header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor generieke geneesmiddelen zal naar verwachting meer dan USD 766,50 miljard bedragen in 2032 met een CAGR van 8,80% | MRFR

Nov 9, 2023 3:00 PM ET

Generieke geneesmiddelen marktonderzoeksrapport: Informatie per type (enkelvoudige generieke geneesmiddelen, speciale generieke geneesmiddelen en biosimilars), per toepassing (aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, ademhalingsaandoeningen, hormonen en aanverwante aandoeningen, gastro-intestinale aandoeningen, hart- en vaatziekten, infectieziekten, kanker, diabetes en andere), per product (kleine molecule en grote molecule), per toedieningsweg (oraal, injecteerbaar, inhaleerbaar en andere), per distributiekanaal (online apotheken, kleinhandelsapotheken en ziekenhuisapotheken) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor generieke geneesmiddelen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 8,80% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 766,50 miljard vertegenwoordigen.

De wereldwijde farmaceutische industrie is getuige geweest van een indrukwekkende stijging in de productie en consumptie van generieke geneesmiddelen. De markt voor generieke geneesmiddelen verwijst naar geneesmiddelen die qua dosering, veiligheid, sterkte, kwaliteit, prestatie en beoogd gebruik biologisch gelijkwaardig zijn aan merkgeneesmiddelen. Naarmate patenten op merkgeneesmiddelen aflopen, ontstaan er kansen voor fabrikanten van generieke geneesmiddelen om kosteneffectieve alternatieven te produceren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12352

Robotisering van processen AI is het gebruik van computermiddelen om regelmatige, op regels gebaseerde processen uit te voeren, en dit feit is de drijvende kracht achter de samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van de markt voor generieke geneesmiddelen. Het eindresultaat van deze automatisering is dat de belangrijkste operationele spelers in de doelmarkt meer tijd, energie en middelen kunnen besteden aan activiteiten met een hogere waarde. Een van de meest bemoedigende recente ontwikkelingen in de sector van generieke merken is het gebruik van robotica voor procesautomatisering (RPA) om de naleving van normen en wetten te garanderen. De betaalbare aard van generieke geneesmiddelen draagt bij aan een betere toegang tot gezondheidszorg en verlaagt de totale kosten. Factoren zoals snelle verstedelijking en digitalisering, verbeterde gezondheidszorginfrastructuur en toenemende bewustwording kunnen de expansie van de markt stimuleren.

Segmentatie

De marktsegmentatie van life science analytics, gebaseerd op het type analytics, De segmentatie van de markt voor generieke geneesmiddelen, gebaseerd op het type, omvat enkelvoudige generieke geneesmiddelen, generieke specialiteiten en biosimilars.

De segmentatie van de markt voor generieke geneesmiddelen, op basis van toepassing, omvat aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, ademhalingsaandoeningen, aan hormonen & gerelateerde aandoeningen, maag-darmziekten, hart- en vaatziekten, infectieziekten, kanker, diabetes en andere.

De segmentatie van de Generieke Farmaceutische Markt op basis van product omvat kleine moleculen en grote moleculen.

De segmentatie van de Generieke geneesmiddelenmarkt op basis van toedieningsweg omvat oraal, injecteerbaar, inhaleerbaar en andere.

De segmentatie van de Generieke geneesmiddelenmarkt op basis van distributiekanalen omvat online apotheken, kleinhandelsapotheken en ziekenhuisapotheken.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Viatris Inc., Novartis AG, Sun Pharmaceutical Industries Ltd., LUPIN, AbbVie Inc. (Allergan), AstraZeneca; Sawai Pharmaceutical Co.Ltd.; Hikma Pharmaceuticals PLC, Dr. Reddy’s Laboratories Ltd., Cipla Inc., Sanofi, Aurobindo Pharma en Endo International plc.

Regionale analyse

Door een combinatie van factoren, waaronder een ontwikkeld gezondheidszorgsysteem, een vergrijzende bevolking en wijdverspreide toegang tot gezondheidsinformatie, zal de Noord-Amerikaanse industrie voor generieke geneesmiddelen naar verwachting de wereld aanvoeren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (132 pagina’s) over generieke geneesmiddelen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/generic-pharmaceuticals-market-12352

Vanwege factoren zoals het groeiende potentieel van kankercelonderzoek en het toenemende consumentenbewustzijn met betrekking tot medische technologische vooruitgang, is de Europese markt voor generieke geneesmiddelen de op één na grootste ter wereld. Bovendien behield de Duitse industrie voor generieke geneesmiddelen het grootste marktaandeel, terwijl de Britse markt voor generieke geneesmiddelen het snelst groeide in Europa.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor generieke geneesmiddelen in Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien. Dit komt door de toename van overheidsinitiatieven en de verbetering van de medische infrastructuur. De vergrijzing van de bevolking in de regio en de daaruit voortvloeiende toename van de publieke bezorgdheid over gezondheid spelen beide een rol. Verschillende overheidsmaatregelen hebben de afgelopen jaren aanzienlijk bijgedragen aan de snelle groei van de generieke geneesmiddelenindustrie in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Human Insulin Market Research Report Information By Fusion Type (Analogue Insulin, Traditional Human Insulin, Posterior Fusion), By Type (Metal, Polymer, And Others), By Diabetes Type (Diabetes 1, And Diabetes 2), By Distribution Channels (Hospital Pharmacy, Retail & Online Pharmacy, Neurology Clinics, And Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032.

Obstructive Lung Disease Market Research Report- Per ziektetype (Astma, Bronchitis, Copd), per producttype (Inhalatoren, Verstuivers), geneesmiddelenklasse (Combinatiegeneesmiddel, Lta, Ics, Saba, Laba), toedieningsweg, eindgebruiker- Voorspelling tot 2030

Chronische nierziekte marktonderzoeksrapport informatie per diagnose (bloedtest, urinetest, beeldvormingstest en nierbiopsie), per behandeling (medicijnen, dialyse en niertransplantatie), per indicatie (type 1 of type 2 diabetes, hoge bloeddruk en polycysteuze nierziekte), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en diagnostische centra), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

Membraneuze Nefropathie Market Research Report Information per producttype (primair en secundair), per type (conservatieve therapie, niet-immunosuppressieve therapie en immunosuppressieve therapie), per materiaaltype (urinetest (urineanalyse), bloedtest, glomerulaire filtratiesnelheidstest en antinucleaire antilichaamtest) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport overde behandeling van baarmoederhalskanker: Informatie per type (plaveiselcelcarcinomen, adenocarcinomen en adenosquameuze carcinomen), per behandeling (chirurgie, bestralingstherapie, chemotherapie, gerichte therapie), per eindgebruiker (kankerzorgcentra, apotheken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Generic Pharmaceuticals Market,Generic Pharmaceuticals Market Size,Generic Pharmaceuticals Market Share,Generic Pharmaceuticals Market Trends