header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor wondverzorging zal tegen 2030 meer dan USD 32,89 miljard bedragen als gevolg van de toename van diabetes en obesitas in combinatie met een gunstig vergoedingsbeleid

Nov 2, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de wondverzorgingsmarkt een transformatieve fase door, gedreven door technologische vooruitgang, demografische verschuivingen en toegenomen bewustzijn.

De wondverzorgingsmarkt, die in 2022 werd gewaardeerd op 22,43 miljard USD, zal naar verwachting in 2030 zijn gegroeid tot 32,89 miljard USD met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,9% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, aldus het rapport van SNS Insider.

Reikwijdte van het marktrapport

Wondverzorging is een cruciaal aspect van de gezondheidszorg dat de behandeling en het beheer van verwondingen, snijwonden, schaafwonden en andere soorten wonden omvat. Het is essentieel voor het bevorderen van een snellere genezing, het voorkomen van infecties en het minimaliseren van complicaties. De juiste wondverzorgingstechnieken bevorderen de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam, waardoor wonden sneller en effectiever genezen. Door de verschillende soorten wonden te begrijpen en effectieve wondverzorgingstechnieken toe te passen, kunnen mensen aanzienlijk bijdragen aan hun algehele welzijn.

Vraag hier een proefexemplaar aan: https://www.snsinsider.com/sample-request/1087

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

3M Company, Smith & Nephew PLC, Mölnlycke Health Care AB, Acelity, ConvaTec Group PLC, Johnson & Johnson, Baxter, Coloplast Corp., Medtronic, 3M, Integra LifeSciences en andere spelers.

Marktanalyse

Het wereldwijde demografische landschap ondergaat een significante verschuiving met een snel vergrijzende bevolking. Ouderen zijn vatbaarder voor chronische wonden, waardoor wondzorg een cruciaal aspect van hun zorgbehoeften wordt. Naarmate het aantal ouderen toeneemt, stijgt ook de vraag naar wondverzorgingsproducten en -diensten, waardoor de groei van de markt voor wondverzorging wordt gestimuleerd. Diabetes en obesitas zijn wereldwijd twee veelvoorkomende gezondheidsproblemen. Beide aandoeningen leiden vaak tot complicaties zoals diabetische zweren en decubitus. Voor de behandeling van deze aandoeningen zijn geavanceerde wondzorgoplossingen nodig. Bijgevolg dragen de toenemende gevallen van diabetes en obesitas aanzienlijk bij aan de groei van de markt. Overheidsinitiatieven en een gunstig terugbetalingsbeleid spelen een centrale rol in de groei van de markt. Steun voor terugbetaling moedigt patiënten aan om te kiezen voor geavanceerde wondzorgtherapieën, waardoor de vraag op de markt wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door voortdurende inspanningen van regelgevende instanties om de vergoedingsprocessen te stroomlijnen.

De marktsegmentatie voor wondverzorging is als volgt:

Naar product

  • Geavanceerde wondverzorgingsproducten
  • Chirurgische wondverzorgingsproducten
  • Traditionele wondverzorgingsproducten

Per Wondtype

  • Chirurgische & Traumatische wonden
  • Diabetische voetzweren
  • Drukzweren
  • Veneuze beenzweren
  • Brandwonden
  • Overige

Per eindgebruik

  • Ziekenhuizen & Klinieken
  • Langdurige patiëntenzorg
  • Thuiszorg
  • Overige

Naar distributiekanaal

  • Institutionele verkoop
  • Detailhandel

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1087

Impact van Recessie

De recessie heeft geleid tot een toename van stressgerelateerde aandoeningen en chronische ziekten als gevolg van financiële zorgen. Dit heeft op zijn beurt de behoefte aan wondverzorgingsbehandelingen vergroot, met name onder patiënten met diabetes en hart- en vaatziekten. Ondanks de economische uitdagingen blijft de wondverzorgingsmarkt innoveren. Technologische vooruitgang, zoals telegeneeskunde, slimme verbanden en digitale wondbewakingssystemen, worden prominente trends. Deze innovaties verbeteren niet alleen de resultaten voor de patiënt, maar dragen ook bij aan het terugdringen van de totale kosten voor de gezondheidszorg.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Om de risico’s van internationale verstoringen van de toeleveringsketen te beperken, verschuiven veel fabrikanten van wondverzorgingsproducten hun aandacht naar lokale productie. Deze trend zorgt niet alleen voor een stabiele aanvoer van producten, maar bevordert ook de groei van regionale markten. Gelokaliseerde productiefaciliteiten stellen bedrijven in staat om snel te reageren op vragen uit de markt en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan zorginstellingen. In het licht van de tegenspoed heeft de wondverzorgingsmarkt een toename van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gezien. Bedrijven investeren in innovatieve technologieën, zoals geavanceerde wondverbanden en slimme verbanden, om de resultaten voor de patiënt te verbeteren en de totale kosten voor de gezondheidszorg te verlagen. Deze drang naar innovatie ondanks de uitdagingen benadrukt de veerkracht en het aanpassingsvermogen van de sector.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika loopt voorop in wondzorginnovaties. De markt in de regio wordt aangedreven door geavanceerde technologieën, strategische samenwerkingen en een robuuste infrastructuur in de gezondheidszorg. Met een focus op onderzoek en ontwikkeling introduceren Noord-Amerikaanse bedrijven voortdurend geavanceerde wondverzorgingsproducten, wat de groei van de markt stimuleert. In Europa wordt de wondverzorgingsmarkt gekenmerkt door een sterke nadruk op duurzaamheid en kostenefficiëntie. Europese landen geven de voorkeur aan milieuvriendelijke wondverzorgingsproducten, waardoor een groene benadering van de gezondheidszorg wordt gestimuleerd. De regio Azië-Pacific heeft een opmerkelijk groeipotentieel in de markt. Snelle verstedelijking, verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur en stijgende besteedbare inkomens stimuleren de vraag naar wondverzorgingsproducten.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Wondverzorging

Het segment van chirurgische wondverzorgingsproducten staat bekend als een baken van innovatie en vooruitgang. Met de vooruitgang in technologie en een groeiende nadruk op patiëntresultaten is dit segment klaar om de markt in de nabije toekomst te domineren. Voortdurende innovatie, gekoppeld aan strenge kwaliteitscontrolemaatregelen, heeft vertrouwen gewekt bij zorgverleners, waardoor ze de voorkeur geven aan producten uit dit segment.

Het segment ziekenhuizen & klinieken speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het landschap van wondverzorging. Omdat er steeds meer patiënten in zorginstellingen worden opgenomen, is de vraag naar wondverzorgingsdiensten van hoge kwaliteit nog nooit zo groot geweest. Dit segment is klaar om de markt te domineren vanwege zijn strategische benadering en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke patiëntenzorg.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor wondverzorging

Coloplast, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in medische hulpmiddelen, heeft onlangs de overname aangekondigd van Kerecis, een baanbrekend biotechnologiebedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve producten op basis van vissenhuid. Door de integratie van de geavanceerde technologieën van Kerecis wil Coloplast de uitdagingen aanpakken waarmee professionals in de gezondheidszorg en patiënten op het gebied van wondverzorging worden geconfronteerd.

The Wound Company, een pionier op het gebied van on-demand wond- en stomazorg met hoofdkantoor in Minneapolis, MN, heeft onlangs een aanzienlijke $ 4,25 miljoen aan zaaikapitaal binnengehaald. Deze kapitaalinjectie is bedoeld voor het opschalen van hun activiteiten, het uitbreiden van hun dienstenaanbod en het verbeteren van hun technologische infrastructuur.

Koop het marktrapport voor wondverzorging: https://www.snsinsider.com/checkout/1087

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek Wondverzorging

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Marktsegmentatie wondzorg, per product

Hoofdstuk 9 Wondzorg marktsegmentatie, naar type wond

Hoofdstuk 10 Wondzorg marktsegmentatie, naar eindgebruik

Hoofdstuk 11 Marktsegmentatie wondzorg, naar distributiekanaal

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Ander Rapport

E-Pharmacie Markt

3D-echografie markt

Over ons:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  wound care market,advanced wound care market,wound care market size,global wound care market,wound care market leaders,wound care market share,wound care market analysis,wound care market outlook,wound care market reports,wound care market growth