header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor alternatieve gegevens wordt de komende jaren gedomineerd door de regio Noord-Amerika | MRFR Report

Nov 9, 2023 6:00 PM ET

Markt voor alternatieve gegevens: Een uitgebreid overzicht

De markt voor alternatieve gegevens was in 2022 naar schatting USD 4,9 miljard waard. De markt voor alternatieve gegevens zal naar verwachting groeien van USD 7,5 miljard in 2023 tot USD 227,8 miljard in 2032, met een CAGR van 53,20% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De groeiende vraag naar hedgefondsen en gegevensverwerving zijn belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren. De groeiende vraag naar hedgefondsen zal de groei van de markt naar verwachting aanzienlijk stimuleren. Vandaag de dag gebruikt meer dan de helft van de hedgefondsbeheerders het om risicobeheerprocessen te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen voor betere resultaten. Dankzij de inspanningen van meer dan 400 bedrijven zullen de marktinkomsten uit het leveren van alternatieve gegevens aan hedgefondsen aanzienlijk toenemen.

Klik hier voor het Premiumrapport van Pattern:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11574

De belangrijkste bedrijven in de markt voor alternatieve gegevens zijn

  • 1010Data
  • Advan
  • Dataminr
  • Earnest Onderzoek
  • M Wetenschap
  • Preqin
  • RavenPack
  • Thinknum Alternatieve Gegevens
  • UBS Bewijslab
  • YipitData

Als we het hebben over alternatieve informatie, bedoelen we voorheen onbekende informatie die ontbreekt in traditionele bronnen. Deze informatie wordt verzameld met behulp van sociale media, e-commercesites, openbare gegevens, webverkeer, mobiele apparaten, sensoren, satellieten en andere bronnen. Verwacht wordt dat de groei van de markt de groei van de vraag naar hedgefondsen aanzienlijk zal versnellen. Vandaag de dag gebruikt meer dan de helft van de hedgefondsbeheerders het om hun prestaties te verbeteren en hun risicobeheerprocedures een voorsprong op de concurrentie te geven. Marketinginkomsten uit de verkoop van alternatieve gegevens aan hedgefondsen verhogen het werk van meer dan 400 bedrijven aanzienlijk. Inkomsten in de markt voor alternatieve gegevens dus.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Segmentatie van de markt voor alternatieve gegevens

De segmentatie van de alternatieve datamarkten op basis van datatype omvat creditcard- en debetkaarttransacties, e-mailontvangsten, geografische (voetgangers)gegevens, mobiel telefoongebruik, satelliet- en weergegevens, sociale en sentimentgegevens, gegevens verzameld van het web, webverkeer en andere. datatypes in 2022 domineerden creditcard- en debetkaarttransacties de markt. De segmentatie van de markt voor alternatieve gegevens per sector omvat de auto-industrie, BFSI, energie, industrie, IT en telecom, media en entertainment, vastgoed en bouw, detailhandel, transport en logistiek en andere sectoren. In 2022 domineerde de BFSI-categorie de markt.

gebaseerd op eindgebruikers omvat hedgefondsen, beleggingsinstellingen, detailhandel en andere eindgebruikers. In 2022 leidden hedgefondsoperatoren de segmentatie van de doelmarkt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/alternative-data-market-11574

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Ongeveer 45,80% van de wereldwijde omzet in 2022 kwam uit Noord-Amerika, dat naar verwachting de markt zal blijven domineren. Een groot aantal marktspelers, waaronder Advan, Eagle Alpha, M Science en UBS Evidence Lab, zal waarschijnlijk bijdragen aan het aanzienlijke marktaandeel van de regio. Het grote marktaandeel is ook te danken aan de vroege adoptie van alternatieve gegevens door industrieën in verschillende landen. Momenteel wil meer dan 70% van de Amerikaanse vermogensbeheerders alternatieve gegevens gebruiken in hun beleggingsproces. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor alternatieve gegevens het grootste marktaandeel en was de Canadese markt voor alternatieve gegevens de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Belangrijkste rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Alternative Data Market,Alternative Data Market Size,Alternative Data Market Share,Alternative Data Market Type,Alternative Data Market Application,Alternative Data Market US,Alternative Data Market Japan,Alternative Data Market Trends