header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van de meerlagige keramische condensatoren zal tegen 2032 naar verwachting USD 24,03 miljard bereiken, met een CAGR van 5,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Nov 9, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor meerlaagse keramische condensatoren groeit in een snel tempo. De toegenomen toepassing van meerlaagse keramische condensatoren om te voldoen aan de groeiende vraag naar optimale batterijen zou de groei van de markt stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor meerlaagse keramische condensatoren groeien van 15,1 miljard USD in 2022 naar 24,03 miljard USD in 2032, met een CAGR van 5,30% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Marktspelers

Toonaangevende spelers op de markt voor meerlaagse keramische condensatoren zijn onder andere

  • TDK Corporation
  • Taiyo Yuden
  • Murata Mfg.
  • SEMCO
  • Vishay
  • Yageo
  • Chaozhou Drie-Kring
  • TDK Corporation
  • JDI
  • Fenghua geavanceerde technologie
  • SAMWHA
  • EYANG
  • Kyocera
  • MURATA

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7738

De Meerlagige Keramische Condensator (MLCC) is een elektrische component die bestaat uit twee elektrische geleiders en een isolator. Deze condensatoren worden gebruikt in verschillende capaciteitstoepassingen, waaronder telecommunicatie, harde schijven, spelcomputers, gegevensverwerking, dvd’s, videocamera’s, algemene elektrische circuits, mobiele telefoons en andere. De groei van de markt wordt vooral gestimuleerd door de wijdverspreide toepassing, omdat er veel componenten in één verpakking kunnen worden verpakt.

De snelle groei in de wereldwijde telecomindustrie, geleid door 5G-technologie, breidt MLCC-toepassingen uit. Bovendien draagt het gebruik van hernieuwbare energieproducten in de auto-industrie bij aan de omvang van de markt voor meerlaagse keramische condensatoren. De sterke stijging van de consumptie van consumentenelektronica in de sterk groeiende automatiserings- en industriële sectoren draagt bij aan de omzet van de meerlagige keramische condensatormarkt.

Wereldwijde Meerlagige Keramische Condensatoren Markt – Segmentatie

De marktanalyse is gesegmenteerd in typen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in Klasse I-NP0/C0G, U2J, Klasse II- X7R, X5R, en Y5V, Z5U. Het toepassingssegment is onderverdeeld in consumentenelektronica, auto-industrie, productie, telecommunicatie, transport, gezondheidszorg en andere. Per regio is de markt voor meerlagige keramische condensatoren onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7738

Wereldwijde meerlagige keramische condensatoren markt – Geografische analyse

APAC domineert de markt voor meerlaagse keramische condensatoren. Het aantal MLCC’s dat per voertuig in de regio wordt gebruikt, zal naar verwachting snel groeien naarmate meer voertuigen overschakelen van ICE naar HEV, PHEV en BEV. Een groeiend aantal Chinese MLCC-producenten heeft zich de afgelopen jaren ook toegelegd op de productie van consumentenelektronica. De uitbreiding van MLCC-producenten heeft een enorm potentieel, dankzij de Indiase autosector.

Wereldwijde markt voor meerlaagse keramische condensatoren – Concurrentielandschap

Gekenmerkt door de aanwezigheid van veel opmerkelijke spelers, blijkt de wereldwijde markt voor meerlaagse keramische condensatoren zeer concurrerend te zijn. Marktspelers gebruiken strategische benaderingen zoals samenwerking, overnames, het lanceren van technologie en expansie om een groter concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van andere marktspelers.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

12 sep, 2023 — TDK Corporation kondigde de uitbreiding aan van zijn CN-serie meerlaagse keramische condensatoren (MLCC’s) met een uniek ontwerp en een unieke structuur. Met harslagen die slechts een montagekant van de printplaat bedekken, laat het nieuwe ontwerp elektrische stroom door buiten de lagen en vermindert het de elektrische weerstand. Deze MLCC-structuur met zachte afsluitweerstand, de eerste in de industrie, komt tegemoet aan de marktbehoeften voor condensatoren met een grote waarde, en voegt CNA-serie (automobielkwaliteit) en CNC-serie (commerciële kwaliteit) producten toe.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportTrimmer Potentiometer Markt – Voorspelling 2032

Röntgenfoto-elektronenspectroscopie marktonderzoeksrapport – prognose 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor kabels voor rollend materieel – prognose 2032

Verticale liftmodule (VLM) en op carrousel gebaseerde ASRS-marktonderzoeksrapport – prognose 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Multilayer Ceramic Capacitors Market,Multilayer Ceramic Capacitors Market Analysis,Multilayer Ceramic Capacitors Market Scope