header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G-markt voor vaste draadloze toegang zal tegen 2030 USD 170,33 miljard bereiken met een CAGR van 37,5%

Nov 9, 2023 6:00 PM ET

5G marktanalyse voor vaste draadloze toegang

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor 5G vaste draadloze toegang tegen 2030 170,33 miljard USD bereiken met een CAGR van 37,5%.

Drivers

Groei van slimme thuisapparaten zal de marktgroei stimuleren

De groei van slimme thuisapparaten zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren omdat dit de behoefte aan hogesnelheidsbreedbandverbindingen aanwakkert. Met 5G FWA kunnen gadgets rechtstreeks worden verbonden met het internet en in realtime met elkaar communiceren zonder dat er een bekabelde verbinding nodig is. Het creëert een efficiëntere en meer verbonden thuisomgeving waar de apparaten met elkaar kunnen communiceren om taken te automatiseren en de gebruikerservaring te verbeteren.

Mogelijkheden

De opkomst van Edge Computing biedt enorme kansen

De opkomst van edge computing zal tijdens de prognoseperiode lucratieve mogelijkheden bieden voor de 5G-markt voor vaste draadloze toegang. Edge computing maakt het mogelijk om gegevens dichter bij de bron te verwerken, waardoor de netwerklatentie toeneemt en de belasting op netwerken afneemt. Het blijkt enorm voordelig te zijn voor apps die real-time gegevensverwerking nodig hebben, zoals virtual reality en autonome voertuigen.

Beperkingen en uitdagingen

Compatibiliteitsproblemen die de markt beperken

Compatibiliteitsproblemen van 5G vaste draadloze toegang, hoge prijs van componenten en nadelige gevolgen voor het milieu kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7561

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de 5G-markt voor vaste draadloze toegang aan bod komen, zijn onder andere

  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson,
  • Samsung Electronics,
  • AT & T Inc,
  • Huawei Technologies Co,
  • Qualcomm Technologies,
  • Verizon Communications Inc,
  • Nokia Corporation,
  • Siklu Communication, Ltd,
  • Mimosa Networks, Inc,
  • Cisco Systems, Inc,
  • Ericsson,
  • Cohere Technologies, Inc,
  • Arqiva,
  • Cellular South, Inc. (Cspire), en
  • Orange S.A.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor 5G vaste draadloze toegang is onderverdeeld op basis van toepassing, gebied en aanbod.

Wat het aanbod betreft, zal hardware de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Stedelijk gebied zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de toepassing zal de industriële markt tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie had een gunstige invloed op de 5G FWA markt. Door afstandsonderwijs en wijdverspreid werken op afstand nam de behoefte aan snelle breedbandconnectiviteit aanzienlijk toe. Dit creëerde kansen voor aanbieders van 5G fixed wireless access-oplossingen omdat deze technologie een alternatief biedt voor bekabeld breedband dat gemakkelijk en snel kan worden uitgerold. 5G FWA in het bijzonder is gebruikt om connectiviteit te bieden aan landelijke en afgelegen gebieden, samen met een back-up voor organisaties die veilige en betrouwbare connectiviteit nodig hebben.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7561

Regionale analyse

Noord-Amerika voert het bevel op de markt voor 5G vaste draadloze toegang

Noord-Amerika zal de markt voor vaste draadloze 5G-toegang domineren tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van meer dan 28,0%, voornamelijk vanwege de toenemende investeringen in de 5G-infrastructuur. De regio is getuige van opmerkelijke investeringen in de 5G-infrastructuur, waaronder de inzet van glasvezelkabels, kleine cellen en andere vormen van netwerkcomponenten. Verder ondersteunt de overheid in deze regio de uitrol van de 5G-technologie via verschillende beleidsmaatregelen en initiatieven om de netwerkinfrastructuur te verbeteren.

Lees meer artikelen-

Markt voor fysieke beveiliging

Markt voor beveiligingscamera’s

Passieve optische LAN-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]


Keywords:  5G Fixed Wireless Access Market,5G Fixed Wireless Access Market Share,5G Fixed Wireless Access Market Growth