header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale pathologie zal tegen 2030 1782 miljoen dollar bereiken door de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de vooruitgang in beeldvormingstechnologie

Oct 30, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de markt voor digitale pathologie een robuuste groei door dankzij de vooruitgang in beeldvormingstechnologie, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de behoefte aan efficiënt workflowbeheer, de uitbreiding van telepathologiediensten en een ondersteunende regelgeving.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor digitale pathologie in 2022 werd gewaardeerd op USD 1006 miljoen en naar verwachting zal groeien tot USD 1782 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van naar verwachting 7,4% in de periode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Digitale pathologie verwijst naar het proces waarbij glasplaatjes met specimens worden omgezet in digitale beelden. Deze hogeresolutiebeelden kunnen vervolgens worden bekeken, geanalyseerd en beheerd op een computerscherm met behulp van gespecialiseerde software. In wezen digitaliseert het de volledige pathologie-workflow, waardoor pathologen en andere medische professionals op afstand toegang hebben tot diagnostische informatie, deze kunnen delen en eraan kunnen samenwerken. Een van de belangrijkste voordelen van digitale pathologie is de mogelijkheid om de samenwerking tussen pathologen en specialisten wereldwijd te vergemakkelijken. Medische professionals kunnen casussen bekijken, inzichten delen en in realtime overleggen over complexe diagnoses, ongeacht hun geografische locatie.

Vraag hier een proefexemplaar aan: https: //www.snsinsider.com/sample-request/1763

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

3DHISTECH Ltd., F. Hoffmann-La Roche Ltd., Hamamatsu Photonics, Inc., Huron Technologies International, Inc., Inspirata, Inc., Koninklijke Philips N.V., Leica Biosystems (Danaher), Mikroscan Technologies, Olympus Corporation, Visiopharm A/S, en andere spelers.

Marktanalyse

Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt voor digitale pathologie is de voortdurende vooruitgang in beeldvormingstechnologie. Beeldvormingsapparatuur met hoge resolutie en geavanceerde softwareoplossingen hebben de helderheid en precisie van digitale pathologiebeelden aanzienlijk verbeterd. Deze verbeterde beeldkwaliteit maakt nauwkeurigere diagnoses mogelijk, waardoor digitale pathologie een aantrekkelijke optie wordt voor zorgverleners en pathologen. De toenemende incidentie van chronische ziekten, zoals kanker, diabetes en hart- en vaatziekten, heeft geleid tot een groeiende vraag naar nauwkeurige en tijdige diagnostische diensten. Digitale pathologie stelt pathologen in staat om op afstand samen te werken, expertise te delen en het diagnostische proces te versnellen. Deze mogelijkheid is met name van cruciaal belang bij de behandeling van chronische ziekten waarbij een vroege en nauwkeurige diagnose de resultaten voor de patiënt aanzienlijk kan beïnvloeden. Telepathologie, mogelijk gemaakt door digitale pathologie, stelt pathologen in staat om casussen op afstand te onderzoeken en diagnosticeren vanuit verschillende geografische locaties. Deze mogelijkheid is van onschatbare waarde, vooral in regio’s met beperkte toegang tot gespecialiseerde pathologiediensten. Digitale pathologieplatforms maken real-time samenwerking, het delen van kennis en consultaties van deskundigen mogelijk, waardoor de algehele kwaliteit van de gezondheidszorg verbetert en snellere besluitvorming mogelijk wordt.

De segmentatie van de markt voor digitale pathologie is als volgt:

Naar product

  • Scanners
    • Helderveld
    • Andere scanners
  • Software
  • Geïntegreerde software
  • Standalone software
  • Software voor informatiebeheer
  • Software voor beeldanalyse
  • Opslagsystemen

Op type

  • Pathologie bij mensen
  • Veterinaire pathologie

Op toepassing

  • Ontdekking van geneesmiddelen
  • Diagnose van ziekte
  • Opleiding & Onderwijs

Per eindgebruiker

  • Farmaceutische & Biotechnologische bedrijven
  • Ziekenhuizen en referentielaboratoria
  • Academische & onderzoeksinstituten

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1763

Impact van recessie

De markt voor digitale pathologie, ooit beschouwd als een baken van technologische vooruitgang in de gezondheidszorg, ondervindt verschuivingen in de vraag en investeringspatronen als gevolg van de aanhoudende recessie. Nu er sociale afstandsnormen gelden, heeft telepathologie aan belang gewonnen. Het stelt pathologen in staat om op afstand digitale dia’s te analyseren, waardoor naadloze consulten en diagnoses mogelijk zijn zonder fysieke aanwezigheid. Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten omdat zorginstellingen op zoek zijn naar efficiënte en kosteneffectieve oplossingen. Bedrijven die actief zijn in de digitale pathologiesector intensiveren hun O&O-inspanningen. Innovatieve productontwikkeling en strategische samenwerkingsverbanden worden belangrijke strategieën om gedifferentieerde oplossingen aan te bieden en duurzame relevantie voor de markt te garanderen.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De markt voor digitale pathologie is gestaag gegroeid dankzij de technologische vooruitgang, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de stijgende vraag naar efficiënte diagnostische oplossingen. Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft echter de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot tekorten aan essentiële onderdelen die worden gebruikt in digitale pathologiesystemen. Om de impact van verstoringen in de toeleveringsketen te beperken, verkennen bedrijven gediversifieerde inkoopstrategieën. Samenwerking met meerdere leveranciers uit verschillende regio’s kan de veerkracht vergroten en de afhankelijkheid van één enkele bron verminderen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is koploper op de markt voor digitale pathologie, voornamelijk dankzij uitgebreide O&O-activiteiten, een robuuste infrastructuur in de gezondheidszorg en een toenemende toepassing van geavanceerde beeldvormingsoplossingen. Door de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en ondersteunende overheidsinitiatieven is de regio getuige van een snelle overgang van traditionele pathologiepraktijken naar digitale platforms. In Europa wordt de markt gekenmerkt door een focus op standaardisatie en interoperabiliteit. Regelgevende instanties werken actief aan het creëren van uniforme richtlijnen voor de overstap naar digitale pathologie. Azië-Pacific is getuige van een versnelde expansie van de markt als gevolg van toenemende investeringen in de gezondheidszorg, een groeiend bewustzijn over de voordelen van digitale pathologie en de integratie van kunstmatige intelligentie (AI)-technologieën. Landen als China, India en Japan lopen voorop in deze groei, met een groeiend aantal pathologielaboratoria dat digitale oplossingen gebruikt.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar digitale pathologie

De markt ondergaat een significante transformatie en het segment van geïntegreerde software is klaar om de leiding te nemen. Geïntegreerde softwareoplossingen worden de hoeksteen van digitale pathologie en bieden naadloze integratie van verschillende processen, gegevensanalyse en verbeterde algehele efficiëntie. Deze trend verandert de manier waarop medische professionals ziekten diagnosticeren, gegevens interpreteren en samenwerken aan patiëntenzorg.

Het segment voor geneesmiddelenonderzoek binnen de markt ondergaat een transformatieve fase en verandert de manier waarop nieuwe medicijnen worden ontwikkeld en getest. Geavanceerde digitale pathologietechnologieën versnellen het ontdekkingsproces van geneesmiddelen, waardoor farmaceutische bedrijven sneller dan ooit kunnen innoveren en levensveranderende geneesmiddelen op de markt kunnen brengen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor digitale pathologie

Fujifilm staat op het punt om zijn nieuw verworven digitale pathologieoplossing te introduceren. Deze baanbrekende technologie zal naar verwachting een nieuw tijdperk van medische diagnostiek en onderzoek inluiden en ongekende precisie en efficiëntie bieden bij de analyse van pathologische monsters. Een van de belangrijkste voordelen van deze nieuw verworven digitale pathologieoplossing is de mogelijkheid om het diagnostische proces te stroomlijnen.

Paige, een leider op het gebied van digitale pathologie, heeft geavanceerde integratiefuncties onthuld voor haar AI-gedreven digitale pathologieplatform. Deze strategische verbetering is bedoeld om medische professionals meer mogelijkheden te geven door hen te voorzien van geavanceerde hulpmiddelen voor de diagnose en behandeling van verschillende ziekten.

Koop het Digital Pathology Market rapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1763

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Digitale Pathologie Markt Dynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Digitale Pathologie Marktsegmentatie, Naar Product

Hoofdstuk 9 Digitale Pathologie Marktsegmentatie, Naar Type

Hoofdstuk 10 Digitale pathologie marktsegmentatie, naar toepassing

Hoofdstuk 11 Digitale pathologie marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor farmaceutische excipiënten

Markt voor deeltjestellers

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  digital pathology market,digital pathology market size,how large is the digital pathology market,digital pathology market trends,digital pathology market share,digital pathology market growth,global digital pathology market