header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Asset Integrity Management-markt zal tegen 2030 USD 31,06 miljard waard zijn door toenemende naleving van regelgeving en focus op operationele efficiëntie

Nov 3, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de Asset Integrity Management-markt:

Op basis van het onderzoek van SNS Insider bevindt de Asset Integrity Management-markt zich in een groeitraject, gedreven door factoren zoals toenemende naleving van regelgeving, verouderende infrastructuur, technologische vooruitgang, veiligheidsbewustzijn, kostenverlaging en de wereldwijde uitbreiding van industrieën.

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor asset integrity management in 2022 geschat op 21,35 miljard dollar en zal deze tegen 2030 naar verwachting zijn gegroeid tot 31,06 miljard dollar, met een jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,8% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een voorbeeldrapport van Asset Integrity Management Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2770

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– SGS
– Rosen Zwitserland
– Bureau Veritas
– TWI
– Intertek Groep
– TechnipFMC
– Aker Oplossingen
– LifeTech
– EM & I
– Metegrity
– TÜV SÜD
– Overige

Marktrapport reikwijdte

Asset Integrity Management (AIM) is een cruciale discipline in verschillende industrieën, waaronder olie en gas, energie, productie en infrastructuur. Het omvat een reeks systematische en gecoördineerde activiteiten die de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties op lange termijn garanderen van kritieke activa zoals pijpleidingen, offshore platforms, raffinaderijen en meer. AIM is ontworpen om risico’s te beperken, storingen te voorkomen en de levensduur van deze bedrijfsmiddelen te verlengen, wat uiteindelijk leidt tot verbeterde operationele efficiëntie en minder stilstand.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Naar type service:

– Niet-destructief onderzoek (NDT)
– Risicogebaseerde inspectie (RBI)
– Corrosiebeheer
– Integriteitsbeheer pijpleidingen
– Gevarenidentificatie (HAZID) studie
– Beheer van structurele integriteit
– Onderzoek naar betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudbaarheid (RAM)
– Overige

Naar bedrijfstak:

– Olie & gas
– Stroom
– Mijnbouw
– Ruimtevaart
– Andere

Marktanalyse

De markt voor asset integrity management bevindt zich op een continu groeitraject, gedreven door verschillende sleutelfactoren. Eerst en vooral hebben strenge overheidsvoorschriften en industrienormen die de veiligheid en betrouwbaarheid van kritieke infrastructuur voorschrijven, de vraag naar AIM-diensten gestimuleerd. Met een toenemende focus op milieuduurzaamheid en veiligheid van werknemers erkennen industrieën de noodzaak van proactief onderhoud van activa. Ten tweede is de verouderende infrastructuur in veel ontwikkelde landen een belangrijke drijfveer. Naarmate activa het einde van hun oorspronkelijke ontwerplevensduur bereiken, wordt AIM essentieel om hun operationele levensvatbaarheid te verlengen en zo dure vervangingen te voorkomen. Ten derde heeft technologische vooruitgang een centrale rol gespeeld in de groei van AIM. Innovaties zoals geavanceerde sensoren, gegevensanalyse en voorspellende onderhoudsoplossingen stellen organisaties in staat om activa in real-time te monitoren, potentiële problemen op te sporen en corrigerende maatregelen te nemen voordat er storingen optreden.

Impact van recessie

Recessies, of ze nu positief of negatief zijn, hebben een aanzienlijke impact op de markt voor asset integrity management. Tijdens economische recessies worden organisaties vaak geconfronteerd met budgettaire beperkingen, wat leidt tot een vermindering van kapitaaluitgaven, waaronder AIM-gerelateerde investeringen. Dit negatieve effect kan leiden tot uitgesteld onderhoud en een grotere kans op defecten aan bedrijfsmiddelen. Aan de positieve kant kunnen recessies organisaties er ook toe aanzetten om hun activiteiten te optimaliseren en prioriteit te geven aan activabeheer. Kostenbesparende maatregelen kunnen bedrijven motiveren om effectievere AIM-strategieën te implementeren om risico’s en operationele verstoringen te minimaliseren, wat op zijn beurt kan bijdragen aan kostenbesparingen op de lange termijn.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Geopolitieke gebeurtenissen, zoals de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, kunnen zowel negatieve als positieve gevolgen hebben voor de markt van asset integrity management. De negatieve gevolgen kunnen onder meer verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen zijn, wat kan leiden tot vertragingen in de aanvoer van kritieke reserveonderdelen en onderhoudsmaterialen. Bovendien kan geopolitieke instabiliteit zorgen baren over de veiligheid van bedrijfsmiddelen in getroffen regio’s. Aan de positieve kant kunnen dergelijke gebeurtenissen organisaties ertoe aanzetten om hun toeleveringsketens te diversifiëren, te investeren in technologieën voor het monitoren van bedrijfsmiddelen en hun risicobeheerstrategieën te versterken. Deze acties zijn bedoeld om potentiële bedreigingen te beperken en een blijvende veilige en betrouwbare werking van hun bedrijfsmiddelen te garanderen.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2770

Belangrijke regionale ontwikkeling

De regionale dynamiek van de markt voor asset integrity management wordt beïnvloed door factoren zoals de concentratie van de industrie, economische groei, regelgevingskaders en de ontwikkeling van de infrastructuur. Regio’s met een hoge concentratie olie- en gasinstallaties, zoals het Midden-Oosten, kennen bijvoorbeeld een aanzienlijke vraag naar AIM-diensten. Omgekeerd wordt de markt in zich snel ontwikkelende economieën zoals Azië gevoed door de bouw van nieuwe infrastructuur en de noodzaak om bestaande activa te onderhouden.

Belangrijkste resultaten van de Asset Integrity Management Market Study

– Het segment voor niet-destructief onderzoek (NDT) heeft zich ontpopt als een dominante kracht. NDT-technieken zijn een integraal onderdeel van het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van kritieke bedrijfsmiddelen in sectoren als de lucht- en ruimtevaart, productie en bouw. NDT helpt bij het opsporen van gebreken en defecten in activa zonder schade te veroorzaken, waardoor het risico op catastrofale storingen wordt verkleind.
– Op de markt heeft het segment Oil & Gas consequent een prominente positie ingenomen. Deze industrie, die wordt gekenmerkt door haar complexe en kritieke infrastructuur, vereist nauwgezette aandacht voor de integriteit van assets, omdat de gevolgen van een storing catastrofaal kunnen zijn.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Asset Integrity Management-markt

– Cenosco, een prominente speler op het gebied van asset integrity softwareoplossingen, heeft een belangrijke stap gezet door deel te nemen aan het OpenAI Energy Initiative. Dit partnerschap markeert een belangrijke ontwikkeling in de energiesector, omdat het geavanceerde technologie en expertise samenbrengt om asset management praktijken te verbeteren.
– Neptune Energy heeft zijn gasproductieplatform Cygnus proactief beveiligd. Het bedrijf heeft substantiële contracten toegekend, met een gezamenlijke waarde van ongeveer USD 6,5 miljoen, voor integriteitsbeheer en fabricageonderhoud. Deze cruciale contracten zijn toevertrouwd aan Oceaneering en Stork, twee gerenommeerde namen in de energie-industrie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de Asset Integrity Management-markt, per servicetype
9. Asset Integrity Management-marktsegmentatie, per bedrijfstak
10. Regionale analyse
11. Bedrijfsprofiel
12. Concurrentielandschap
13. Gebruikersgevallen en best practices
14. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop Volledige PDF van Asset Integrity Management Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2770

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Asset Integrity Management Market,Asset Integrity Management Market Size,Asset Integrity Management Market Share,Asset Integrity Management Market Growth,Asset Integrity Management Market Trends,Asset Integrity Management Market Analysis,Asset Integrity Management Market Forecast