header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen zal tot 2032 groeien met een CAGR van 3,20%.

Nov 9, 2023 4:00 PM ET

Overzicht van de industrie voor flexibele zoetwarenverpakkingen:

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Confectionery Flexible Packaging Market Research Report Information by Product Type, Application, Material Type, and Region – Forecast Till 2032, de Confectionery Flexible Packaging markt waarschijnlijk aanzienlijk zal groeien tijdens de waarderingsperiode van 2023 tot 2032 met een opmerkelijke CAGR van bijna 3,20%. De onderzoeksrapporten bieden voorspellingen met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die naar verwachting een marktwaarde van USD 2,12 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens deze documenten werd de wereldwijde markt in 2022 gewaardeerd op ongeveer USD 1,6 miljard. De markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de toenemende vraag naar gemakkelijke verpakkingsoplossingen voor onderweg over de hele wereld.

Drijfveren voor de markt

De markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de wereldwijd toenemende vraag naar gemakkelijke en kant-en-klare verpakkingsoplossingen. Bovendien zal de groeiende vraag naar zoetwarenproducten over de hele wereld waarschijnlijk ook zorgen voor een toename in de ontwikkeling van de wereldwijde markt in de beoordelingsperiode. Daarnaast zullen factoren zoals de opkomst van e-commerce in de zoetwarenindustrie, de veranderende smaak van de klant en de dynamiek van de industrie, het gemak & de draagbaarheid, de vermindering van plastic afval & de opmars van een circulaire economie en het groeiende bewustzijn van de milieu-uitdagingen waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de groei van de wereldwijde markt tijdens de beoordelingsperiode.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12362

Analyse van de concurrentie

  • WestRock Onderneming
  • Constantia Flexibles Group GmbH
  • DS Smith plc
  • Ahlstrom-Munksjo Oyj
  • Sonoco Producten Bedrijf
  • Bomarko Inc.
  • Amrcor plc
  • Printpack Inc.
  • Huhtamaki Oyi
  • Stanpac Inc.

Beperkingen in de markt

Er zijn echter verschillende parameters die de prestaties van de wereldwijde markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen kunnen belemmeren. Een van de belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt beperken, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12362

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van toepassing, producttype, regio en materiaaltype.

Op basis van het producttype is de wereldwijde markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen onderverdeeld in Tubes, Sachets & stick Packs, Pouches, Films & wraps en Laminaten.

Op basis van het type materiaal wordt de wereldwijde markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen onderverdeeld in papier en kunststof.

Op basis van de toepassingsgebieden is de wereldwijde markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen onderverdeeld in Koekjes, Chocolade, Snackrepen, Gom, Snoepgoed & en Andere.

Regionale analyse

Per regio bieden de gegevens inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

In de gegevensrapporten van MRFR staat dat de Europese regio in 2022 de eerste plaats inneemt op de markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale markt voor Flexibele Verpakkingen voor Zoetwaren veroorzaakt, is de nadruk die de regio legt op duurzaamheid. Bovendien zullen de sterke regelgevende kaders die milieuvriendelijke verpakkingen ondersteunen waarschijnlijk ook zorgen voor een stijging in de prestaties van de regionale markt. Daarnaast zullen factoren zoals esthetische verpakkingsoplossingen en de voorkeur van de consument voor praktische en ontwikkelde zoetwarenmarkten naar verwachting de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode stimuleren.

De Noord-Amerikaanse regio zal aanzienlijk groeien in de markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen van 2023 tot 2032. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals de VS, Canada en Mexico. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen veroorzaakt, is de groeiende vraag van consumenten naar portiegecontroleerde, handige verpakkingen. Bovendien zal de toenemende nadruk op duurzaamheid waarschijnlijk ook een stijging van de prestaties van de regionale markt veroorzaken. Daarnaast zullen factoren zoals een toenemende neiging tot creatieve verpakkingsontwerpen en een gezonde zoetwarenindustrie naar verwachting ook een impuls geven aan de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/confectionery-flexible-packaging-market-12362

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting in het evaluatietijdperk in het hoogste tempo groeien in de markt voor flexibele zoetwarenverpakkingen. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals China, India en Indonesië. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale markt voor Flexibele Verpakkingen voor Zoetwaren veroorzaakt, is de snelle verstedelijking. Bovendien zal de groeiende middenklasse met verschuivende consumentenvoorkeuren waarschijnlijk ook een stijging van de prestaties van de regionale markt veroorzaken. Daarnaast wordt verwacht dat factoren zoals een toenemend verlangen naar snackopties voor onderweg en een hoger besteedbaar inkomen de groei van de regionale markt in de verslagperiode zullen stimuleren.

Blader door meer rapporten:

OnderzoeksrapportGedrukte Signagemarkt – Voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportBioplastic Verpakkingsmarkt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor vouwkartons – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor slimme verpakkingen – Wereldwijde prognose 2030

Flexibele verpakkingsmarkt – wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorretortverpakkingen – Wereldwijde prognose tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Confectionery Flexible Packaging Market,Confectionery Flexible Packaging Market Size,Confectionery Flexible Packaging Market Share,Confectionery Flexible Packaging Market Future,Confectionery Flexible Packaging Market Growth,Confectionery Flexible Packaging Market Trends