header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Warehouse Management Systemen zal in 2030 meer dan USD 11,51 miljard bedragen als gevolg van de toenemende behoefte aan voorraadoptimalisatie en wereldwijde uitbreiding van de toeleveringsketen

Nov 3, 2023 9:00 AM ET

Warehouse Management System Markt Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor Warehouse Management Systemen in 2022 gewaardeerd op 3,36 miljard USD en zal deze naar verwachting 11,51 miljard USD bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,6% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Een Warehouse Management Systeem (WMS) is een cruciale component in modern supply chain management. Het is een softwareoplossing die ontworpen is om de activiteiten van een magazijn of distributiecentrum te optimaliseren en te stroomlijnen. WMS-software biedt een scala aan functionaliteiten, waaronder voorraadbeheer, orderverwerking, tracering en rapportage. Het speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de efficiëntie en nauwkeurigheid van magazijnactiviteiten, het verlagen van arbeidskosten en het verbeteren van de klanttevredenheid. Met behulp van WMS kunnen bedrijven hun inventaris in real-time controleren en beheren, productbewegingen bijhouden en verschillende magazijntaken automatiseren.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van Warehouse Management System Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1882

De belangrijkste spelers in het Warehouse Management System-marktrapport zijn:

Manhattan Associates Inc
HighJump
SAP
Made4net
Softeon
Tecsys
Blue Yonder Group Inc
Oracle Corporation
EPICOR
Infor
PSI Logistics
Synergy Ltd.

Marktanalyse

De markt voor magazijnbeheersystemen maakt een robuuste groei door onder invloed van verschillende sleutelfactoren. Een van de belangrijkste drijfveren is de toenemende adoptie van e-commerce en omnichannel retailing. Omdat consumenten steeds meer verwachten van snelle en nauwkeurige leveringen, investeren bedrijven in WMS om hun magazijnactiviteiten te optimaliseren. Daarnaast hebben de globalisering van toeleveringsketens en de behoefte aan efficiënt grensoverschrijdend logistiek beheer bedrijven ertoe aangezet om geavanceerde WMS-oplossingen te implementeren. De integratie van geavanceerde technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) en Internet of Things (IoT) in WMS heeft de operationele efficiëntie en besluitvorming verder verbeterd. De vraag naar cloud-gebaseerde WMS neemt ook toe vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid. Bovendien dwingen regelgeving en compliance-eisen in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie, bedrijven om WMS te gebruiken om kwaliteitscontrole en traceerbaarheid te garanderen. Deze groeifactoren zullen de markt de komende jaren stimuleren.

De marktsegmentatie van Warehouse Management Systemen is als volgt:

NAAR COMPONENT
Software
Diensten

NAAR TOEPASSING
Cloud
Op locatie

NAAR FUNCTIE
Analytics & Optimalisatie
Arbeidsmanagementsysteem
Facturering & Werfbeheer
Adviesdiensten
Systeemintegratie & Onderhoud

PER BEDRIJFSTAK
Logistiek derden
Levensmiddelen & Dranken
Detailhandel
Chemie
Metalen & Machines
Auto-industrie
Gezondheidszorg
E-commerce
Elektronica & Elektronica
Overige

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1882

Impact van Recessie

De impact van een aanhoudende recessie op de markt voor magazijnbeheersystemen kan een mix zijn van zowel negatieve als positieve effecten. Tijdens economische recessies zoeken bedrijven vaak naar manieren om kosten te besparen en hun activiteiten te optimaliseren. Dit biedt kansen voor de WMS-markt, omdat bedrijven oplossingen zoeken om de efficiëntie van magazijnen te verbeteren, operationele kosten te verlagen en voorraadbeheer te verbeteren. De keerzijde is echter dat budgetbeperkingen kunnen leiden tot uitgestelde of verkleinde WMS-implementatieprojecten. Bedrijven geven misschien voorrang aan essentiële operaties boven investeringen in nieuwe technologie.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft voor een zekere mate van onzekerheid op de wereldmarkten gezorgd en de impact ervan op de markt voor magazijnbeheersystemen is veelzijdig. Geopolitieke gebeurtenissen kunnen toeleveringsketens verstoren en het verkeer van goederen beïnvloeden, wat kan leiden tot een grotere vraag naar WMS-oplossingen om de goederenstroom te optimaliseren en te beveiligen. De instabiliteit en mogelijke sancties kunnen echter ook risicofactoren introduceren, waardoor sommige bedrijven worden ontmoedigd om in nieuwe technologie te investeren.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

De regionale dynamiek van de markt voor Warehouse Management Systemen varieert aanzienlijk op basis van het economische landschap, de samenstelling van de industrie en de technologische toepassing binnen elke regio. In Noord-Amerika, een volwassen markt met een sterke focus op e-commerce en logistiek, is de toepassing van geavanceerde WMS-oplossingen wijdverspreid. In de regio Azië-Pacific, gedreven door de snelle groei van e-commerce in landen als China en India, groeit de vraag naar WMS aanzienlijk. In Europa wordt de markt gekenmerkt door een sterke nadruk op naleving en kwaliteitscontrole, vooral in sectoren zoals de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zijn opkomende markten met een groeiend potentieel omdat bedrijven daar het belang inzien van efficiënt magazijnbeheer voor het optimaliseren van hun toeleveringsketens.

Belangrijkste resultaten van de Warehouse Management System Market Study

– In de afgelopen jaren heeft er een significante verschuiving plaatsgevonden in het landschap van warehouse management systemen (WMS), waarbij het cloudsegment als dominante kracht in de markt naar voren is gekomen. Cloud-gebaseerde WMS biedt ongeëvenaarde schaalbaarheid en flexibiliteit. Bedrijven kunnen hun behoeften op het gebied van opslag en voorraadbeheer eenvoudig aanpassen zonder dat er uitgebreide infrastructurele aanpassingen nodig zijn.

– Het segment Third-Party Logistics (3PL) heeft een opmerkelijke stijging doorgemaakt in dominantie binnen de markt. Deze trend weerspiegelt de veranderende dynamiek van supply chain management en de groeiende afhankelijkheid van 3PL-providers. Naarmate meer bedrijven hun logistieke functies uitbesteden aan 3PL-leveranciers, is de vraag naar gespecialiseerde WMS-oplossingen die zijn afgestemd op hun behoeften toegenomen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor Warehouse Management Systemen

– Honeywell, een wereldleider in industriële technologie, heeft een baanbrekende softwareoplossing onthuld die ontworpen is om magazijnactiviteiten te verbeteren en te stroomlijnen. De nieuwe software van Honeywell is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop magazijnen werken en biedt een efficiënte en intelligente oplossing voor het beheren en optimaliseren van verschillende aspecten van het magazijn.

– Softeon, een prominente speler in de logistieke en supply chain software-industrie, heeft aangekondigd GetUsROI, een bedrijf voor magazijntechnologie en -implementatie, over te nemen. Deze strategische stap zal naar verwachting Softeons positie in de markt verder versterken en verbeterde mogelijkheden bieden voor het optimaliseren van magazijnoperaties.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor Warehouse Management Systemen, per component
9. Magazijnbeheersysteem marktsegmentatie, per toepassing
10. Magazijnbeheersysteem marktsegmentatie, per functie
11. Magazijnbeheersysteem marktsegmentatie, per industrie
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/1882

Over ons:
SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevens en analyses. Het vertrouwen van onze klanten en zakelijke partners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Warehouse Management System Market,Warehouse Management System Market Size,Warehouse Management System Market Share,Warehouse Management System Market Growth,Warehouse Management System Market Trends,Warehouse Management System Market Analysis,Warehouse Management System Industry