header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draagbare producten voor huisdieren zal naar verwachting USD 2,47 miljard bereiken in 2032, met een CAGR van 10,6% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Nov 9, 2023 5:00 PM ET

De markt voor wearables voor huisdieren zal waarschijnlijk snel groeien. Factoren zoals een toenemend huisdierbezit en een stijgend inkomen per hoofd van de bevolking zouden de groei van de markt voor wearables voor huisdieren stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor wearables voor huisdieren naar verwachting zal escaleren van USD 1 miljard in 2022 tot USD 2,47 miljard in 2032, met een groei van 10,6% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor wearables voor huisdieren zijn

  • FitBark Inc.
  • Indiegogo Inc.
  • Tractive GmbH
  • Loc8tor Ltd
  • PawTrax Limited
  • Dairymaster USA Inc.
  • Whistle Labs Inc.
  • Afimilk Ltd
  • PetPace LLC
  • IceRobotics Ltd (UK), onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7742

De stijging van het inkomen per hoofd van de bevolking stimuleert de groei van de markt, wat leidt tot een toename in de adoptie van huisdieren. Daarnaast stimuleren het toenemende bewustzijn over de gezondheid van huisdieren en de vooruitgang in draagbare technologie de inkomsten van de markt voor draagbare producten voor huisdieren. Het groeiende bewustzijn van dierenmishandeling heeft ook de perceptie en ideologieën van mensen ten opzichte van dieren beïnvloed.

De hoge concurrentie op de markt stimuleert de groei van de markt, wat leidt tot productinnovaties die veel gebruikers aantrekken. Daarnaast hebben de trend van kerngezinnen en stijgende inkomensniveaus ook geleid tot een toename in het gebruik van huisdieren bij gezinnen met een modaal inkomen. Ook de stijgende behoefte aan het monitoren en volgen van de bewegingen van huisdieren draagt bij aan de groei van de markt voor wearables voor huisdieren. De markt voor wearables voor huisdieren bloeit door de toename in huisdierbezit en algemene uitgaven.

Wereldwijde markt voor draagbare producten voor huisdieren – segmenten

De markt is onderverdeeld in producten, technologieën, toepassingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in slimme halsbanden, slimme vesten, slimme harnassen en andere. Het technologiesegment is onderverdeeld in RFID, GPS, Bluetooth en andere.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in identificatie & tracking, fitness monitoring, gedragsmonitoring & controle en medische diagnose & behandeling. Per regio is de markt voor wearables voor huisdieren onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7742

Wereldwijde markt voor draagbare huisdieren – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor wearables voor huisdieren met een aanzienlijk marktaandeel. Factoren zoals de toename in het gebruik van huisdieren en hoge besteedbare inkomens zijn belangrijke trends op de markt voor draagbare producten voor huisdieren. In de VS en Canada worden verschillende huisdierenshows en -evenementen georganiseerd om een gezonde levensstijl voor huisdieren te promoten.

Daarnaast is de groeiende vraag naar kwaliteitsproducten voor de gezondheid van huisdieren door het toenemende aantal huisdiereigenaren goed voor de omvang van de markt voor wearables voor huisdieren. Het steeds toenemende huisdierenbezit in de regio stimuleert de verkoop van wearables voor huisdieren, vooral in de VS en Canada.

Wereldwijde markt voor wearables voor huisdieren – Concurrentielandschap

Gekenmerkt door de aanwezigheid van veel grote en kleine spelers, lijkt de wereldwijde markt voor draagbare producten voor huisdieren zeer competitief en gefragmenteerd. Spelers gebruiken strategieën zoals fusies & overnames, samenwerking, productlanceringen en expansie om een groter concurrentievoordeel te krijgen en hun marktpositie te behouden. De belangrijkste spelers proberen hun voetafdruk in opkomende regio’s uit te breiden, wat het voor regionale spelers nog moeilijker maakt.

Innovatie/Industrie/Gerelateerd nieuws

5 jan. 2023 – Link, by Smart Tracking Technologies, LLC, kondigde een exclusieve samenwerking aan met MWI voor de distributie van de nieuwe smart pet wearable en bijbehorende smartphone app, LinkVet. Het nieuwe product wordt exclusief gedistribueerd via MWI Animal Health, een divisie van Amerisource Bergen, voor de veterinaire markt. Naast GPS-tracking en op maat gemaakte activiteitenmonitoring & analyse, biedt het apparaat een ecosysteem dat dierenartsen en hondenouders verbindt met elk aspect van het welzijn van een huisdier.

Gerelateerde rapporten:

AFIS (Automated Fingerprint Identification System) Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over derecyclingmarkt voor elektronisch afval – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme steden – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Pet Wearable Market,Pet Wearable Market Demand,Pet Wearable Market Trends