header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor insuline voor menselijk gebruik zal tegen 2030 meer dan USD 20,99 miljard bedragen als gevolg van de toenemende prevalentie van diabetes en de snelle ontwikkeling van de gezondheidszorginfrastructuur

Nov 3, 2023 8:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de groei van de markt voor menselijke insuline ondersteund door een combinatie van factoren, waaronder de toenemende prevalentie van diabetes, de vergrijzende bevolking, voortdurende productinnovaties, toenemend bewustzijn, opkomende markten en ondersteunend overheidsbeleid.

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor menselijke insuline in 2022 gewaardeerd op 18,93 miljard USD en zal deze in 2030 naar verwachting 20,99 miljard USD bedragen, met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 1,3% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Menselijke insuline is een vitaal hormoon dat van nature door het menselijk lichaam wordt geproduceerd, voornamelijk in de alvleesklier. Dit essentiële hormoon speelt een fundamentele rol bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en zorgt ervoor dat de lichaamscellen de nodige energie en voedingsstoffen krijgen. In de context van de farmaceutische industrie verwijst menselijke insuline naar synthetische insuline die biologisch identiek is aan de insuline die door het menselijk lichaam wordt geproduceerd. Het is cruciaal voor mensen met diabetes, vooral voor mensen met diabetes type 1, die zelf niet voldoende insuline kunnen produceren.

Vraag hier een proefexemplaar aan: https://www.snsinsider.com/sample-request/2854

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Novo Nordisk, Companion Medical Inc., Valeritas Inc., Insulet Corporation, Cellenovo, Emperra Gmbh E-Health Technologies, F Hoffmann-La Roche, Ypsomed., Tandem Diabetes Care, Medtronic Inc.

Marktanalyse

Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen hebben geleid tot de introductie van geavanceerde insulinetoedieningssystemen en -formules, waardoor het gemak voor de patiënt en de therapietrouw zijn verbeterd. De vergrijzende bevolking is vatbaarder voor diabetes en deze demografische verschuiving draagt bij aan de groei van de markt. De oudere bevolking heeft een duurzame en geavanceerde diabetesbehandeling nodig, inclusief insulinetherapie. De uitbreiding van de infrastructuur voor gezondheidszorg, met name in ontwikkelingsregio’s, heeft de toegang tot insuline en diabeteszorg verbeterd, wat de groei van de markt verder stimuleert. Meer bewustzijn over diabetes en het belang van tijdige insulinebehandeling heeft meer mensen aangemoedigd om een diagnose en behandeling te zoeken, wat de groei van de markt stimuleert. Overheidsinitiatieven om diabetes te bestrijden, de kosten van insuline te subsidiëren en diabetesbewustzijn te bevorderen, spelen een belangrijke rol in de groei van de markt voor menselijke insuline.

De menselijke insuline marktsegmentatie is als volgt:

Naar type:

  • Traditionele menselijke insuline
  • Analoge insuline

Per Diabetes Type:

  • Type 1
  • Type 2

Op distributiekanaal:

  • Ziekenhuisapotheek
  • Online apotheek
  • Detailhandel

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/2854

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt voor menselijke insuline is veelzijdig. Aan de ene kant kan een recessie negatieve gevolgen hebben, zoals lagere uitgaven voor gezondheidszorg, mogelijk verlies van verzekeringsdekking voor sommige patiënten en algehele economische onzekerheid, wat mensen ervan kan weerhouden om in hun gezondheidszorg te investeren. Dit kan leiden tot uitgestelde of verminderde aankopen van insuline en aanverwante producten, wat een negatief effect heeft op de markt. Positief is dat er tijdens economische recessies meer aandacht kan zijn voor kosteneffectieve oplossingen in de gezondheidszorg. Dit kan de ontwikkeling en toepassing van meer betaalbare insulineformuleringen en toedieningsapparaten stimuleren, waardoor diabetesbeheer toegankelijker wordt voor een bredere populatie.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne kan zowel negatieve als positieve effecten hebben op de markt voor menselijke insuline. Negatieve gevolgen zijn onder andere mogelijke verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, vooral als belangrijke insulinefabrikanten of -leveranciers zich in het conflictgebied of de omgeving ervan bevinden. Dit kan leiden tot tekorten en prijsstijgingen, met negatieve gevolgen voor patiënten. Positief is dat deze situatie de inspanningen kan versnellen om de productiebronnen en toeleveringsketens van insuline te diversifiëren, waardoor de markt beter bestand wordt tegen geopolitieke instabiliteit. Bovendien kan dit onderzoek en ontwikkeling van alternatieve bronnen en productietechnologieën voor insuline stimuleren.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is altijd een van de toonaangevende markten geweest voor humane insulineproducten. De sterke marktaanwezigheid van de regio kan worden toegeschreven aan de hoge prevalentie van diabetes, de goed gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg en het toenemende bewustzijn van diabetesbeheer. Europa is een andere prominente regio in de wereldwijde markt voor menselijke insuline. Factoren zoals een groeiende geriatrische bevolking en meer aandacht voor diabetesbeheer hebben geleid tot een gestage vraag naar insulineproducten voor menselijk gebruik. De regio Azië-Pacific is getuige van een opmerkelijke groei in de markt als gevolg van verschillende factoren. De stijgende incidentie van diabetes, veranderende leefpatronen en de verbeterende infrastructuur in de gezondheidszorg hebben de vraag naar insulineproducten met humaan bloed in landen als China, India en Japan gestimuleerd.

Belangrijkste resultaten van de studie naar de menselijke insuline markt

Het type 1-diabetessegment zal de markt domineren. De prevalentie van type 1 diabetes neemt wereldwijd toe. Deze auto-immuunziekte vereist levenslange insulinetherapie en de groeiende patiëntenpopulatie stimuleert de vraag naar insulineproducten. De dominantie van dit segment is een directe weerspiegeling van deze stijgende trend in Type 1-diabetesgevallen.

De markt is getuige van een significante transformatie, waarbij het segment ziekenhuisapotheek klaar is om te domineren. De prominente positie van dit segment kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de vooruitgang in insulinetoedieningsmethoden, de toenemende populatie diabetespatiënten en de cruciale rol van ziekenhuisapotheken in het bieden van gespecialiseerde zorg.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de menselijke insuline markt

Om ervoor te zorgen dat patiënten in Bangladesh toegang hebben tot betaalbare insuline van hoge kwaliteit, hebben Lilly en de International Aid for Better Living (IABL) de handen ineengeslagen in een samenwerkingsverband. Dit partnerschap is bedoeld om te voorzien in de dringende behoefte aan insuline onder de diabetische bevolking in Bangladesh, een land waar diabetes een groeiend probleem is.

Novo Nordisk, gevestigd in Denemarken, en het Zuid-Afrikaanse Aspen hebben een belangrijke overeenkomst getekend voor de productie van insuline ten behoeve van Afrikaanse patiënten. Deze ontwikkeling is een cruciale stap in de aanpak van de problemen met de toegang tot insuline waar veel Afrikaanse landen mee te maken hebben.

Koop het Human Insulin Market rapport: https://www.snsinsider.com/checkout/2854

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Menselijke insuline marktdynamica

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketen Analyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Menselijke insuline marktsegmentatie, naar type

Hoofdstuk 9 Menselijke insuline marktsegmentatie, per type diabetes

Hoofdstuk 10 Menselijke insuline marktsegmentatie, per distributiekanaal

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Andere rapporten

Zwangerschapskussen markt

Hoge prestatie vloeistofchromatografie markt

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Human Insulin Market,Human Insulin Market Size,Human Insulin Market Share,Human Insulin Market Trends,Human Insulin Market Growth,Human Insulin Market Analysis