM) heeft onlangs de autowereld veroverd met de onthulling van een militair voertuig gebaseerd op hun iconische Hummer EV. Deze strategische sprong voorwaarts combineert geavanceerde elektrische voertuigtechnologie met de robuuste vereisten van militaire toepassingen.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Markt voor elektrificatie van militaire voertuigen, per operatie
9. Elektrificatiemarkt voor militaire voertuigen, per technologie
10. Markt van elektrificatie van militaire voertuigen, per systeem
11. Elektrificatiemarkt voor militaire voertuigen, per platform
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Koop de volledige PDF van het rapport overde markt voor elektrificatie van militaire voertuigen @ https://www.snsinsider.com/checkout/1236

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van ‘s werelds beste marktonderzoekbureaus. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Lees ons gerelateerde rapport:

Aircraft MRO Market Outlook Report 2023-2030

Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Military Vehicle Electrification Market,Military Vehicle Electrification Market Size,Military Vehicle Electrification Market Share,Military Vehicle Electrification Market Growth,Military Vehicle Electrification Market Trends,Military Vehicle Electrification Market Forecast,Military Vehicle Electrification Market Report,Global Military Vehicle Electrification Market,Military Vehicle Electrification Industry,SNS Insider