header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor schakelapparatuur zal tegen 2030 117,83 miljard dollar overschrijden als gevolg van de toenemende integratie van hernieuwbare energie en investeringen in infrastructuurverbeteringen

Nov 1, 2023 9:00 AM ET

Omvang van de markt voor schakelapparatuur & Overzicht

De markt voor schakelapparatuur, zoals aangegeven in het rapport van SNS Insider, bereikte in 2022 een waarde van 75,62 miljard USD. De markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien en 117,83 miljard USD bereiken in 2030, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 5,7% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Schakelapparatuur is een cruciaal onderdeel dat zorgt voor een naadloze stroomtoevoer en distributie van elektrische energie. Dit geavanceerde apparaat speelt een cruciale rol in de beveiliging van elektrische systemen en zorgt voor efficiënte controle en bescherming tegen mogelijke ongelukken. Schakelapparatuur is in wezen een combinatie van elektrische uitschakelaars, zekeringen, stroomonderbrekers en andere apparaten die worden gebruikt om elektrische apparatuur te regelen, te beschermen en te isoleren. Het werkt als een schild en regelt de stroom binnen elektrische netwerken, variërend van laag- tot hoogspanning. Schakelapparatuur wordt toegepast in elektriciteitscentrales, industriële faciliteiten, commerciële complexen en woongebouwen en zorgt voor een betrouwbare distributie van elektriciteit naar eindgebruikers.

Ontvang een gratis verslag van de markt voor schakelapparatuur @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1350

De belangrijkste spelers in het marktrapport zijn:

Schneider Electric
Eaton Corporation Hyosung
Hyundai CG Power
Toshiba
Mitsubishi Powell
Larsen & Toubro Elektrobudowa Hubbell Lucy Electric
SEL
Aterpillar
Powell Industries
Eaton Corporation
Alstom
Siemens AG
BHEL
TIPECO
Crompton Greeves
Meta Switchgear.

Marktanalyse

De snelle verstedelijking en industriële groei over de hele wereld heeft geleid tot een ongekende vraag naar elektriciteit. Schakelinstallaties, die essentieel zijn voor stroomdistributie en -beveiliging, zijn een integraal onderdeel geworden van het voldoen aan de energiebehoeften van ontluikende stedelijke centra en industriële complexen. Deze trend zal zich naar verwachting voortzetten naarmate de opkomende economieën zich verder ontwikkelen op het gebied van infrastructuur, waardoor de vraag naar geavanceerde schakelapparatuur zal toenemen. De wereldwijde verschuiving naar duurzame energiebronnen, zoals wind-, zonne- en waterkracht, vereist geavanceerde schakelapparatuurtechnologieën om de integratie van duurzame energie in bestaande netwerken te beheren. Schakelinstallaties spelen een cruciale rol bij het garanderen van naadloze overgangen tussen conventionele en hernieuwbare energiebronnen en bevorderen het efficiënte gebruik van schone energie. Regeringen en privé-entiteiten investeren aanzienlijk in de vernieuwing van elektriciteitsnetten, onderstations en distributienetwerken. Deze toename in infrastructurele investeringen vertaalt zich in een groeiende vraag naar ultramoderne schakelapparatuuroplossingen, waardoor de markt voor schakelapparatuur groeit.

De segmentatie van de markt voor schakelapparatuur is als volgt:

NAAR EINDGEBRUIKERS
Industrieën
Commercieel
Huishoudelijk
T & D Nutsbedrijven

DOOR ONDERDEEL
HRC Zekering
Schakelaar
AARDLEKSCHAKELAAR
Stroomverdeler Schakelaar
Aardingsschakelaar

BIJ VOLTAGE
Laag
Middelhoog
Hoog

DOOR ISOLATIE
Lucht Geïsoleerd
Gas geïsoleerd
Olie geïsoleerd
Vacuüm geïsoleerd

DOOR INSTALLATIE
Binnen
Buiten

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1350

Impact van Recessie

Ondanks de recessie maakt de markt voor schakelapparatuur een paradigmaverschuiving door die wordt gevoed door technologische vooruitgang. Slimme schakeloplossingen, IoT-integratie en digitale monitoringsystemen winnen aan belang. Fabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om energie-efficiënte, compacte en milieuvriendelijke schakelapparatuur te creëren. Deze innovatiegedreven aanpak verbetert niet alleen de productcapaciteiten, maar opent ook perspectieven voor nieuwe marktsegmenten. Marktsegmentatieanalyse toont een groeiende voorkeur voor middenspanningsschakelaars, gedreven door hun uitgebreide toepassingen in verschillende industrieën.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De geopolitieke spanningen hebben de dynamiek van de markt voor schakelapparatuur veranderd, waardoor bedrijven hun wereldwijde expansieplannen moeten heroverwegen. Investeringsbeslissingen en fusies in de sector van schakelapparatuur worden zorgvuldig onder de loep genomen, gezien de onzekerheden die gepaard gaan met het conflict. Marktspelers herevalueren hun risicobeheerstrategieën en diversifiëren hun portefeuilles om de blootstelling aan geopolitieke risico’s als gevolg van de situatie te minimaliseren. . Onderzoek en ontwikkeling worden geïntensiveerd om efficiëntere, duurzamere en milieuvriendelijkere schakeloplossingen te creëren. Automatisering, IoT-integratie en smart grid-technologieën vormen de voorhoede van innovatie, waardoor bedrijven hun productaanbod kunnen verbeteren en een concurrentievoordeel kunnen behalen.

Belangrijkste regionale ontwikkeling

In Noord-Amerika wordt de markt voor schakelapparatuur gestuurd door voortdurende technologische vooruitgang. De toepassing van smart grid-technologieën, de integratie van hernieuwbare energie en strenge regelgeving vergroten de vraag naar geavanceerde schakelapparatuur. Marktspelers richten zich op innovatie en creëren milieuvriendelijke, energie-efficiënte producten om aan de veranderende verwachtingen van de consument te voldoen. Europa omarmt duurzame energie-initiatieven, met de nadruk op hernieuwbare bronnen en energie-efficiëntie. De markt in deze regio kent een robuuste groei, aangedreven door investeringen in duurzame energieprojecten, stimuleringsmaatregelen van de overheid en milieubewustzijn. De regio Azië-Pacific ziet de vraag naar schakelapparatuur toenemen als gevolg van snelle verstedelijking en industrialisatie. Opkomende economieën investeren in de ontwikkeling van infrastructuur, wat leidt tot een hoger elektriciteitsverbruik.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie over schakelapparatuur

– Het segment industrieën is een dominante kracht die de industrie naar een ongekende groei leidt. De robuuste expansie van verschillende industrieën zoals de verwerkende industrie, olie en gas, de auto-industrie en de farmaceutische industrie heeft de vraag naar efficiënte en betrouwbare oplossingen voor schakelapparatuur aanzienlijk vergroot. Naarmate deze industrieën zich blijven uitbreiden, wordt de behoefte aan geavanceerde elektrische distributiesystemen steeds groter, waardoor het segment industrieën naar de voorgrond van de markt wordt gestuwd.

– Het luchtgeïsoleerde segment komt naar voren als een hoeksteen en speelt een cruciale rol in het vormgeven van het marktlandschap. Luchtgeïsoleerd schakelmateriaal (AIS) blijft aan belang winnen vanwege de inherente eenvoud van het ontwerp, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit. Dit segment, dat wordt gekenmerkt door het gebruik van lucht als primair isolatiemedium, biedt ongeëvenaarde voordelen die bijdragen aan de dominantie op de markt.

Recente ontwikkelingen in de markt voor schakelapparatuur

– ABB, een wereldwijde technologieleider, heeft onlangs een aanzienlijke investering aangekondigd in de productie van middenspanningsschakelaars in Zuid-Afrika. Met de vestiging van een ultramoderne productiefaciliteit wil ABB voldoen aan de toenemende vraag naar betrouwbare en efficiënte middenspanningsschakelapparatuur in Zuid-Afrika.

– Nuventura, de pionier op het gebied van schakelapparatuurtechnologie, heeft met succes €25 miljoen aan Series A-financiering binnengehaald. Met deze laatste financieringsinjectie is Nuventura klaar om zijn impact op wereldwijde schaal te vergroten. Het bedrijf is van plan om de investering te gebruiken voor verder onderzoek en ontwikkeling, zodat er nog geavanceerdere en milieuvriendelijkere schakeloplossingen kunnen worden ontwikkeld.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor schakelapparatuur, per eindgebruiker
9. Segmentatie van de markt voor schakelapparatuur, naar uitrusting
10. Segmentatie van de markt voor schakelapparatuur, per component
11. Segmentatie van de markt voor schakelapparatuur, naar spanning
12. Segmentatie van de markt voor schakelapparatuur, naar isolatie
13. Segmentatie van de markt voor schakelapparatuur, naar installatie
14. Regionale analyse
15. Bedrijfsprofielen
16. Concurrentielandschap
17. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/1350

Over ons:
SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevens en analyses. Het vertrouwen van onze klanten en zakelijke partners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Switchgear Market,Switchgear Market Size,Switchgear Market Share,Switchgear Market Growth,Switchgear Market Trends,Switchgear Market Analysis,Switchgear Industry