header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische chirurgie zal tegen 2030 147,29 miljard dollar overschrijden door de vergrijzing en het groeiende medisch toerisme

Nov 2, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de markt voor cosmetische chirurgie een robuuste groei door, die wordt gestimuleerd door de vooruitgang in medische technologie, veranderende schoonheidsnormen, een vergrijzende bevolking, meer bewustzijn en toegankelijkheid, psychologische voordelen en de invloed van beroemdheden.

Op basis van het rapport van SNS Insider werd de markt voor cosmetische chirurgie in 2022 gewaardeerd op 69,72 miljard USD en zal deze naar verwachting in 2030 ongeveer 147,29 miljard USD bedragen, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van ongeveer 9,8% in de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Cosmetische chirurgie, ook bekend als esthetische chirurgie of plastische chirurgie, is een medische discipline die zich richt op het verbeteren van iemands uiterlijk. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met ijdelheid, dient het een vitaal doel bij het herstellen, veranderen of verjongen van iemands fysieke kenmerken. Dit gebied van de geneeskunde omvat een breed scala aan procedures, waaronder borstvergroting, neuscorrectie, liposuctie, facelifts en nog veel meer.

Vraag hier een proefexemplaar aan: https://www.snsinsider.com/sample-request/2944

De belangrijkste spelers in het rapport zijn als volgt:

AbbVie, AviClear, Cynosure, Evolus Inc, RevanceGalderma, Lumenis, Solta Medical, Syneron Candela, Alma Laser, Johnson & Johnson en anderen.

Marktanalyse

De markt voor cosmetische chirurgie maakt een aanzienlijke groei door onder invloed van verschillende sleutelfactoren. Met de opkomst van sociale media en digitale platforms is er een groeiend bewustzijn van het belang van uiterlijk in de huidige maatschappij. Beroemdheden en beïnvloeders bepalen vaak de schoonheidsstandaard, waardoor meer mensen op zoek gaan naar cosmetische verbeteringen. Constante innovatie in medische technologie heeft geleid tot veiligere en effectievere chirurgische technieken en niet-invasieve procedures. Patiënten zijn eerder bereid om cosmetische chirurgie te ondergaan als ze vertrouwen hebben in de resultaten en het herstel. Medisch toerisme is in opkomst nu patiënten op zoek zijn naar betaalbare, hoogwaardige cosmetische chirurgie in verschillende landen, wat bijdraagt aan de groei van de markt. Economische groei en besteedbaar inkomen spelen een rol bij het stimuleren van de markt. Mensen zijn eerder bereid om in hun uiterlijk te investeren als ze de middelen hebben om dat te doen.

De segmentatie van de markt voor cosmetische chirurgie is als volgt:

Naar type ingreep

  • Invasief
    • Borstvergroting
    • Liposuctie
    • Neuscorrectie
    • Ooglidcorrectie
    • Buikcorrectie
    • Overige
  • Niet-invasieve
    • Botox injecties
    • Weefselvullers
    • Chemische Peeling
    • Laser ontharing
    • Microdermabrasie
    • Overige

Naar geslacht

  • Mannelijk
  • Vrouwelijk

Op leeftijdsgroep

  • 13-29
  • 30-54
  • 55 en ouder

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/2944

Impact van Recessie

De markt voor cosmetische chirurgie is niet immuun voor economische recessies. Tijdens een recessie kunnen zowel negatieve als positieve gevolgen worden waargenomen. Met de economische onzekerheid verminderen veel mensen hun discretionaire uitgaven, waaronder cosmetische chirurgie. Dit kan leiden tot een daling van het aantal uitgevoerde ingrepen. Als de vraag tijdens een recessie afneemt, bieden sommige klinieken kortingen en promoties aan om meer patiënten aan te trekken, waardoor cosmetische chirurgie betaalbaarder wordt voor degenen die toch een ingreep willen ondergaan.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne kan zowel negatieve als positieve effecten hebben op de markt voor cosmetische chirurgie. Politieke instabiliteit en conflicten kunnen leiden tot economische onzekerheid, waardoor het besteedbare inkomen van mensen daalt. Dit kan ertoe leiden dat minder mensen kiezen voor cosmetische chirurgie. Afhankelijk van de geografische locatie van het conflict kan het patiënten ertoe aanzetten cosmetische chirurgie te zoeken in regio’s die als veiliger worden beschouwd, wat leidt tot een groei van het medisch toerisme in bepaalde gebieden. In de nasleep van een oorlog kan er een grotere vraag zijn naar reconstructieve chirurgie om verwondingen en trauma’s te behandelen, wat een positieve invloed heeft op de markt.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika heeft een gevestigde markt voor cosmetische chirurgie, gedreven door een hoog niveau van besteedbaar inkomen, culturele acceptatie van esthetische verbeteringen en een geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur. Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een robuuste markt door soortgelijke factoren als Noord-Amerika, samen met een groeiende vergrijzende bevolking. De regio Azië-Pacific, met name landen als Zuid-Korea, China en India, kent een snelle groei van de markt. Factoren zijn onder andere een sterke schoonheidscultuur, toenemend medisch toerisme en technologische vooruitgang.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor cosmetische chirurgie

Niet-invasieve procedures, zoals botoxinjecties, huidvullers en laserbehandelingen, winnen aan populariteit vanwege hun minimale downtime en lagere risico’s in vergelijking met chirurgische opties. De trend naar niet-invasieve behandelingen wordt gedreven door de wens naar snelle, natuurlijk ogende resultaten met minder complicaties.

Vrouwen blijven de markt domineren en kiezen voor ingrepen als borstvergroting, liposuctie en facelifts. De factoren die bijdragen aan deze dominantie zijn onder andere maatschappelijke schoonheidsnormen, carrièreaspiraties en de wens om er jong uit te blijven zien.

Recente ontwikkelingen in de markt van cosmetische chirurgie

MedShift heeft zijn geavanceerde Software as a Service (SaaS)-platform onthuld dat speciaal is toegesneden op medisch-esthetische bedrijven. Deze alles-in-één oplossing is ontworpen om verschillende aspecten van het runnen van een succesvol medisch esthetisch bedrijf te stroomlijnen, van afsprakenplanning tot voorraadbeheer.

VSS Capital Partners heeft het nieuws gehaald met zijn recente investering in Olympus Cosmetic Group. Deze strategische stap zal een aanzienlijke impact hebben op de medisch-esthetische industrie, aangezien VSS Capital Partners zijn expertise en financiële steun inbrengt om de groei en innovatie van Olympus Cosmetic Group te bevorderen.

Koop het marktrapport Cosmetische chirurgie: https://www.snsinsider.com/checkout/2944

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 De dynamiek van de markt voor cosmetische chirurgie

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Marktsegmentatie Cosmetische Chirurgie, Naar Procedure Type

Hoofdstuk 9 Marktsegmentatie Cosmetische Chirurgie, Naar Geslacht

Hoofdstuk 10 Marktsegmentatie Cosmetische Chirurgie, Naar Leeftijdsgroep

Hoofdstuk 11 Regionale analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor robotchirurgische procedures

Markt voor angioplastieballonnen

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  cosmetic surgery market,cosmetic surgery market size,cosmetic surgery market outlook,global cosmetic surgery market,global cosmetic surgery market report,cosmetic surgery market trends,cosmetic surgery market share,cosmetic surgery market value,cosmetic surgery market in usa