header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor displaydrivers zal tegen 2032 13,97 miljard dollar bereiken met een CAGR van 7,16%.

Nov 9, 2023 11:00 PM ET

Analyse van de markt voor displaydrivers

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor displaydrivers tegen 2032 13,97 miljard USD bereiken met een CAGR van 7,16%.

Drivers

Groeiende vraag naar OLED-schermen om de marktgroei te stimuleren

De groeiende vraag naar OLED-schermen zal de marktgroei in de voorspellingsperiode stimuleren vanwege de groeiende behoefte aan display driver IC’s die hoge prestaties leveren. Door het toenemende gebruik in verschillende slimme apparaten, zoals smart tv’s, wearables (VR/AR HMDS en slimme horloges) en smartphones, stijgt de vraag naar flexibele displays en OLED automatisch.

Kansen

Uitbreiding van de elektronische industrie biedt robuuste kansen

De uitbreiding van de elektronische industrie zal tijdens de prognoseperiode lucratieve mogelijkheden bieden voor de display driver-markt. Met een toename in digitalisering en internetpenetratie is de behoefte aan verschillende vormen van elektronische gadgets gestegen. De stijgende behoefte aan displaydrivers ontwikkelt zich parallel aan de groeiende behoefte aan displays.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten beperken de markt

De hoge kosten van de software & interface-oplossing, dalende zendingsvolumes en een gebrek aan geschikte grondstoffen voor de productie kunnen fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7315

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldmarkt voor displaydrivers worden geprofileerd, zijn onder andere

  • ROHM halfgeleider,
  • Synaptics Inc,
  • Himax Technologies, Inc,
  • Firepower Integrated Technology Inc,
  • Novatek Microelectronics Corporation,
  • Raydium Halfgeleiders Corporation,
  • FocalTech Systems Co., Ltd (Zuid-Korea),
  • MediaTek Inc,
  • Silicon Works Co,
  • Samsung Electronics Co,
  • MagnaChip Semiconductor Corporation, en
  • Sitronics Technology Corporation (Taiwan).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor displaydrivers is onderverdeeld op basis van verpakkingstype, technologie, apparaat en type.

Per type zal display driver IC de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per apparaat zal de smartphone de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua technologie zal OLED de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Per verpakkingstype zal chip-op-film de markt stimuleren tijdens de voorspellingsperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie had een negatief effect op de markt voor displaydrivers als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen, de sluiting van productiefaciliteiten en de verandering in het uitgavenpatroon van consumenten door trends op het gebied van leren en werken op afstand. Met de toename van online activiteiten en werken op afstand is er een groeiende behoefte aan beeldschermen in monitoren, tablets en laptops, wat de groei van de markt heeft gestimuleerd. Daarnaast bleven de verschuiving naar 5G en de ontwikkeling van nieuwe beeldschermtechnologieën zoals Mini-LED en OLED de vraag naar de nieuwste beeldschermdriver ICS stimuleren.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7315

Regionale analyse

Noord-Amerika naar de markt voor Head Display Driver

Noord-Amerika zal de markt voor display drivers aanvoeren in de voorspellingsperiode vanwege de groeiende vraag naar laptops, smartphones en andere vormen van elektronische gadgets. Daarnaast stimuleert de toename in productieactiviteiten ook de marktgroei in de regio.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor displaydrivers

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor displaydrivers. Om aan de wereldwijde vraag te voldoen, worden in deze regio zoveel mogelijk schermen gemaakt. De groei van deze markt in landen als Taiwan, Japan, Zuid-Korea en China heeft de marktgroei gestimuleerd vanwege de gunstige overheidssteun om landtoegang te verlenen, industrialisatie aan te moedigen en leningen te financieren.

Lees meer artikelen-

Huren & Markt voor test- en meetapparatuur leasen

Micro Server IC-markt

IR-spectroscopie markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Display Driver Market,Display Driver Market Analysis,Display Driver Industry