header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van programmeerbare robots zal tegen 2032 USD 4,2 miljard bereiken met een CAGR van 15,0%.

Nov 9, 2023 8:00 PM ET

Analyse van de markt voor programmeerbare robots

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor programmeerbare robots tegen 2032 USD 4,2 miljard bereiken met een CAGR van 15,0%.

Drivers

Toenemende toepassing in de onderwijssector zal de marktgroei stimuleren

De toenemende toepassing van programmeerbare robots in de onderwijssector zal de marktgroei in de voorspellingsperiode stimuleren. De stijgende populariteit van leren op basis van activiteiten is gunstig voor de groei van de markt. De revolutie van de programmeerbare robotica heeft de aard van het onderwijssysteem aanzienlijk veranderd op elk niveau, van de kleuterschool tot universiteiten die robotica-ondersteunde cursussen gebruiken in het curriculum. Het gebruik van dergelijke robots in het onderwijs helpt bij het verbeteren van competenties in kerngebieden zoals wiskunde, techniek, technologie en biowetenschappen.

Mogelijkheden

Groeiende vraag in e-commerce biedt robuuste kansen

De groeiende vraag naar programmeerbare robots in de e-commerce sector zal in de voorspellingsperiode robuuste kansen bieden voor de markt van programmeerbare robots vanwege de toenemende vraag naar dergelijke robots. Door de toenemende verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen van consumenten neemt de e-commercesector een hoge vlucht omdat consumenten steeds meer geneigd zijn om goederen online te kopen. Om op tijd aan de vraag van de klanten te voldoen, wordt de groei van de markt gestimuleerd door het gebruik van programmeerbare robots voor verschillende functies, zoals sorteren, picken, verpakken en verwerken van producten & pakketten.

Daarnaast hebben het toenemende gebruik van programmeerbare robots tijdens de COVID-19 epidemie in de gezondheidszorg en telegeneeskunde, e-commerce en robuuste cyberbeveiligingsoplossingen de marktgroei ook gestimuleerd.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge kosten van programmeerbare robots, de bezorgdheid over gegevensbeveiliging en de complexiteit van dergelijke robots kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6840

Belangrijkste spelers

  • Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor programmeerbare robots worden geprofileerd, zijn onder andere iRobot Corporation,
  • De LEGO Groep,
  • RobotShop Inc,
  • Bossa Nova Robotics,
  • Honda Motor Co. Ltd,
  • Wowwee Group Ltd,
  • SuperDroid Robots Inc,
  • Fischertechnik GmbH,
  • Evolution Robotics,
  • Sphero,
  • Toyota Motor Corporation,
  • Yujin Robot Co. Ltd.,
  • SoftBank Robotics,
  • Ozobot & Evollve Inc,
  • Robobuilder Co. Ltd., Robobuilder Co,
  • Rouge Robotics,
  • VEX Robotics.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt van programmeerbare robots is onderverdeeld in componenten en toepassingen.

Wat de toepassing betreft, zal onderwijs de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Per component zal software de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6840

Regionale analyse

Noord-Amerika: markt voor programmeerbare robots

Noord-Amerika zal de markt voor programmeerbare robots beheersen tijdens de prognoseperiode voor de demografie & nieuwe dynamiek in de onderwijsindustrie. Daarnaast dragen de opkomst van interactieve leercursussen, de toepassing van geavanceerde technologieën en de groeiende behoefte aan slimme automatiseringsoplossingen bij aan de groei van de markt in de regio.

Europa zal een gunstige groei hebben in de markt van programmeerbare robots

Europa zal een gunstige groei kennen in de markt van programmeerbare robots gedurende de voorspellingsperiode. Het palletiseersysteem wordt gebruikt door verschillende eindgebruikerssectoren, zoals de cosmetica-, persoonlijke verzorgings-, chemische en farmaceutische sector. Ze zijn ideaal voor het end-line verpakken van dranken en voedingsmiddelen vanwege hun hoge doorvoersnelheid, compacte ontwerp en lage prijs. Duitsland heeft het grootste marktaandeel in de regio, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer artikelen-

Inline meetmarkt

Smart Kaarten Markt

Spintronicamarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Programmable Robots Market,Programmable Robots Market Demand