header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor composteerbare plastic verpakkingen zal in 2023 zijn gestegen van USD 1,89 miljard naar USD 2,91 miljard in 2032, met een snelheid van 5,50% tussen 2023 en 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 9, 2023 6:00 PM ET

De markt voor composteerbare kunststofverpakkingen ondergaat een belangrijke transformatie als gevolg van bezorgdheid over het milieu en de noodzaak om de milieu-impact van kunststofafval te verminderen. Composteerbare plastic verpakkingen hebben zich ontpopt als een veelbelovend alternatief voor traditionele plastic verpakkingen en hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Dit artikel verkent de zich ontwikkelende markt voor composteerbare kunststofverpakkingen, de drijvende krachten achter de groei, de uitdagingen en het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de verpakkingsindustrie.

Composteerbare plastic verpakking begrijpen

Composteerbare plastic verpakkingen, ook wel biologisch afbreekbare verpakkingen genoemd, zijn ontworpen om af te breken in natuurlijke elementen onder specifieke omgevingsomstandigheden, zoals industriële composteerinstallaties of compostbakken thuis. In tegenstelling tot traditionele kunststoffen, die honderden jaren in het milieu kunnen overleven, bieden composteerbare kunststoffen een duurzamere oplossing voor het probleem van plasticvervuiling.

Groeimarkten

  1. Milieubewustzijn: De groeiende bezorgdheid over het milieu en het groeiende bewustzijn van de negatieve impact van traditionele kunststoffen op ecosystemen en dieren in het wild hebben consumenten, bedrijven en overheden ertoe aangezet om op zoek te gaan naar duurzame alternatieven.

  2. Ondersteuning door regelgeving: Veel regeringen over de hele wereld voeren beleid en regelgeving in om plastic voor eenmalig gebruik te verminderen en milieuvriendelijke alternatieven te promoten. Deze regelgevende steun creëert een gunstig klimaat voor composteerbare plastic verpakkingen.

  3. Verantwoordelijkheid van bedrijven: Bedrijven, vooral in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, nemen stappen om hun milieuverantwoordelijkheid te verbeteren. Het gebruik van composteerbare verpakkingen wordt gezien als een manier om bedrijfsverantwoordelijkheid te tonen en tegemoet te komen aan milieubewuste consumenten.

  4. Technologische vooruitgang: Onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot innovaties in composteerbare plastic materialen, waardoor ze duurzamer en veelzijdiger zijn geworden. Deze vooruitgang heeft de potentiële toepassingen van composteerbare plastic verpakkingen uitgebreid.

  5. Vraag van de consument: De groeiende vraag van milieubewuste consumenten naar producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook verpakt in milieuvriendelijke materialen, heeft de markt voor composteerbare plastic verpakkingen gestimuleerd.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12361

Belangrijkste spelers:

  • TIPA LTD (Israël)
  • Riverside Paper Co. Inc (VS)
  • SmartSolve Industries (VS)
  • Özsoy Plastik (Turkije)
  • Ultra Green Sustainable Packaging (VS)
  • Hosgör Plastik (Turkije)
  • Eurocell S.r.l (Verenigd Koninkrijk)
  • Tetra Pak International SA (Zwitserland)
  • Kruger Inc (Canada)
  • Amcor PLC (Zwitserland)
  • Mondi (VK)
  • International Paper Company (VS)
  • Smurfit Kappa (VS)
  • DS Smith (VK)
  • Klabin SA (Brazilië)
  • Rengo Co. Ltd (Japan)
  • WestRock Company (VS)
  • Stora Enso (Zweden)
  • Bemis productiebedrijf (VS)
  • Rocktenn (VS)
  • BASF SE (Duitsland)
  • Clearwater Paper Corporation (VS)

Uitdagingen voor de markt

  1. Gebrek aan infrastructuur: Om composteerbare kunststoffen efficiënt te laten ontbinden, hebben ze specifieke composteerinstallaties met gecontroleerde omstandigheden nodig. In veel regio’s ontbreken dergelijke faciliteiten, wat een correcte verwijdering en compostering moeilijk maakt.

  2. Kosten: De productie van composteerbare plastic verpakkingen kan duurder zijn dan die van conventionele kunststoffen, wat sommige bedrijven ervan kan weerhouden om ze te gebruiken. Schaalvoordelen en een toenemende vraag zorgen er echter voor dat dit kostenverschil geleidelijk afneemt.

  3. Beperkte houdbaarheid: Composteerbare kunststoffen kunnen een kortere houdbaarheid hebben dan traditionele kunststoffen, wat een uitdaging kan zijn voor bepaalde producten, zoals duurzame goederen die langer moeten worden bewaard.

  4. Consumentenvoorlichting: Veel consumenten begrijpen misschien niet helemaal wat het verschil is tussen biologisch afbreekbare en composteerbare kunststoffen of hoe ze composteerbare verpakkingen op de juiste manier moeten weggooien. Voorlichting is essentieel om de doeltreffendheid van composteerbare verpakkingen te garanderen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12361

Marktpotentieel

De markt voor composteerbare plastic verpakkingen heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting blijven groeien. Volgens een rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor composteerbare plastic verpakkingen tegen 2023 naar verwachting USD 1,7 miljard bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 4,61% tijdens de voorspellingsperiode.

Composteerbare plastic verpakkingen zijn niet beperkt tot specifieke industrieën; ze worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder voedingsmiddelen en dranken, cosmetica, persoonlijke verzorging en gezondheidszorg. De toepassingen variëren van voedselverpakkingen tot wegwerpbestek, tassen en nog veel meer. Deze veelzijdigheid is een van de factoren die bijdragen aan de groei van de markt.

Naarmate consumenten milieubewuster worden en overheden strengere regels voor plastic opleggen, zal de vraag naar composteerbare plastic verpakkingen naar verwachting stijgen. Als reactie op deze vraag investeren meer bedrijven in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve composteerbare materialen te maken die zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief zijn.

Conclusie

De markt voor composteerbare kunststof verpakkingen loopt voorop in de verschuiving naar duurzamere en milieuvriendelijkere verpakkingsoplossingen. De groei wordt gedreven door een toenemend milieubewustzijn, ondersteuning door regelgeving, verantwoord ondernemen, technologische vooruitgang en de vraag van de consument. De markt wordt echter nog steeds geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van infrastructuur, kosten, houdbaarheid en consumentenvoorlichting. Met voortdurende innovatie en inzet van bedrijven en overheden hebben composteerbare plastic verpakkingen het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de verpakkingsindustrie en de milieu-impact van plastic afval te verminderen. Naarmate de markt volwassener wordt en meer consumenten en bedrijven composteerbare verpakkingen omarmen, is het klaar om een belangrijke rol te spelen in het creëren van een groenere en duurzamere toekomst voor de verpakkingsindustrie.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/compostable-plastic-packaging-market-12361

Blader door verwante rapporten:

Smart Retail Packaging Marktomvang, Aandeel Voorspelling 2030

Omvang, aandeel, analyse en verslag 2032 van de markt voorgeïsoleerde verpakkingen

Grootte, aandeel, groei van demarkt voor bruisende verpakkingen| Rapport, 2030

Grootte, aandeel, groei van de markt voordisplayverpakkingen| Rapport, 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Compostable Plastic Packaging Market,Compostable Plastic Packaging Market Trends,Compostable Plastic Packaging Market Growth,Compostable Plastic Packaging Market Analysis