header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Technologie Markt zal groeien met een CAGR van 16,30% tegen 2032 | MRFR Rapport

Nov 9, 2023 3:00 PM ET

3D Technologie Markt: Een uitgebreid overzicht

De omvang van de 3D-technologiemarkt werd in 2022 geschat op 195,6 miljard dollar. De markt voor 3D-technologie zal naar verwachting groeien van USD 227,4 miljard in 2023 tot USD 761,35 miljard in 2032, met een CAGR van 16,30% tijdens de prognoseperiode. periode (2023-2032). De groeiende vraag naar 3D-gebaseerde producten in verschillende toepassingsgebieden, waaronder gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, entertainment en auto’s, overheid en defensie, entertainment en industrie, is een belangrijke drijfveer voor de groei van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2649

De belangrijkste bedrijven in de 3D-technologiemarkt zijn

  • WASP 3D (Italië)
  • 3D Systems, Inc. (V.S.)
  • HP Development Company, L.P. (V.S.)
  • 3D Hubs (Nederland)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Voxel8, Inc (V.S)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Faro Technologies, Inc. (V.S.)
  • ExOne (VS)
  • Hexagon AB (Zweden)

Digitale technologie zorgt in veel landen over de hele wereld voor een ernstige verstoring van de huidige industriële praktijken. Een van de meest veelbelovende gebruikers van technologie is de Verenigde Staten. Soortgelijke inspanningen worden gedaan in China om zijn leidende positie in de productie-industrie te behouden. Chinese bedrijven investeren vaak in de ontwikkeling en het onderzoek van deze technologie omdat ze het zien als een risico en een kans voor de industrialisatie van China.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De mogelijkheden van 3D-printen op basis van metaal zouden ook de productie van zeldzame, verouderde reserveonderdelen voor verschillende toepassingen mogelijk maken. Reparatiebedrijven bedienen een grote verscheidenheid aan klanten en online retailers kunnen speciale onderdelen printen om meer producten aan te bieden met een just-in-time voorraadstrategie. De auto-industrie maakt snel gebruik van 3D-printen om prototypes te maken van nieuwe automodellen. Het wordt ook gebruikt in de vliegtuigindustrie om onderdelen en reserveonderdelen te maken. Daarnaast gebruikt de gezondheidszorg een breed scala aan 3D-printtoepassingen, van tandheelkundige implantaten tot prothesen en 3D-geprinte modellen voor moeilijke operaties. Het biedt de mogelijkheid om fraude met cadeaukaarten bij geldautomaten en kassasystemen te voorkomen. Banken ontwerpen en vervaardigen bijvoorbeeld onderdelen voor geldautomaten met behulp van 3D-printing. Dit zorgt voor inkomsten in de 3D-technologiemarkt.

Segmentgegevens in de 3D-technologiemarkt omvatten

Per producttype omvat de segmentatie van de 3D-technologiemarkt 3D-camera’s, 3D-scanners, 3D-printers, 3D-beeldontwerp en 3D-weergavetechnologie. Het 3D printersegment domineerde de markt met een aandeel van 35 procent. Op basis van toepassingen bestaat de marktsegmentatie van 3D-technologie uit gezondheidszorg, media en entertainment, overheid, lucht- en ruimtevaart en defensie, productie, architectuur en overige. Media en entertainment genereerden de meeste inkomsten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over 3D-technologie markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-technology-market-2649

Per regio geeft het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor 3D-technologie zal deze markt domineren; de enorme vooruitgang van 3D-technologie in Noord-Amerikaanse landen draagt bij aan de snelle expansie van de industrie. Aanzienlijke en vroege technologische vooruitgang ondersteunt de ontwikkeling van de markt voor 3D-speltechnologie in Noord-Amerika.

De Europese markt voor 3D-technologie heeft het op één na grootste marktaandeel. Het is een hub voor verschillende additieve productiebedrijven met diepgaande technische kennis in additieve productieprocessen. Bovendien groeide de Britse markt voor 3D-technologie het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor 3D-technologie de grootste was. De markt voor 3D-technologie in Azië en de Pacific zal naar verwachting het snelst groeien in de periode 2023-2032. Dit komt door de groeiende vraag naar pc-games en thuisconsoles. Daarnaast groeide de Indiase 3D-technologiemarkt het snelst in Azië-Pacific, terwijl de Chinese 3D-technologiemarkt het grootste marktaandeel had.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Technology Market,3D Technology Market Industry,3D Technology Market Size,3D Technology Market Share,3D Technology Market Trends,3D Technology Market Analysis,3D Technology Market Growth,3D Technology Market US,3D Technology Market Japan