header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van het People Counting System zal tegen 2030 meer dan USD 2,71 miljard bedragen als gevolg van de COVID-19 Pandemische respons en de nadruk op datagestuurde besluitvorming

Nov 2, 2023 9:00 AM ET

De markt voor People Counting System Scope & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor People Counting System in 2022 een waarde van 1,31 miljard dollar heeft bereikt en naar verwachting in 2030 een waarde van 2,71 miljard dollar zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Een systeem voor het tellen van mensen, ook wel een volksteller of een voetverkeersanalysesysteem genoemd, is een technologiegedreven oplossing die ontworpen is om het aantal personen dat binnenkomt, vertrekt of zich verplaatst in een specifiek gebied, zoals een winkel, gebouw of openbare ruimte, te volgen en te controleren. Dit systeem speelt een cruciale rol in verschillende industrieën en omgevingen en levert waardevolle inzichten en gegevens voor bedrijven, organisaties en stedenbouwkundigen. In de detailhandel helpen systemen voor het tellen van mensen winkeleigenaren bij het optimaliseren van personeel, lay-out en productplaatsing. Het biedt inzicht in voetgangerspatronen, winkelpieken en conversiepercentages. In vervoersknooppunten zoals luchthavens en treinstations helpen deze systemen bij het beheren van de mensenmassa, het plannen van diensten en het garanderen van de veiligheid van passagiers.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van de markt voor People Counting System @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2221

De belangrijkste spelers in het People Counting System marktrapport zijn:

Hella Aglaia Mobile Vision
Retailnext
Eurotech
Axis Communications
Infrared Integrated Systems
Shoppertrak
Axiomatic Technology
Dilax Intelcom
Countwise
Infodev Electronic Designers International.

Marktanalyse

De markt van people counting systemen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende sleutelfactoren die de vraag naar dergelijke technologie bepalen. Retailers maken steeds meer gebruik van personentelsystemen om gegevens te verzamelen over het klantenverkeer en -gedrag in hun winkels. Deze gegevens helpen retailers bij het optimaliseren van winkelindelingen, het verbeteren van productplaatsingen en het verbeteren van klantervaringen. Door inzicht te krijgen in voetgangerspatronen kunnen retailers weloverwogen beslissingen nemen om de verkoop en operationele efficiëntie te verbeteren. De wereldwijde pandemie heeft de toepassing van systemen voor het tellen van mensen in verschillende openbare ruimtes en bedrijven versneld. Deze systemen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van sociale afstand en bezettingslimieten en helpen zo de verspreiding van het virus te beperken. Overheden en bedrijven over de hele wereld erkennen het belang van deze systemen voor het behoud van de volksgezondheid. Zelfs nu online winkelen blijft groeien, blijven fysieke winkels essentieel. Systemen voor het tellen van mensen stellen retailers in staat om de kloof tussen fysieke en online winkelervaringen te overbruggen door inzicht te bieden in het gedrag en de voorkeuren van klanten. Deze integratie verbetert de algehele retailstrategie.

De marktsegmentatie van people counting systemen is als volgt:

per aanbod
Hardware
Software

per type
Eenrichtingsverkeer
Bidirectioneel

per montageplatform
Plafond
Wand
Vloer

per technologie
Infraroodstraal
Thermische beeldvorming
Video-gebaseerd
Overige

Naar eindgebruik
Vervoer
Horeca
Industrie
Detailhandel
Overige

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2221

Impact van Recessie

De impact van een aanhoudende recessie op de markt voor mensentelsystemen is veelzijdig. Terwijl sommige sectoren een afname van de vraag kunnen ervaren als gevolg van budgetbeperkingen en veranderend consumentengedrag, kunnen andere sectoren mogelijkheden vinden om de efficiëntie te verbeteren en gezondheids- en veiligheidsproblemen aan te pakken. Marktspelers moeten zich kunnen aanpassen aan veranderende economische omstandigheden om de uitdagingen en kansen van een recessie het hoofd te kunnen bieden. Om concurrerend te blijven in een recessieomgeving moeten bedrijven in de markt mogelijk innoveren en meer kosteneffectieve oplossingen bieden. Dit kan leiden tot technologische vooruitgang en lagere prijzen, wat de vraag kan stimuleren.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Aanhoudende geopolitieke conflicten, zoals de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, kunnen economische onzekerheid veroorzaken. Bedrijven kunnen in tijden van instabiliteit aarzelen om te investeren in nieuwe technologieën, waaronder systemen voor het tellen van mensen. Dit kan resulteren in een vertraging van de groei van de markt voor systemen voor het tellen van mensen, omdat organisaties risicomanagement belangrijker vinden dan kapitaaluitgaven. Aan de andere kant kan de toegenomen bezorgdheid over de veiligheid in verschillende regio’s de vraag naar systemen voor het tellen van mensen stimuleren. Deze systemen worden niet alleen gebruikt voor retailanalyse, maar ook voor beveiliging en crowd management. In gebieden waar de veiligheid een punt van zorg is als gevolg van geopolitieke gebeurtenissen, kunnen er groeimogelijkheden zijn in dit marktsegment.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

De Noord-Amerikaanse markt heeft een robuuste groei doorgemaakt als gevolg van de toenemende toepassing van systemen voor het tellen van mensen in de detailhandel, de gezondheidszorg en de transportsector. Verbeterde veiligheidsmaatregelen en de behoefte aan optimalisatie van het ruimtegebruik zijn belangrijke drijfveren. In landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk is er een aanzienlijke vraag naar systemen voor het tellen van mensen in winkels, musea en het openbaar vervoer. Strengere privacyregels hebben ook de behoefte aan nauwkeurige, niet-invasieve teltechnologieën gestimuleerd. Met zijn enorme retailmarkt is Azië-Pacific een belangrijke groeimotor geweest voor de markt van systemen voor het tellen van mensen. Detailhandelaren gebruiken deze systemen steeds meer om het voetverkeer te analyseren en de indeling van winkels te optimaliseren.

Belangrijkste resultaten van demarktstudie naarmensentelsystemen

-De markt ondergaat een significante verschuiving, waarbij het transportsegment opkomt als een dominante kracht in de industrie. Systemen voor het tellen van mensen spelen een cruciale rol bij het bewaken van de stroom mensen in doorgangshubs, zoals luchthavens, treinstations en busterminals. Door nauwkeurig bij te houden hoeveel mensen deze faciliteiten in- en uitgaan, kunnen transportautoriteiten veiligheidsrisico’s effectiever identificeren en hierop reageren.

-Binnen de snel groeiende markt is het segment van de infraroodstralers in opkomst als spelbreker. Infraroodstraalsystemen zijn veelzijdig en passen zich aan verschillende omgevingen aan. Ze kunnen worden geïnstalleerd in smalle deuropeningen, brede ingangen en zelfs buitenruimtes. Deze flexibiliteit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van winkels en musea tot knooppunten van openbaar vervoer en sportlocaties.

Recente ontwikkelingen op de markt voor Mensentelsystemen

-V-count, een pionier in de wereld van het tellen van mensen, heeft opnieuw de grenzen van innovatie verlegd met de lancering van zijn nieuwste telsysteem, Vc7. Vc7 is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande infrastructuur. Of u nu een winkel, een winkelcentrum of een luchthaven bent, u kunt Vc7 eenvoudig integreren in uw systemen.

-Hella Aglaia, een toonaangevende naam op het gebied van intelligente vision-oplossingen, heeft onlangs voor opschudding gezorgd in de industrie door een spannende samenwerking aan te kondigen met DERMALOG, een gerenommeerde speler in de biometrie- en beveiligingssector. Een van de belangrijkste aandachtsgebieden voor deze samenwerking is de ontwikkeling van geavanceerde gezichtsherkenningssystemen.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor mensentelsystemen, per aanbod
9. People Counting System marktsegmentatie, per technologie
10. People Counting System marktsegmentatie, naar eindgebruik
11. Mensentelsysteem marktsegmentatie, per type
12. Volkerentelling marktsegmentatie, naar montage platform
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/2221

Over ons:
SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevens en analyses. Het vertrouwen van onze klanten en zakelijke partners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  People Counting System Market,People Counting System Market Size,People Counting System Market Share,People Counting System Market Growth,People Counting System Market Trends,People Counting System Market Analysis,People Counting System Industry