header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bouwcoatings zal in de periode 2023-2032 een aanzienlijke groei vertonen

Nov 9, 2023 6:16 PM ET

De markt voor bouwcoatings speelt een centrale rol in de wereldwijde bouwindustrie door de bescherming en esthetische verbetering te bieden die nodig zijn voor de levensduur en aantrekkingskracht van gebouwde constructies. Deze coatings zijn ontworpen om gebouwen te beschermen tegen omgevingsfactoren zoals vocht, UV-straling en chemische blootstelling, terwijl ze ook dienen om architecturale ontwerpen te verfraaien en te verbeteren. Naarmate de bouwsector blijft groeien en zich verder ontwikkelt, doet de markt voor bouwcoatings dat ook. Technologische vooruitgang, duurzaamheid en veranderingen in de regelgeving geven de sector een nieuwe vorm.

Markt Overzicht

De wereldwijde markt voor bouwcoatings heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door de toegenomen bouwactiviteiten wereldwijd. In 2022 werd de waarde van de markt voor bouwcoatings geschat op ongeveer $ 50 miljard en er wordt verwacht dat de markt van 2022 tot 2032 een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van ongeveer 4,5% zal vertonen. Verschillende belangrijke factoren dragen bij aan deze groei

Krijg gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9502

De belangrijkste bedrijven op de markt voor bouwcoatings zijn

  • Kansai Paint Co. Ltd. (Japan)
  • Beckers Group (Duitsland)
  • RPM International, Inc. (VS)
  • Axalta Coating Systems Ltd. (VS)
  • Sxika AG (Zwitserland)
  • NOROO Paint & Coatings Co., Ltd. (Zuid-Korea)
  • KCC CORPORATION (Zuid-Korea)
  • Nippon Paint Holdings Co., Ltd. (Japan)
  • The Sherwin-Williams Company (VS)
  • Wacker Chemie AG (Duitsland)
  • PPG Industries, Inc. (VS)
  • Hempel A/S (Denemarken)
  • Jotun (Noorwegen)
  • Asian Paints PPG Pvt. Limited (India)
  • Akzo Nobel N.V. (Nederland)

Belangrijkste trends in de markt voor bouwcoatings

  1. Groene en duurzame coatings: Duurzaamheid is een dominante trend in de bouwsector en die trend doet zich ook voelen in de coatingsmarkt. Consumenten en regelgevende instanties vragen steeds vaker om milieuvriendelijke coatings met een laag VOS-gehalte (vluchtige organische verbindingen) die een minimale impact hebben op de luchtkwaliteit en het milieu. Fabrikanten reageren hierop door innovatieve coatings te ontwikkelen die aan deze criteria voldoen en tegelijkertijd hoge prestatienormen handhaven.

  2. Geavanceerde technologie en slimme coatings: Technologie transformeert de markt voor bouwcoatings. Slimme coatings, die zich kunnen aanpassen aan veranderende omgevingsomstandigheden, winnen aan populariteit. Zelfreinigende coatings maken bijvoorbeeld gebruik van nanotechnologie om vuil en water af te stoten, waardoor de onderhoudskosten dalen. Daarnaast kunnen temperatuurgevoelige coatings helpen bij het reguleren van de binnentemperatuur in gebouwen, wat leidt tot energiebesparing.

  3. Antimicrobiële coatings: In de nasleep van de COVID-19 pandemie is er een toename in de vraag naar antimicrobiële coatings in zorginstellingen, openbare ruimtes en woongebouwen. Deze coatings remmen de groei van bacteriën en virussen op oppervlakken en dragen zo bij aan een betere hygiëne en veiligheid.

  4. Decoratieve en esthetische coatings: Naast bescherming worden bouwcoatings ook gekozen vanwege hun esthetische kwaliteiten. Decoratieve coatings, die een grote verscheidenheid aan kleuren, texturen en afwerkingen bieden, stellen architecten en ontwerpers in staat om visueel aantrekkelijke ruimtes te creëren. Metallic coatings zorgen bijvoorbeeld voor een moderne en luxueuze uitstraling, terwijl coatings met textuur diepte en karakter kunnen toevoegen aan oppervlakken.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/9502

Uitdagingen in de markt voor bouwcoatings

  1. Milieuvoorschriften: De industrie voor bouwcoatings heeft te maken met een toenemende druk van de regelgeving om de milieu-impact van haar producten te verminderen. Strengere emissienormen en beperkingen op het gebruik van gevaarlijke stoffen kunnen de productiekosten verhogen en uitdagingen vormen voor fabrikanten. Deze regelgeving biedt echter ook kansen voor bedrijven die innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen kunnen ontwikkelen.

  2. Volatiele grondstofprijzen: De markt voor bouwcoatings is gevoelig voor schommelingen in de prijzen van grondstoffen, zoals harsen, pigmenten en oplosmiddelen. Deze prijsschommelingen kunnen de winstmarges beïnvloeden en maken het voor fabrikanten een uitdaging om hun prijzen stabiel te houden.

  3. Concurrentie: De markt is zeer concurrerend, met veel fabrikanten die strijden om marktaandeel. Gevestigde spelers en nieuwkomers moeten voortdurend innoveren en hun producten differentiëren om hun voorsprong te behouden. Het opbouwen van een sterke merkreputatie en het handhaven van kwaliteitscontrole zijn cruciaal in dit competitieve landschap.

  4. Technologische vooruitgang: Technologische vooruitgang biedt kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Bedrijven moeten investeren in onderzoek en ontwikkeling om bij te blijven met de nieuwste trends in slimme coatings, geavanceerde materialen en productieprocessen. Als ze dit niet doen, kan dit leiden tot veroudering van de markt.

Kansen in de markt voor bouwcoatings

  1. Ontwikkeling van infrastructuur: Infrastructuurprojecten, zoals wegen, bruggen en openbare gebouwen, bieden een belangrijke groeikans voor de markt van bouwcoatings. Overheden wereldwijd investeren in infrastructuur om de economische groei te stimuleren en te voldoen aan de vraag van de groeiende bevolking. Dit creëert een gestage vraag naar beschermende coatings die de levensduur van deze structuren verlengen.

  2. Opkomende markten: Ontwikkelingslanden kennen een snelle verstedelijking en bouwactiviteit. Dit biedt kansen voor fabrikanten van bouwcoatings om deze opkomende markten aan te boren. Met stijgende besteedbare inkomens en een groeiende middenklasse zijn consumenten in deze regio’s steeds meer op zoek naar bouwproducten van hoge kwaliteit.

  3. Onderhoud en renovatie: Onderhoud en renovatie van bestaande gebouwen vormen een vaak over het hoofd geziene kans. Naarmate het gebouwenbestand veroudert, groeit de behoefte aan coatings die deze structuren kunnen verjongen en beschermen. Innovatieve oplossingen die de levensduur van gebouwen verlengen en de onderhoudskosten verlagen, kunnen een belangrijke markt vinden.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-coatings-market-9502

Belangrijkste segmenten

De markt voor bouwcoatings kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van factoren zoals coatingtype, toepassing en regio. Enkele van de belangrijkste segmenten zijn:

Segmentatie van de markt voor bouwcoatings

Vooruitzichten voor het type hars voor bouwcoatings

Alkyd
Epoxy
Polyester
Polyurethaan
Overige (Silicone, amino, polyurea en polyolefine)

Vooruitzichten voor het type bouwcoating

Watergedragen
Oplosmiddelgedragen
Poeder
Overige (UV-& EB)

Vooruitzichten bouwcoatings eindgebruik

Architecturaal
Utiliteitsbouw

Blader door meer gerelateerde rapporten:
Modulaire Bouwmarkt Onderzoeksrapport Informatie Per Materiaal (Beton, Staal, Kunststof, Hout en Andere), Per Constructie (Permanent Modulair en Verplaatsbaar Modulair), Per Product (Muren, Daken & Vloer, Kolommen & Balken, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030
Anticorrosion Coating Market Research Report Information Per Type (Epoxy, Zink, Acryl, Silicone, Polyurethaan Alkyd, Gechloreerd Rubber, en anderen), Toepassing (Coating op Waterbasis, Coating op Oplosmiddelbasis, Poedercoating, en anderen), Eindgebruiker Industrie (Olie & Gas, Scheepsbouw, Marine, Energie, Transport, Auto, en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030
Verslag van hetmarktonderzoek naar aangroeiwerende coatings per type (op basis van koper, biociden, zelfglanzend copolymeer, hybride), toepassing (schepen, booreilanden, vissersboten, jachten, boten, landvasten en binnenvaart) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Construction Coatings Market,Construction Coatings Market Size,Construction Coatings Market Share,Construction Coatings Market Reports,Construction Coatings Market Analysis